De 64 GB Lenovo IdeaPad Duet is Slechts $250 bij Walmart

0
85
Cam

Ik hou van de Lenovo IdeaPad Duet. Het is gemakkelijk de beste Chrome OS tablet op de markt op dit moment, maar het is ook gewoon een uitstekende Chromebook te bewaren. Op volle retail, het is al een ongelooflijke waarde, maar als u op zoek bent voor een nog betere deal, $250 is een absolute stelen.

RELATEDLenovo IdeaPad Duet Review: De (in Principe) de Perfecte Chrome OS-Apparaat

Als u nog niet lezen van mijn review van de Duet (dat was de eerste perfect 10/10 score die ik ooit heb gezien), het is een 10.1-inch Chrome OS tablet/laptop met een afneembaar toetsenbord en standaard dekking. De drie-delige systeem maakt het oneindig veelzijdig omdat het werkt als een kluis voor laptop als je hem nodig hebt, is een standaard voor het bekijken van video ‘ s, of gewoon een stand-alone tablet wanneer het verwijderen van het toetsenbord en standaard.

Het is aangedreven door een MediaTek Helio-processor, die ervoor zorgt dat de dingen draait veel soepeler dan ik ooit verwacht zou en behandeld alle, maar de meest intensieve taken schokkend goed. Het heeft slechts 4 GB RAM-geheugen, maar om eerlijk te zijn, bent u waarschijnlijk niet van plan om het doen van een ton van multitasking op deze kleine jongen, dus het werkt goed.

Het heeft ook een uitstekende levensduur van de batterij en een verrassend sterk te bouwen voor de lage prijs. Het toetsenbord is een beetje dun, maar het is nog steeds zeer bruikbaar. Over het algemeen is het een van de meest indrukwekkende klein apparaat, ik persoonlijk heb gebruikt in de afgelopen jaren.

Normaal gesproken is de 64 GB variant verkoopt voor $280, met het 128 GB model springen naar $300. En normaal gesproken, zou ik u vertellen besteden het extra $20 voor de extra opslagruimte. Maar nu, Walmart is het laten van het 64 GB model gaat voor $250, dat is een no-brainer. Als u al overweegt het plukken van één, nu is de tijd.

via Over Chromebooks

Kopen bij Walmart