Amazon Fire HD 8: De Bästa Budget Tablett Har Nya Tricks och Gamla Brister

0
97

Betyg:
7/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $90

Köp på Amazon

Andrew Heinzman

Amazon är ett av de få företag att skapa sig ett utrymme i tabletten marknaden. Dess Eld tabletter, medan begränsad av hårdvara och app-utbud, är otroligt prisvärd och perfekt för strömmande läsning eller ljus gaming. Och medan det nya $90 Fire HD 8 är tilltalande för sin nya smarta funktioner och uppgraderad processor, dess fel att känna sig mer uppenbart än någonsin.

Här är Vad Vi Gillar

 • USB-C, trådlös laddning, bra batteritid
 • Bättre högtalare
 • Handsfree-Alexa
 • Echo Visar Läget sparar dig från att köpa en smart display (typ av)

Och Vad Vi inte

 • Prestanda är fortfarande trög
 • Appen urval känns mer begränsad än någonsin
 • Ironiskt nog, Amazon har fortfarande inte uppgraderat skärmen i dess Eld “HD” tablet

Jag talar om den 10: e generationens Fire HD 8 tablet, den första Branden tablett för att idrotten en USB-port C, och den första Fire HD 8 tablett för att stödja handsfree-Alexa och Echo Visa-läge. Men det är ungefär så långt som det “första” gå. Annars Fire HD 8 är bara en lite snabbare version av sin föregångare med ett snyggt 12-timmars batteritid.

Om det ain ‘ t bröt, inte passar det—rätt? Det är där det blir lite knepigt. Fire HD 8 är full med små problem som de flesta människor inte kommer ihåg, men vissa människor kommer att hemsöka över. Det första som jag märkte om HD 8, till exempel, är att det känns trögt.

Dålig Prestanda, Men de Appar som Fungerar Bra

Fire HD 8 i Echo Visa-läge. Att hålla upp det mot böcker som är svårare än du förväntar dig. Andrew Heinzman

Fire HD 8 har 2GB RAM-minne och en Quad-Core-processor, vilket gör den upp till hastigheten med större Fire HD 10. Men dessa specifikationer inte leda till en större ökning i prestanda. Som alla andra Brand tablett som jag har använt, HD 8 hackar när du navigerar genom startskärmen och apparna tar längre tid att ladda än de egentligen borde.

Jag är inte säker på varför den nya Quad-Core-processor har så mycket problem med Elden är enkelt gränssnitt och föråldrade 1200 x 800 HD-visning. (Jag kommer att prata om den visas i en minut.) Kanske är det en OS-fråga—granskare som har haft en chans att skriva om nya Fire HD 8 Plus (Amazons mest kraftfulla surfplatta hittills) klagar på att det är trögt, för. Antingen sätt, appar fungerar felfritt när de är öppna, så Amazon måste göra något rätt. Jag har inte märkt något lagg i spel, streaming, appar, och böcker, och det är vad som räknas.

Faktiskt, det finns en app laggar: Echo Visa-läge. Jag är verkligen glad över den Echo Visa läge, eftersom det förvandlar din Eld tabletten i en Echo smart display. Elden tablett bokstavligen går Echo Visar programvara, så att du kan använda Alexa röstkommandon och handsfree-kontroller för att ställa frågor, ställa in timers, streama media, eller kontrollera din smarta hem.

Åh titta, portar! Knappar! Andrew Heinzman

Echo Visar läge har potential att förvandla din Eld tabletten i en hushållsapparat, men jag tror att det kräver en uppdatering av programvaran. Det tar ett tag att starta upp och som inte alltid fungerar bra. I slutet, det är lättare att vända på handsfree-Alexa och skälla ut kommandon utan att öppna Visa-Läge, vilket är en besvikelse.

Om du är i tanken på Echo Visar läge, då du bör överväga att köpa Fire HD 8 Plus i stället för den grundläggande Fire HD 8. Det går automatiskt till Eko Visa-läge när den placeras på en trådlös laddare, så du smidigt kan flytta mellan tablet-läge och smart display-läget. (Det är den enda stora skillnaden mellan HD 8 HD 8 Plus, förresten. HD 8 Plus har en extra GB RAM-minne, trådlöst kan ladda och går in Echo Visar läge medan trådlöst laddning.)

