Skullcandy Indy Bränsle Hörlurar Punch Över $100 Prislapp

0
94

Betyg:
8/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $99

Köp Nu

Cam

En av de frågor jag får frågan oftast är “som sanna trådlösa hörlurar rekommenderar du?” Som jag brukar svara med “vad är din budget?” Jag har haft ganska rekommendationer över ett gäng av pris punkter för ett tag nu, men Skullcandy Indy Bränsle skakade bara upp saker på ett bra sätt. Och jag älskar det.

Här är Vad Vi Gillar

 • Utmärkt passform och otroligt skönt
 • Bra ljudkvalitet
 • Trådlös laddning i den här prisklassen är utmärkt

Och Vad Vi inte

 • Konstigt laddning frågor när du använder en C-till C-kabel
 • Audible Kakel larm är mindre än användbara

Jag har inte rört en uppsättning av Skullcandys i en solid 10+ år, men när företaget meddelade att fyra nya uppsättningar av sanna trådlösa hörlurar i slutet av Maj, de väckte mitt intresse. De två top-end apparater, Indy Bränsle och Tryck Ultra, båda har trådlös laddning, vatten/svett-motstånd, och Kakel spårning inbyggd-i—alla för $99 per set.

Det är en fast del, så jag visste att jag ville kolla upp dem. Jag har haft båda i ett par veckor nu (Push Ultra recension kommer snart), och jag är imponerad. Indy Bränsle är några av de mest bekväma ‘knoppar jag någonsin slitna, de låter bra, och har funktioner som du förmodligen inte hittar i andra ‘knoppar till detta pris.

Kort sagt, om du letar efter en uppsättning sanna trådlösa hörlurar för runt $100, dessa bör gå direkt till toppen på listan.

Fall och Bygga Kvalitet: Fast för en Benji

Cam

Direkt ur lådan, Indy Bränsle se ut ganska mycket som andra stick-stil hörlurar. Fallet är mycket liknande till AirPods Pro, men på nästan två gånger tjockleken, det är ganska lite skrymmande.

Det är en enkel svart väska med Skullcandy logotypen på framsidan, som kan vara offputting att vissa människor på grund av den “unga” ser ut, men jag gillade det. USB-C laddning port är på botten, och den lilla blixten på baksidan anger att det är där den trådlös laddning av batteriet.

Strax under locket är en serie av fyra LED-lampor för att visa aktuell batterinivå och laddning status på ärendet. För att få en snabb glimt av den nivå, helt enkelt vända locket öppet. Den övergripande känslan av fallet är trevlig, inte lika robust som den AirPods Pro, men till mindre än halva priset jag skulle inte förvänta sig att det ska vara. För priset, jag tror det känns bra. Gångjärnet är fin och lysande.

Fallet är ganska lite större än de AirPods Pro fall Cam

Innan vi flytta på plats, jag måste ta itu med en sarkasm med laddningen. Som jag nämnde tidigare, de har en USB-port C för fast laddning, såväl som stöd för trådlös laddning. Men här är där det blir intressant: jag kunde inte få dem att ta ut alls med en USB-C-till-USB-C-kabel.

Jag har använt samma laddning tegel vid mitt skrivbord för mobiltelefoner, bärbara datorer, hörlurar, och bokstavligen allt annat som laddar via USB-C för månader, så jag har aldrig stött på ett problem där det inte fungerar. Men det gjorde inte ladda Indy Bränsle alls, så jag försökte flera andra tegel. Då, i ett ögonblick av absolut ren desperation bestämde jag mig för att prova en låg-som drivs bro med en USB-A-till-USB-C-kabel. Det fungerade.

Jag kan bara konstatera att andra tegel övermannades och Indy Bränsle som inte har förmågan att strypa den. Eller något. Jag vet inte, för att vara ärlig. Men det är definitivt något att tänka på om du köper dessa, och den främsta anledningen till att de inte får en 9 av 10 poäng. Det är också värt att notera att Driva Ultra har samma problem som jag kommer naturligtvis att återigen nämna i recensionen.

