De Skullcandy Indy Brandstof Oordopjes Punch Boven De $100 Prijskaartje

0
37

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $99

Nu Kopen

Cam

Een van de vragen die ik heel vaak gevraagd is “die ware draadloze oordopjes raden jullie aan?” Waarop ik antwoord met “wat is uw budget?” Ik heb mooie set aanbevelingen in een bos van prijs punten voor een tijdje nu, maar de Skullcandy Indy Brandstof schudde alleen maar dingen in een grote weg. En, I love it.

Hier is Wat We Willen

 • Uitstekende pasvorm en zeer comfortabel
 • Goede geluids kwaliteit
 • Draadloos opladen prijs kwaliteit is uitstekend

En Wat We niet

 • Raar opladen problemen bij het gebruik van een C-to-C kabel
 • Akoestische Tegel alarm is minder dan nuttig

Ik heb niet geraakt door een set van Skullcandys in een solide 10 jaar, maar toen kondigde het bedrijf vier nieuwe sets van echte draadloze oordopjes aan het einde van Kunnen, ze mijn interesse gewekt. De twee top-end sets, de Indy Brandstof en Druk Ultra, die beide voorzien zijn van draadloos opladen, water/zweet-weerstand, en Tegel tracking-built-in voor $99 per set.

Dat is een stevige deal, dus ik wist dat ik wilde hen controleren. Ik heb beide sets voor een paar weken nu (de Push Ultra review is binnenkort), en ik ben onder de indruk. De Indy Brandstof zijn enkele van de meest comfortabele ‘toppen die ik ooit heb gedragen, ze klinken goed, en heeft functies die u waarschijnlijk niet zult vinden in andere ‘buds op deze prijs.

Kortom, als u op zoek bent naar een set echte draadloze oordopjes voor rond de $100, deze moet direct naar de bovenkant van uw lijst.

Zaak-en bouwkwaliteit: Massief voor een Benji

Cam

Recht uit de doos, de Indy Brandstof lijken vrij veel als andere stick-stijl oordopjes. De zaak is zeer vergelijkbaar met AirPods Pro, maar op bijna twee maal de dikte, het is heel wat omvangrijker.

Het is een eenvoudige zwarte case met de Skullcandy logo op de voorkant, die kan worden offputting voor sommige mensen, omwille van de “jonge” kijken, maar ik hou wel van het. De USB-C opladen poort aan de onderkant, en de kleine lightning bolt op de rug duidt dat is waar het draadloos opladen van de spoel is.

Net onder het deksel van een reeks van vier LED-lampjes om de huidige batterij niveau en de status van het opladen van de zaak. Om een snelle glimp van het niveau, zet gewoon de deksel open. Het algemene gevoel van de zaak is mooi—niet zo robuust als de AirPods Pro, maar bij minder dan de helft van de prijs zou ik het niet verwacht. Voor de prijs, ik denk dat het goed voelt. Het scharnier is lekker en pittig.

De zaak is heel wat groter dan de AirPods Pro Cam

Voordat we overgaan op de pasvorm, ik moet het adres van een gril met het opladen. Zoals ik al eerder zei, hebben ze een USB-C-poort voor bekabelde opladen, evenals ondersteuning voor draadloos opladen. Maar hier is waar de dingen interessant: ik kon het niet ze op te laden met een USB-C-naar-USB-C-kabel.

Ik gebruik dezelfde opladen baksteen op mijn bureau voor telefoons, laptops, oordopjes, en letterlijk alles dat de kosten via een USB-C voor maanden, dus ik heb nog nooit draaien in een kwestie waar het niet werkte. Maar dit was niet het laden van de Indy Brandstof, dus ik probeerde diverse andere stenen. Dan, in een ogenblik van absolute wanhoop, besloot ik om te proberen een low-powered brug met een USB-A-naar-USB-C-kabel. Het werkte.

Ik kan alleen maar concluderen dat de andere stenen werden overmeesterd en de Indy Brandstof niet over de mogelijkheid om het gas. Of iets. Ik weet het niet, eerlijk gezegd. Maar het is zeker iets om te overwegen als u de aanschaf van deze, en de belangrijkste reden dat ze niet krijgen een 9 van de 10 score. Het is ook vermeldenswaard dat de Druk Ultra heb hetzelfde probleem, die ik zal natuurlijk nogmaals vermelden in deze review.

