Google är att Förbättra Din Smarta Hem Kontroller på Assistenten och Android

0
79

I morgon, Google är värd för en virtuell “Hej Googles” Smarta Hem-Toppmötet för utvecklare, men bolaget ville inte vänta med att presentera några av sina meddelanden. Och även om Google är främst inriktade på utvecklare, två ändringar bör tränger behaga att smarta hem-användare investerat i Googles ekosystem.

Android 11 s power menu blir bättre och bättre och bättre. I en kommande uppdatering, kommer Google att släppa en ny design som platser smarta hem-enheter kopplade till Google Assistant bara en knapptryckning bort. I praktiken, det är något som liknar Google Hem till Hub smart hem skugga men snyggare.

Google

Om du har Hem-appen installerad, kan du välja att antingen alla eller bara för favorit kontroller visar, och reglage kommer att låta dig justera inställningar som temperatur, ljusstyrka, och hur långt du vill öppna persienner. Du kan även lägga till kontroller till låsskärmen.

Men om du föredrar en automatiserad smarta hem som styr sig själv, Googles nya och förbättrade rutiner som bör intressera dig. Senare detta år, Google Assistant rutiner kommer att utöka funktionaliteten för att arbeta mindre närvaro, ungefär som Boet har med hemma och borta. Ditt smarta hem kommer att vara i stånd att reagera när du lämnar hemmet eller steg in i ett rum.

Att skapa rutiner är den svåra delen, och en anledning till att de inte kan få användas oftare. Därför att Google planerar att ge utvecklare möjligheten att skapa färdiga rutiner för enheter. Väl på plats, utvecklare kan föreslå rutiner som inte bara arbetar med de prylar som de producerar men också med andra enheter i ditt hem.

Du kommer att kunna bläddra och slå på Google-godkända rutiner och välja vilka Boet och smarta hem-enheter kan styra. Google ville inte ge exakta tidpunkten för dessa nya funktioner, bara att de skulle komma senare i år. Vi kommer att låta dig veta när vi lär oss mer.