Eufy Fantastiska Prenumeration Gratis Video Dörrklocka $56 Off Idag ($164)

0
46
eufy

Eufy gör några av de bästa video ringklockor på marknaden, delvis eftersom det inte kräver någon prenumeration. Och ännu bättre, din video inte gå till molnet. De nyare variant som inte kräver ledningar är på rea idag för 25% mindre, vilket gör det till en stjäla om du funderar på att skaffa en video dörrklockan.

Medan Boet Hej är kanske en av de mest intelligenta video ringklockor som finns, det är otroligt dyrt. Du kommer att betala $200 i förskott, och sedan om du vill att de flesta av de funktioner ska fungera, måste du betala en månatlig prenumeration. Och naturligtvis, det bygger på Google ‘ s cloud-servrar för sin intelligens.

RELATEDThe 5 Bästa Video Ringklockor för att Hålla ett Öga på Utsidan Medan Du är Inne

Om du skickar dina data till Google (eller företag) – servrar som stör dig, och idén av ett månadsabonnemang för att se din video dörrklockan historia kränker dig, eufy har dörrklockan för dig. Den lagrar all sin data lokalt, och ingenting någonsin går till molnet.

Dessutom, använder lokala AI för att driva anmälningar om människor, husdjur, rörelse och mycket mer. Det innebär att du inte måste betala för ett abonnemang, för närvarande eufy inte ens erbjuder en. När du köper dörrklockan, allt är ditt.

Medan den första versionen av eufy video dörrklocka som krävs ledningar ditt hem, den uppdaterade versionen inte (om du kan). Du kan driva det med ett laddningsbart batteri istället. Det kommer också med en bas som erbjuder mer utrymme än det ursprungliga fast version.

Det var dock dyrare. Idag kan du undvika nästan alla extra kostnad tack vare en Amazon del av dagen. Agera snabbt, och du kan ta eufy video dörrklocka för $164, vilket är $56 av det vanliga priset.

Den svarta varianten av uppgraderingen dörrklockan redan slutsåld, så du får nöja dig för vit. Det är förutsatt att du inte väntar för länge och missar helt och hållet.

Det Bästa Lokal-Lagring Av Video Dörrklocka

eufy Säkerhet, Trådlös Video Dörrklockan (batteridriven) med 2K HD, Ingen månadsavgift, På Enheten AI för Mänskliga Upptäckt, 2-Vägs Ljud, Enkel Själv-Installation

Den eufy video dörrklockan har 90% av funktionerna i moln video ringklockor för 60% av priset. Du får lokala lagring, intelligenta varningar, och mer, utan abonnemang.

Handla Nu

$163.99
Fler erbjudanden