De batterij-indicator licht zijn verborgen onder het deksel. Cam

Maar, gezien de Indy Brandstof krijgt ongeveer 30 uur levensduur van de batterij tussen de toppen en de zaak, in ieder geval is het iets wat je niet zou moeten hebben te maken met dat vaak.

Pasvorm en Eigenschappen: Misschien wel de Meest Comfortabele Toppen die ik Ooit heb Gedragen

Zoals ik al eerder zei, de ‘knoppen zelf zijn voorzien van stok ontwerp, á la AirPods of AirPods Pro. Ze hebben verwisselbare siliconen tips en oor vleugels, met drie maten van tips en twee oor vleugels om uit te kiezen. Standaard wordt de medium tip en grote vleugels zijn geïnstalleerd.

Ik ben helemaal gek van oordopjes met vleugels als deze, want ze zijn aanzienlijk stabieler dan die zonder. Een van de leukste dingen van de Indy Brandstof is dat zij ook kunnen worden gebruikt zonder de vleugels als je niet van hen—de vormgeving is echt het beste van beide werelden. Ik begrijp nog steeds niet waarom meer dan oordopjes fabrikanten doen dit niet, dus petje af voor de Skullcandy heeft voor een van de goede.

Wanneer je de juiste combinatie van tips en vleugels voor je oren, de Indy Brandstoffen hebben een stabiele pasvorm en goede afdichting. Ze hebben geen actieve noise cancelling (ANC) , maar ik vond het geluid isolatie moet voldoende goed is voor de meeste van mijn toepassingen. In veel van de gevallen, ik heb eigenlijk liever een goede geluidsisolatie te noise cancelling toch, dus het werkt goed voor mij.

Ton van fit opties. Cam

Maar een van mijn favoriete dingen over de pasvorm van de Indy Brandstof is dat ik kan draaien ze gewoon een beetje (met de steel iets meer naar voren) te breken dit zegel en duidelijk horen wat er om me heen—bijna als een passieve transparantie modus.

Terwijl we op dat onderwerp, het is de moeite waard erop te wijzen dat deze ook een ingebouwde ambient-modus. Net als vele andere echte draadloze ‘knoppen, hiermee activeert u de ingebouwde microfoon om op geluiden van buitenaf. Maar samen met deze sound komt de gemeenschappelijke “hiss,” dat veel mensen vinden dat vervelend.

De grootste ergernis voor mij is dat de omgevings-modus werkt niet, terwijl op telefoontjes, dat is wanneer ik over het algemeen wilt om zich te ontdoen van die verstopt oor gevoel. Ik kan niet tegen het nemen van telefoongesprekken met oordopjes spullen in mijn oren om die reden, dat is waarom ik hou van de “passieve transparantie” wat ik eerder noemde. Ik gebruik AirPods Pro voor telefoongesprekken, omdat ze werden uitgebracht vorig jaar omwille van de transparantie-modus, en ik vind dat ik graag de ervaring op de Indy Brandstof net zo veel. Dat is echt iets te zeggen.

Tot slot, laten we praten over de built-in Tegel-tracking. Het is een geweldige functie te hebben gebouwd in de toppen (het is niet een onderdeel van het geval), maar het is ook een pijn in de kont om alles in te stellen. De Tegel van de app (iOS, Android) had een zeer harde tijd vinden van de knoppen om te starten en te maken heeft ieder individueel. Uiteindelijk is het niet de rechter oordopje uit mijn review ingesteld, dus als ik verlies ben ik vrij veel pech.

Maar eerlijk gezegd, ik kan het uit van geluk weg. Op zoek naar de ‘knoppen met behulp van de Tegel van de app, kunt u een hoorbare toon, die komt uit de luidspreker op de oordop. Het grootste probleem met dat is dat het gewoon niet hard genoeg om te horen, tenzij je echt dicht bij de oordopjes. En het is nog moeilijker om te horen of ze ook in de zaak.

Op zijn minst kan het u vertellen het fysieke adres van waar uw toppen, die mogelijk van pas komen als u ze ergens. Op zijn minst, het is beter dan niets.

– Besturingselementen en-App: de Controles Zijn goed, de App Is Beperkt

De Indy Brandstof gebruikt capacitieve touch controles, die kunnen worden vervelend zijn voor sommige gebruikers. Het touchpad is aan de buitenzijde van elke oordopjes (niet de stam als op de AirPods Pro), met elke kant met voornamelijk dezelfde besturingselementen. Ofwel ‘knop kan worden gebruikt in solo modus, en dat is niet altijd een gegeven op vele oordopjes, dus het is de moeite waard te vermelden voor gebruikers die willen om te leven van de één-bud levensstijl.

