OTT Forklarer : Hva Er en Facebook Pixel?

0
53

Ved første øyekast, Facebook annonsering kan være en ganske forvirrende møte. Dens funksjoner er kraftig, men ganske overveldende og komplisert. En Piksel, Facebook annonsering analyseverktøy, er en av de mer spesielt frustrerende og komplekse funksjoner.

Facebook Punkter er svært vanlig i de fleste annonsering plattformer. Hvem som helst dag eller planlegger å bruke Facebook annonser vil finne et fantastisk verktøy i Facebook Punkter. Hvis du er ute etter å få mest mulig ut av din sosiale annonse budsjett, så du kommer til å ønske å vite nøyaktig hva en Facebook Pixel er og hvordan det fungerer.

Hva Er en Facebook Pixel?

En Facebook Pixel er en skjult kode som du kan plassere på nettstedet ditt. Koden vil samle inn data som gjør at du kan spore konverteringer fra Facebook annonser, optimaliserer disse annonsene for målgruppen, bygger som publikum for fremtidige annonser, og remarkets til andre som allerede har besøkt og tatt handling på nettstedet ditt.

Facebook Punkter operere gjennom fortløpende retargeting. Dette betyr at de vil slippe en cookie, informasjon som er lagret som tekst-strenger på datamaskinen din, som vil spore besøkende som besøker nettstedet ditt, slik at du kan produsere målrettet reklame. Når en besøkende ser en annonse på Facebook Pixel kan brukes til å spore atferden sin ved retur.

Hva Er en Facebook Pixel Godt For?

Kort sagt, en Facebook Pixel er en flott måte å forbedre dine Facebook-annonse konvertering hastighet og oppnå en bedre avkastning på investeringen (ROI). Den innsamlede informasjonen er viktig for å skape sterkere Facebook-annonser og hjelper til med annonsemålretting. Dette sikrer at dine annonser blir sett av besøkende som er mer sannsynlig til handling.

Installere Facebook Pixel nå vil spare deg for mye ekstra tid nedover veien. Uansett, om du bruker Facebook-annonser nå eller ikke, Facebook Pixel vil begynne å samle inn data for senere bruk, og være klar når du er det, for å lage din første Facebook-annonse.

Gode eksempler for hva en Facebook Pixel er god for:

 • Det gir deg mulighet til å se hvordan folk samhandler med nettstedet ditt etter å ha sett din Facebook-annonse. Deretter kan du spore disse kunder på tvers av alle sine enheter slik at du kan forbedre dine ad strategi og beregne AVKASTNINGEN.
 • Bidrar til å utvide din potensielle kundebase ved å la Facebook til å bruke de innsamlede data til å bygge et større publikum med felles interesser til de som allerede er å besøke nettstedet ditt.
 • Gir ekstra verktøy og metrikker for bruk, for eksempel web-konvertering kampanjer, dynamiske annonser, og muligheten til å spore kostnader per bly og kostnad per konvertering.
 • Facebook retargeting som er bare sekvensielle målretting for Facebook. Vise nye kunder målrettede annonser eller nåværende kunder en annonse som er spesifikke for hva de kan ha forlatt tidligere i handlekurven.
 • Optimalisere Facebook annonsene for bestemte konvertering arrangementer på nettsiden din.
 • Optimalisere Facebook annonser rettet mot din målgruppe basert på verdien som fører til høyere AVKASTNING.
 • Lar deg tilpasse nettstedet arrangementer for å samle inn ytterligere informasjon.

Opprette Og Legge til en Facebook Pixel Til Ditt Nettsted

Med alt forklart om hva og hvorfor, som bare etterlater oss med hvordan.

 • Hode til din Facebook Events Manager, og klikk på den store blå knappen i hovedvinduet Koble til en Datakilde.
 • Ettersom flere folk er sannsynlig å ha en nettside i motsetning til deres egen app, vi kommer til å velge Web – alternativet følger i neste vindu. Følge opp dette ved å klikke Komme i Gang.
 • Velg Facebook Pixel, og klikk på Koble til.
 • Gi detaljer om din Piksel ved å gi det et navn og URL-adressen for nettstedet det vil bli installert.
 • Neste, du kommer til å velge hvordan du ønsker å installere pixel-koden. Hvis du skje til å bruke Squarespace, WordPress eller andre Facebook partner, Bruk en Partner Integrering alternativet anbefales. Vi vil være ved hjelp av WordPress i denne opplæringen.
 • Etter at du har valgt WordPress fra listen over partnere, kan du velge hvilke funksjoner du ønsker å aktivere sammen med koden.

Automatisk Avansert Matching vil samle inn ytterligere data fra de besøkende. Det er ikke obligatorisk, men jo mer informasjon som Facebook Pixel har, jo bedre tilpasset annonser vil være.

 • Hit Fortsett for å fortsette.
 • Neste, du vil være i stand til å laste ned .zip-fil som inneholder Pixel-koden. Klikk på det grønne Last ned – knappen.
 • Når lastet ned, klikker du fortsett og følg instruksjonene på skjermen for å legge til den .zip til din WordPress nettstedet.
 • Ved Kontroller Tilkoblingen trinn, kan det ta noen minutter post installasjon i den forbindelse å nå Aktiv status. Vær tålmodig og når det blir grønt, klikker du Fortsett.
 • Du kan nå sette opp hendelser for å ta plass på ditt nettsted. Skriv inn NETTADRESSEN til nettstedet til den plass som er tilgjengelig, og klikk på Koble til.
 • En ny fane bør åpne for ditt nettsted og med det, en pop-up vindu. Klikk gjennom for å begynne å sette opp hendelser.

Hvis du ikke har noe ønske om å sette opp hendelser nå, du kan alltid komme tilbake til den når du er klar.

Hendelser vil spore handlinger av besøkende og skape en reaksjon avhengig av utløse du har satt opp. Dette kan være alt fra å spore visse knapper presset på for å starte en checkout-melding når en besøkende legger noe til handlekurven.

 • Du kan se om og hvor godt Pixel fungerer ved drar tilbake til Facebook Events Manager side.

Siden din skal se ut som noe lignende. Du kan spore alle dine hendelser, teste dem for å sikre at de fungerer på riktig måte, og juster innstillingene slik du ønsker. Det er også viktig at besøkende vet at nettstedet er å samle inn data for å oppfylle med Facebook vilkår.

Unngå juridiske komplikasjoner og etiske dilemmaer ved å gi dine besøkende med en klar melding om at du bruker Facebook Piksel. Tillate brukere mulighet til å melde deg ut, bør de velger å gjøre, slik som i dagens digitale alder, folk er stadig på vakt mot deres behov for online-sikkerhet og personvern.