Batteri-indikatorn tänds är dolda under locket. Cam

Men, med tanke på Indy Bränsle blir ca 30 timmars batteritid mellan knoppar och fall, åtminstone är det något du inte bör ha att göra med att ofta.

Passform och Funktioner: Kanske den Mest Bekväma Knoppar jag Någonsin Slitna

Som jag sagt tidigare, ” knopparna har minnet design, á la AirPods eller AirPods Pro. De har utbytbara silikon tips och örat vingar, med tre olika storlekar av tips och två öron vingar för att välja från. Som standard, medium spets och stora vingar som är installerade.

Jag absolut älskar hörlurar med vingar som denna, eftersom de är betydligt mer stabil än de utan. En av de trevligaste sakerna med Indy Bränsle är att de också kan användas utan vingar om du inte gillar dem—design här verkligen är det bästa av två världar. Jag förstår fortfarande inte varför fler öronsnäckor tillverkare inte gör detta, så hatten av för Skullcandy för att vara en av de goda.

När du hittar rätt kombination av tips och vingar för dina öron, Indy Bränslen har en stabil passform och bra tätning. Att de inte har aktiv brusreducering (ANC) , men jag hittade buller isolering för att vara mycket bra för de flesta av mina användningsområden. I en hel del fall, jag föredrar faktiskt bra buller isolering till brusreducerande hur som helst, så det fungerar bra för mig.

Massor av passform alternativ. Cam

Men en av mina favorit saker om den passar för Indy Bränsle är att jag kan rotera dem bara lite (med stammen något mer framåt) för att bryta denna tätning och tydligt höra vad som händer runt omkring mig—nästan som en passiv öppenhet läge.

Medan vi är inne på det ämnet, det är värt att påpeka att dessa också har en inbyggd omgivande läge. Liksom många andra true wireless knoppar, aktiverar den inbyggda mikrofonen för att släppa in externa ljud. Men tillsammans med dessa ljud kommer den gemensamma “brus”, som många människor finner irriterande.

De största problem för mig är att omgivande läge fungerar inte medan det på telefon samtal, vilket är när jag vill i allmänhet att bli av tilltäppta öron känsla. Jag kan inte stå ut med att ta emot telefonsamtal med hörlurar saker i mina öron att det av den anledningen, vilket är varför jag älskar den “passiva öppenhet” sak som jag nämnde tidigare. Jag har varit med AirPods Pro för telefonsamtal eftersom de släpptes förra året på grund av insyn mode, och jag tycker att jag gillar upplevelsen på Indy Bränsle lika mycket. Det är riktigt att säga något.

Slutligen, låt oss tala om inbyggda Kakel spårning. Det är en grymt bra funktion att ha byggt in knoppar (det är inte en del av de fall), men det är också en smärta i röven för att få ställa upp. Kakel-app (iOS, Android) hade mycket svårt att hitta knoppar att starta och har att göra var och en för sig. I slutändan kommer det aldrig hittat rätt öronsnäckor från min recension, så om jag förlorar den jag är ganska mycket ute på tur.

Men ärligt talat, kan jag vara av lycka hursomhelst. Att hitta den ” knoppar med hjälp av Kakel app, kan du skicka en ljudsignal som kommer ut ur högtalaren på hörsnäckorna. Det största problemet med det är att det är bara inte tillräckligt högt för att höra om du verkligen nära till hörlurar. Och det är ännu svårare att höra om de är även i det fallet.

Åtminstone det som kan berätta fysisk adress där din knoppar, som kan komma väl till pass om du lämnar dem någonstans. Åtminstone, det är bättre än ingenting.

Kontroller och App: Kontrollerna Är Bra, programmet Är Begränsat

Indy Bränsle använder kapacitiv touch-kontroller, som kan vara avskräckande för vissa användare. Pekplattan är på utsidan panel av varje öronsnäckor (inte den stam som på AirPods Pro), med varje sida med mestadels identiska kontroller. Antingen bud kan användas i solo-läge, vilket inte alltid är en självklarhet på många hörlurar, så det är värt att nämna för den som vill leva ett bud livsstil.

