Skydda dig Själv (och Andra) med ett Nördigt Fandom Face Mask

0
36
Danilova Janna/Shutterstock.kom

Om du vill uppgradera ditt face mask val, dessa nördigt alternativ att bära en mask lite roligare. Vi samlades några plockar från populära fandoms så att du kan representera dina favoriter när du går ut.

Ansiktsmask är en bra (och enkelt) sätt att bidra till att bromsa spridningen av COVID-19 och hålla dig och din familj medan du går ut. De flesta av dessa ansiktsmasker är tillverkade av ett material som andas, som bomull, och har band att vira runt dina öron, även om vissa val har mer bekvämt tyg band med vilket du kan kontrollera tätheten. Också, glöm inte att tvätta din mask efter varje användning för att hålla det sanitära.

Star Wars

fashionsforfans/Redbubble.kom

Om du vill slåss med Rebellerna eller stå med Riket, det finns massor av face mask alternativ för Star Wars fans av alla sorter. Välj från klassiska skurkar Darth Vader eller Darth Maul, till stormtroopers, eller kanske till och med en blommig Må Kraften Vara Med Dig uttalande mask—eller bevisa att du är den största Star Wars-fan genom att samla dem alla.

Star Trek

Officiella Star Trek-Shop/CBS

Dessa ansiktsmasker kan hjälpa dig att leva länge och väl! Den officiella Star Trek-Butiken har massor av Federationen, godkända konstruktioner för ursprungliga serien och Nästa Generation fans till bond över, och det finns även en Borg-vänliga alternativ för den som karantän i Kuben. Det är bara logiskt.

Marvel

LittleFandomShopCo/Etsy

Avengers montera! Oavsett om din favorit är Iron Man, Black Panther, eller din friendly neighborhood Spider-Man, det finns massor av ansiktsmasker för Marvel-fans. Det finns även comic-book-stil mönster och masker med andra MCU karaktärer att välja mellan, som Blodbad och Deadpool. Excelsior!

DC

Arkham Sessioner/Teepublic

Om du inte är den Mannen av Stål, du bör nog ta en ansiktsmask innan du beger dig utanför. Om du är ett fan av DC comic books, det finns massor av super val för fans av Superman, Batman, The Flash, Wonder Woman, och andra DC-karaktärer.

Zombies

LookHuman/Skriv Ut Syndikat Inc.

Okej, så zombies är inte exakt en strimma av hopp, men de är svalare än varulvar, eller hur? Oavsett om du gillar tecknad zombies, något ganska söt, eller något mer intensiv, dessa zombie ansiktsmasker är no-brainers.

Sagan om Ringen

ClothLT/Etsy

Om du är på väg ut för ett äventyr, se till att ta en av dessa dyrbara masker med dig. Kolla in coola alternativ som texten på En Ring eller en karta över midgård eller en skildring av Dörrar Und. En mask för att styra dem alla!

Alien vs. Predator

Mord Kläder/Etsy

Som om dessa tecken inte var skrämmande nog. Visst, Xenomorphs är kallt ute och några skräck är större än deras parasitära ansikte-kramar avkomma, men de var inte hälften så badass som Rovdjur. Oavsett vems sida du tog i denna episka kamp, dessa masker har du omfattas.

Pokemon

ValueCenter/Etsy

Pikachu, jag väljer dig! Bo säkert med dessa super effektivt Pokemon ansiktsmasker. Välj din starter mask från alternativ som Squirtle, Bulbasaur, eller Charmander, gå med i legendariska Pokemon, rot för Team Rocket, eller vibe med en Dito.

Harry Potter

LittleFandomShopco/Etsy

Gratis Dobby genom att ge honom en av dessa underbara wizarding masker. Det finns ansiktsmasker för alla Potter-hus—Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw och Slytherin—liksom en för Dödsrelikerna och en med trollformler skrivet på det. Ofog lyckades!

Läkare Som

HandsOffMyDinosaur/Teepublic

Även om vi inte kan alla hoppa i Tardis och har Läkaren ta oss bort till en avlägsen plats och tid där vi inte behöver ansiktsmasker, vi kan vara tacksamma att vi inte lever i en tidslinje med Doktorn, eller Gråtande Änglar, eller Cybermen. Låt en av dessa wibbly vinglig masker vara din följeslagare när du steg utanför.

Dungeons & Dragons

SykoticApparel/Teepublic

Öka din rustning kompetens med DM-godkända plockar ut de klassiska Dungeons & Dragons-logotypen till rainbow dice eller få en liten något speciellt för Världens Okayest DM. Det finns även val för fans av Kritisk Roll, spelare som inte alltid bäst på att kontrollera fällor, och en mask som listar sina egna statistik.

Allmän Geek

Silentrebel/Teepublic

Om vi inte lista en mask för din favorit-fandom, eller om du vill ha något som är nördigt men endast på en generell nivå, vi har ryggen med dessa val. Det är nördigt masker för bokmalar, forskare, matematiker, it-nördar, Google Chrome nördar, eller en som omfattar några grundläggande nörd-intressen på en gång.

Allmänt Disney

Disney

Kanalisera din favorit Disney-figurer eller rock en enkel Disney-kärleksfull atmosfär med ansiktsmasker finns i Disney ‘ s online butik. Välj mellan klassiska karaktärer som Musse och Mimmi, Disney-prinsessor, och älskade Pixar plockar. Naturligtvis Disney har några Star Wars och Förundras plockar, liksom. De bär små, medelstora och stora mask storlekar och de har en praktisk mask mäta guide på deras hemsida kan du titta på om du är osäker på vilken storlek du att få.

Allmän Skräck

Han44/Redbubble

Få din skrämma på (bokstavligen) med dessa skrämmande masker. Kolla in dessa val för Jason, Freddy, och Hannibal, eller gå med en mask som har en massa ikoniska skräck tecken på det. På samma sätt, om din smak luta lite mer makaber än brutal, dessa gotiska ansiktsmasker är mycket skrämmande.

Allmänt Gamer

Paisley Hansen/Redbubble

Om du är mer i tv-spel eller spel (eller båda!), det finns ansiktsmasker för alla typer av spelare. Visa bakterier att det är Spelet Över, jaga spöken och frukt med Pac-Man, låt andra veta att du är AFK, eller visa dina favorit video game controllers. På samma sätt kan du rock dessa bedårande Meeple om du är mer om brädspel.

Allmänt Anime

Simon Munoz/Redbubble

Anime fans förena er! Om du stan legendariska animes som Hunter x Hunter, Fullmetal Alchemist, och Sailor Moon eller du föredrar visar och tecken som är en lite mer lättsam, såsom Goku, RWBY, eller Totoro, kan du rep din favorit anime stil. Kawaii!