64 GB Lenovo IdeaPad Duet är Bara $250 på Walmart

0
107
Cam

Jag älskar Lenovo IdeaPad Duett. Det är lätt den bästa Chrome OS tablet pc på marknaden just nu, men det är också bara en utmärkt Chromebook för att hålla runt. Vid full retail, det är redan ett otroligt värde, men om du letar efter en ännu bättre affär, $250 är en absolut stjäla.

RELATEDLenovo IdeaPad Duett Granskning: Den (i Princip) Perfekt Chrome OS-Enhet

Om du inte har läst min recension av Duet (som var den första perfekta 10/10 betyg jag någonsin ges), det är en 10.1-tums Chrome OS tablet/laptop med ett löstagbart tangentbord och stöd täcka. De tre-bit system gör det oändligt mångsidig eftersom det fungerar som en bärbar dator när du behöver det, har en kickstand för att titta på videor, eller kan bara vara en fristående tablett när du tar bort tangentbordet och cykelställ.

Den drivs av ett MediaTek Helio-processor, som håller saker och ting går mycket smidigare än jag någonsin trodde att den skulle och hanterade alla men mest intensiva uppgifter chockerande bra. Den har bara 4 GB RAM-minne, men ärligt talat, är du förmodligen inte kommer att göra massor av multitasking på denna lilla kille så det fungerar bra.

Det har också utmärkt batteritid och överraskande robust bygga för sin låga prislapp. Tangentbordet är lite tunn, men det är fortfarande mycket användbar. Generellt, det är en av de mest imponerande liten enhet jag har personligen använt i flera år.

Normalt 64 GB-varianten säljer för $280, med 128 GB-modellen hoppa till $300. Och normalt, att jag skulle berätta för dig att spendera de extra $20 för extra lagring. Men just nu, Walmart är att låta 64 GB-modellen går för $250, vilket är en no-brainer. Om du har funderat på att plocka en upp, nu är det dags.

via Chromebook

Köp på Walmart