Eufy is Fantastisch Abonnement-Gratis Video Deurbel is $56 Vandaag ($164)

0
63
eufy

Eufy maakt een aantal van de beste video deurbellen op de markt, voor een deel omdat het vereist geen abonnement. En nog beter, je video gaat niet om de cloud. De nieuwere variant, waarvoor je geen bedrading in de uitverkoop is vandaag 25% korting, waardoor het een koopje als je denkt over het krijgen van een video deurbel.

Terwijl het Nest Hallo is misschien wel een van de meest intelligente video deurbellen beschikbaar, het is ongelooflijk duur. Je betaalt $200 vooraf te betalen, en dan als je wilt de meeste van de functies werken, dan betaalt u een maandelijks abonnement. En natuurlijk, het is gebaseerd op Google ‘ s cloud-servers voor zijn intelligentie.

RELATEDThe 5 Beste Video Deurbellen om een Oogje te Houden op de Buiten, Terwijl Je Binnen bent

Als u het verzenden van uw gegevens naar Google (of een bedrijf) servers die je stoort en het idee van een maandelijks abonnement om uw video deurbel geschiedenis frustreert je, eufy heeft de deurbel voor u. Het slaat alle gegevens op lokaal en niets ooit gaat naar de cloud.

Bovendien, het gebruik van lokale AI aan de macht meldingen over mensen, dieren, beweging en meer. Dat betekent dat u niet hoeft te betalen voor een abonnement, momenteel eufy zelfs niet in de aanbieding. Zodra u koopt de deurbel, alles is van jou.

Terwijl de eerste versie van de eufy video deurbel benodigde bekabeling in uw huis, de bijgewerkte versie niet (hoewel je het kunt). U kunt de voeding met een oplaadbare batterij. Het komt ook met een thuisbasis biedt meer opslagruimte dan de originele bedrade versie.

Het was echter duurder. Vandaag kunt u voorkomen dat bijna alle extra kosten dankzij een Amazon-deal van de dag. Snel handelen, en kan je de eufy video deurbel voor € 164, dat is $56 korting op de normale prijs.

De zwarte variant van de upgrade deurbel al uitverkocht, dus je zult het moeten doen met wit. Dat is de veronderstelling dat u niet te lang wacht en mist volledig.

De Beste Lokale Opslag Video Deurbel

eufy Beveiliging, Draadloze Video Deurbel (Batterij Aangedreven) met 2K HD, Geen Maandelijkse Kosten, Op het Apparaat AI voor Menselijke Detectie, 2-Weg Audio, Eenvoudige Zelf Installatie

De eufy video deurbel heeft 90% van de eigenschappen van cloud video deurbellen voor 60% van de prijs. Je lokale opslag, intelligente waarschuwingen, en meer, zonder een abonnement.

Shop Nu

$163.99
Meer aanbiedingen