Hyfsad byggkvalitet, “HD” Skärm, Bättre Högtalare

Den nya Fire HD 8 ser annorlunda ut än någon annan Brand tablett, tack vare sina färgglada baksidan och i sidled högtalarplacering. Men de förändringar som här är mest estetiska. HD 8 känns nästan identisk med sin föregångare. Det är lätt, den känns robust, och den har samma 2-megapixel-kameror och 1200 x 800 HD-skärm som alla andra Fire HD 8 tablet från de senaste åren.

Jag trodde att 2-megapixel-kameror skulle se dåligt, men ärligt talat, de är ungefär lika bra som de webbkameror i de flesta bärbara datorer. De flesta människor kommer endast att använda dem för att Zooma samtal, så kvaliteten är inte en stor affär. Men de visa, som jag förväntade Amazon för att förbättra, börjar se lite föråldrad.

Även den vackra Pac-Man256 ser lite tråkig på Elden tablet s display. Andrew Heinzman

Jag tänker inte säga att Brand tablett är 1200 x 800 HD-display ser “dålig” för att jag tror ärligt talat att det ser bra ut. Jag förstår bara inte varför Amazon lägger till ordet “HD” för att Brand tablet s namn. Det är tekniskt HD, visst, men Amazon har inte uppdaterat den på flera år. För att sätta saker i perspektiv, iPad 3 hade en 2048 x 1536 visa … under 2010.

Hur som helst, en stor förändring till det Fire HD 8 är högtalarplacering. I stället för att knuffa båda högtalarna på toppen av tabletten, Amazon flyttade dem till sidan. De låter bättre än någon annan Brand tablett högtalare, och den horisontella placering innebär att de inte får omfattas av din smutsiga vantar under Zoom samtal eller Netflix sessioner. Den nya högtalare placering är också bra för Echo Visa läge, där din tablett är fast i en liggande position.

C ‘ Mon Amazon, Folk Vill ha-Appar!

Jag gillar Fire HD 8 tablet. Jag tror att det är ett stort värde, även om det är lite trög. Men det finns en sak som håller mig från att nå för Brand tablett när jag sätter mig ner på soffan, och det är dess fruktansvärda app urval.

Appen urval på Fire-enheter har alltid varit en besvikelse. Brand tabletter köra på en anpassad version av Android, men de har bara tillgång till Amazons app store (som är organiserad som en labyrint, förresten). Software i app store är inte alltid hålls uppdaterade, och det är inte en mycket hög kvalitet appar eller spel att välja från. Visst, du har fått alla streaming-appar, alla Amazon-appar, och i Minecraft, men det finns inte några Google apps eller moderna verktyg för produktivitet.

Den fruktade Silke webbläsare. Andrew Heinzman

Jag behöver inte massor av appar, eftersom de flesta av de verktyg som jag använder är tillgängliga på webben. Med en bra webbläsare, kan jag skriva ut en händelse i Google Kalender eller redigera min Trello att-göra-lista på fluga. Men det är bara en webbläsare på Elden tablet—Amazon Silk webbläsare. Det är snabbt och lätt, visst, men det är svårt att använda, det behöver inte synkronisera bokmärken från din webbläsare i datorer, och stöds inte av vissa webbplatser.

Ingen vill skriva ut kalkylblad på en 8-tums Brand tablett, jag får det. Kindle HD 8 s styrka är att det är en billig surfplatta med tillgång till alla Amazon-app, en handfull spel och alla av din favorit streaming-tjänster. Jag försöker bara för att understryka att, om du behöver en tablett som kan hoppa mellan underhållning, shopping, smarta hem grejer, och produktivitet i arbete, då du bör spara in en extra $100 till $200 för ett iPad, en Lenovo Ideapad Duett, eller en Microsoft Surface Gå.

I alla, det är svårt att slå Fire HD 8. Det är inte den mest fantastiska och innovativa enheten, men det är allt som du förväntar dig av en surfplatta för att göra och kostar mindre än $100. Om du är på staketet, jag föreslår att du tar steget. Även om du bara använda Fire surfplatta som en e-läsare eller Zooma maskin, det är värt pengarna. Plus, Amazon har 30 dagars returrätt så det är inte som att du är fast med Fire HD 8 om du inte gillar det.

Betyg: 7/10
Pris: $90

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • USB-C, trådlös laddning, bra batteritid
 • Bättre högtalare
 • Handsfree-Alexa
 • Echo Visar Läget sparar dig från att köpa en smart display (typ av)

Och Vad Vi inte

 • Prestanda är fortfarande trög
 • Appen urval känns mer begränsad än någonsin
 • Ironiskt nog, Amazon har fortfarande inte uppgraderat skärmen i dess Eld “HD” tablet