OTT wordt Uitgelegd : Wat Is een Facebook Pixel?

0
39

Op het eerste gezicht, Facebook advertising kan een behoorlijk verwarrende ontmoeting. De functies zijn krachtige maar nogal ingewikkeld en overweldigend. Een Pixel, Facebook reclame google analytics-tool, is een van de meer in het bijzonder frustrerend en complexe functies.

Facebook Pixels zijn ongelooflijk in de meeste reclame-platforms. Iedereen die momenteel of de planning gebruik van Facebook advertenties een fantastisch hulpmiddel in Facebook Pixels. Als u op zoek bent om het meeste uit uw social advertentie budget, dan bent u gaat te willen om precies te weten wat een Facebook Pixel is en hoe het werkt.

Wat Is een Facebook Pixel?

Een Facebook Pixel is een verborgen code die u kunt plaatsen op uw website. De code zal het verzamelen van gegevens die u helpt bij het bijhouden van conversies van Facebook advertenties, optimaliseert deze advertenties zijn voor uw doelgroep, maakt dat het publiek voor de toekomst advertenties en remarkets aan anderen die al hebben bezocht en maatregelen genomen op je site.

Facebook Pixels bedienen door middel van repeterende retargeting. Dit betekent dat ze je laten vallen van een cookie, informatie opgeslagen als tekst op je computer, die de bezoekers die uw website bezoeken, zodat u kan produceren gerichte advertenties. Zodra een bezoeker de advertentie, de Facebook Pixel kan worden gebruikt voor het bijhouden van hun gedrag bij terugkeer.

Wat Is een Facebook Pixel Goed Voor?

Kortom, een Facebook Pixel is een geweldige manier om uw Facebook ad-conversie en een betere return on investment (ROI). De verzamelde informatie is van vitaal belang voor het creëren van sterkere Facebook advertenties en helpt met ad targeting. Dit zorgt ervoor dat uw advertenties worden gezien door bezoekers die eerder geneigd zijn tot actie.

Het installeren van Facebook Pixel nu zal bespaart u een hoop extra tijd aan de weg. Ongeacht, of u nu met behulp van Facebook-advertenties of niet, de Facebook Pixel zal beginnen met het verzamelen van gegevens voor later gebruik en klaar zodra u, voor het maken van uw eerste Facebook advertentie.

De belangrijkste voorbeelden voor wat een Facebook Pixel is goed voor:

 • Het laat u zien hoe mensen omgaan met uw website na het bekijken van je Facebook advertentie. Vervolgens kunt u de track van deze klanten over al hun apparaten, zodat u om te verfijnen op uw advertentie strategie en bereken uw ROI.
 • Helpt bij het vergroten van uw potentiële klantenbestand door het toestaan van Facebook gebruiken de verzamelde gegevens om een groter publiek met gedeelde belangen die reeds een bezoek aan uw site.
 • Biedt extra hulpmiddelen en gegevens voor gebruik zoals web conversie campagnes, dynamische advertenties, en de mogelijkheid voor het bijhouden van cost per lead en kosten per conversie.
 • Facebook retargeting, die is gewoon een sequentiële toewijzing voor Facebook. Het laten zien van nieuwe klanten gerichte advertenties of huidige klanten een specifieke advertentie om wat ze kan verlaten hebben eerder in hun winkelwagentje.
 • Het optimaliseren van Facebook advertenties voor specifieke conversie evenementen op je website.
 • Het optimaliseren van Facebook-advertenties gericht op uw doelgroep op basis van de waarde die leidt tot een hogere ROI.
 • U kunt de website gebeurtenissen aanvullende informatie te verzamelen.

Het maken En Toevoegen van een Facebook Pixel Naar Uw Website

Met alles uitgelegd over het hoe en het waarom, dat laat ons achter met het hoe.

 • Hoofd in je Facebook Events Manager, en klik op de grote blauwe knop in het hoofdvenster Verbinding maakt met een Gegevensbron.
 • Als meer mensen zijn waarschijnlijk om een website te hebben, in tegenstelling tot hun eigen app, we zullen het selecteren van de Web – optie die wordt geboden in het volgende venster. Follow-up door te klikken op de Slag te gaan.
 • Selecteer Facebook Pixel en klik op Connect.
 • De gegevens in van uw Pixel door het geven van een naam en de URL voor de website zal worden geïnstalleerd.
 • Vervolgens zult u krijgen om te kiezen hoe u wilt installeren van de pixel-code. Als je er gebruik van Squarespace, WordPress of andere Facebook-partner, het Gebruik van een Partner Integratie optie wordt aanbevolen. We worden met behulp van WordPress krijgt in deze tutorial.
 • Na het selecteren van WordPress uit de lijst van partners, kunt u de functies die u wilt inschakelen, samen met de code.

Automatische Geavanceerd Matching zal meer gegevens verzamelen van uw bezoekers. Het is niet verplicht, maar hoe meer informatie Facebook Pixel heeft, het beter op maat van de advertenties zal worden.

 • Hit Doorgaan om verder te gaan.
 • Vervolgens zal u zitten kundig voor downloaden .zip-bestand met de Pixel-code. Klik op de groene Download knop.
 • Eenmaal gedownload, klik op doorgaan en volg de instructies op het scherm te voegen .rits aan uw WordPress site.
 • Bij het Controleren of de Aansluiting stap, het kan een paar minuten duren post-installatie voor de aansluiting te bereiken Actieve status. Wees geduldig en zodra het groen is, klikt u op Doorgaan.
 • U kunt nu instellen, gebeurtenissen, plaatsen op uw website. Geef de URL op van uw website in de beschikbare ruimte en klik op Connect.
 • Een nieuw tabblad geopend op uw website met een pop-up venster. Klik door om te beginnen met het opzetten van evenementen.

Als u geen verlangen hebben om gebeurtenissen instellen u kunt nu steeds weer op als je klaar bent.

Evenementen zal de acties van de bezoekers en het creëren van een reactie, afhankelijk van de trigger die u hebt ingesteld. Dit kan van alles zijn, van het bijhouden van bepaalde knoppen geduwd om het initiëren van een checkout gevraagd wanneer een bezoeker iets toevoegt aan hun winkelwagen.

 • U kunt zien of en hoe goed je Pixel werkt door op weg terug naar de Facebook Events Manager pagina.

Uw pagina moet kijken iets dergelijks. U kunt bijhouden van al uw evenementen, testen om ervoor te zorgen dat ze goed werken, en de instellingen aan te passen maar je past. Het is ook noodzakelijk dat uw bezoekers weten dat uw website is het verzamelen van gegevens in om te voldoen aan Facebook ‘ s voorwaarden.

Voorkomen van juridische complicaties en ethische dilemma ‘ s door het verstrekken van uw bezoekers met een duidelijk merken dat je met behulp van de Facebook Pixel. Laat de gebruikers de mogelijkheid om opt-out moeten zij ervoor kiezen om dat te doen als in het huidige digitale tijdperk, mensen zijn steeds op hun hoede van hun behoefte aan online veiligheid en privacy.