De controles zijn op de Schedel logo Cam

Dat gezegd hebbende, de controls zijn een beetje ingewikkeld en neem de tijd om te wennen aan:

 • Enkele tik: Volume-omhoog (rechts); Volume omlaag (links)
 • Dubbele kraan: Play/Pauze of voor beantwoorden/beëindigen van oproepen (ofwel bud)
 • Triple tap: Digital assistant (ofwel bud)
 • Tik op + tikken en vasthouden: Toggle omgevings-modus (bud)
 • Dubbel tikken tikken en vasthouden: EQ-Modus (bud)

Drie EQ-modi zijn beschikbaar op de Indy Brandstof: Muziek, Mode, Film, Mode, en Podcast-Modus. Ze zijn elk ontworpen voor de specifieke voorgesteld in de naam, hoewel de muziek en film modi zijn redelijk vergelijkbaar. Alles is dun op Podcast-Modus voor het verbeteren van de frequenties van de menselijke stem, maar, dus ik zou het niet aanraden voor alles wat zich buiten podcasts. Eerlijk gezegd, kan je gewoon instellen naar de muziek-modus en laat het als je wilt.

Skullcandy heeft een app (iOS, Android) voor de Indy Brandstof (en andere knoppen), maar het is vrij basic: je kunt het gebruiken om te schakelen van de Modus Omgevingstemperatuur … en dat is het zowat. De top van de belangrijkste interface vertelt u in welke modus de ‘toppen zijn momenteel in, waarvan ik dacht dat was een wissel op het eerste. Het is het niet, maar ik wou dat het was.

Anders zou ik graag een optie voor een aangepaste EQ. De Indy Brandstof geluid goed op hun eigen, maar de optie om te tweaken van een EQ van de gebruiker smaak is altijd welkom in mijn boek.

Geluidskwaliteit: een Evenwichtige en Volledige

Cam

Ik zal hierover dit: dit zijn niet de best klinkende echte draadloze oordopjes die ik heb gehoord (dat zou de Jabra Elite 75t ontworpen/Actieve Elite 75t ontworpen), maar ze zijn de best klinkende ik heb gehoord op deze prijs.

Dus, ze zijn niet alleen zeer comfortabel, maar ze klinken vrij verdomd goed. Begrijp me niet verkeerd—je bent niet van plan te worden weggeblazen op uw eerste luisteren. Ze hebben een goede balans tussen de meest voorkomende frequenties, met mooi gedefinieerde bas (dankzij de uitstekende afdichting ze bieden als je de juiste tips), maar ze zijn niet zo onder zwaar dat ze modderig.

Treble is scherp zonder schel, maar deze zijn een beetje meer mid-zwaar dan geef ik de voorkeur. Omdat er geen aangepaste EQ in de app, dat betekent dat je vastgelopen bent met wat je krijgt, tenzij u gebruik maken van een audio app met een aangepaste EQ.

Samengevat de kwaliteit van het geluid is prima. Het is niet geweldig, maar het is goed in deze prijsklasse. Ik persoonlijk heb geen gebruik gemaakt van een set oordopjes voor $99 of minder dat het geluid zo goed, hoe dan ook.

Conclusie: Het Beste wat Je Kan Krijgen voor $100

Cam

Om samen te vatten, deze zijn super comfortabel, goed klinken, en de laatste dagen. De zaak is een beetje groot, en er is het “niet gebruik maken van een high-powered lader” ding, maar anders, ik kan het niet echt fout deze veel.

In feite, deze zijn geworden van de toppen bereik ik voor 100 procent van de tijd als ik wil bellen, luisteren naar muziek of een podcast, of bijna alles. Ik heb AirPods Pro op mijn bureau naast hen, en ik heb niet geraakt door de Profs sinds ik de Indy Brandstof.

Voor $100, deze hebben mijn keuze voor de beste ‘ – knoppen kunt u nu. In feite, zijn ze zo goed dat ik ze een vaste vergoeding, zelfs als u op zoek bent naar toppen die twee keer zoveel kosten.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $99

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Uitstekende pasvorm en zeer comfortabel
 • Goede geluids kwaliteit
 • Draadloos opladen prijs kwaliteit is uitstekend

En Wat We niet

 • Raar opladen problemen bij het gebruik van een C-to-C kabel
 • Akoestische Tegel alarm is minder dan nuttig