Kontrollerna är på Skallen logotyp Cam

Som sagt, de kontroller som kan vara lite invecklad och ta lite tid att vänja sig vid:

 • Enda tryck: Volym upp (höger), Volym ned (till vänster)
 • Dubbla tryck: Spela/Pausa eller svara/avsluta samtal (antingen bud)
 • Triple tryck: Digital assistent (antingen bud)
 • Tryck på + tryck och håll: Växla omgivande läge (antingen bud)
 • Dubbel klicka på + tryck och håll: EQ-Läge (antingen bud)

Tre EQ-lägen som finns tillgängliga på Indy Bränsle: Musik, Mode, Film-Läge och Podcast-Läge. De är alla konstruerade för den specifika användningen föreslås i namn, trots att musik och film lägen är ganska lika. Allt är tunn på Podcast-Läge för att öka frekvensen av den mänskliga rösten, dock, så jag rekommenderar det inte för något utanför podcasts. Ärligt talat, du kan bara ställa in den till musik läge och lämna det om du vill.

Skullcandy har en app (iOS, Android) för Indy Bränsle (och andra knoppar), men det är ganska enkel: du kan använda den för att växla Omgivande Läge … och det är om det. Den översta av de viktigaste gränssnittet talar om för dig vilket läge ” knopparna är närvarande i, som jag trodde var en växla först. Det är det inte, men jag önskar att det var.

Annars skulle jag vilja se ett alternativ till en egen EQ. Indy Bränsle låter bra på egen hand, men med möjlighet att justera en EQ till användarens önskemål är alltid välkommet i min bok.

Ljudkvalitet: Balanserad och Full

Cam

Jag ska vara uppriktig om detta: detta är inte den bästa-klingande sant trådlösa hörlurar jag har hört (som skulle vara Jabra Elite 75t/Aktiv Elit 75t), men de är de bästa ljud jag har hört i den här prisklassen.

Så, inte bara är de otroligt bekväma, men de låter jäkligt bra. Inte få mig fel—du kommer inte att bli blåst bort på din första lyssna. De har en bra balans mellan de gemensamma frekvenser, med trevligt definierad bas (tack vare utmärkt tätning de ger när du får rätt tips), men de är inte så baktung att de blir leriga.

Diskanten är vass utan att vara högljudda, men dessa är lite mer mitten av tunga än jag föredrar. Eftersom det inte finns någon custom EQ i appen, som innebär att du har fastnat med vad du komma hit om du använder en ljud-app med en egen EQ.

Generellt, ljudkvaliteten är bra. Det är inget stort, men det är bra till det priset punkten. Jag personligen har inte använt en uppsättning hörlurar för $99 eller mindre som låter lika bra, i alla fall.

Slutsats: Det Bästa Du Kan Få på $100

Cam

För att sammanfatta, dessa är super bekväma, bra ljud, och sista dagar. Fallet är lite skrymmande, och det är “använd inte en högeffektiv laddare” sak, men annars, jag kan verkligen inte fel dessa mycket.

I själva verket har dessa blivit knoppar jag räckhåll för 100 procent av tiden när jag vill ringa ett samtal, lyssna på musik eller en podcast, eller ganska mycket annat. Jag har AirPods Pro på mitt skrivbord precis bredvid dem, och jag har inte rört Proffsen eftersom jag fick Indy Bränsle.

För $100, av dessa har mitt val för bästa ” knopparna du kan få just nu. I själva verket, de är så bra att jag skulle ge dem hårt vederlag, även om du tittar på knoppar som kostar dubbelt så mycket.

Betyg: 8/10
Pris: $99

Köp Nu

Här är Vad Vi Gillar

 • Utmärkt passform och otroligt skönt
 • Bra ljudkvalitet
 • Trådlös laddning i den här prisklassen är utmärkt

Och Vad Vi inte

 • Konstigt laddning frågor när du använder en C-till C-kabel
 • Audible Kakel larm är mindre än användbara