3 Manieren om Mentaal voor te Bereiden om Terug te Gaan naar het Werk Tijdens een Pandemie

0
28
Deliris/Shutterstock

Veel mensen hebben de afgelopen twee tot drie maanden om te werken vanuit huis of het werk volledig, en de gedachte van de rubriek terug in de dagelijkse sleur in een nog-pandemie getroffen wereld heeft ze natuurlijk een beetje zenuwachtig.

We leven in een nieuwe wereld van nu, met geen idee wanneer (of als) dingen zal ooit nog hetzelfde weer, en alles is veranderd in een korte paar maanden (of een lang paar maanden als je een van de velen die voelt als ze leven in Groundhog Day). Werkplekken zal niet hetzelfde zijn weer voor een tijdje, als ooit. Als uw baan vereist een woon-werkverkeer en de fysieke tijd op de werkplek, is het tijd om jezelf voor te bereiden mentaal voor de komende dagen.

Start om Terug in Uw dagelijkse Routine

Een van de beste manieren om mentaal voor te bereiden voor alles is te krijgen in de mind-set. In dit geval, dat betekent opstaan en klaarmaken voor het werk, zelfs als je geen weg terug naar het kantoor nog. Opstaan, douchen, scheren, ontbijten, naar muziek luisteren of een luisterboek tijdens wat zou worden op weg naar uw werk, dan besteden de uren die u zou worden op het werk, het doen van iets productief. (Zorg om te voorkomen dat die dutjes je al wennen aan het doen van de stay-at-home-orders.)

Het idee is om zowel uw lichaam en geest terug op uw gebruikelijke schema, zodat u kunt overgang terug naar de werkvloer met meer gemak en minder uitputting. Nu is de perfecte tijd om de laatste van die huishoudelijke projecten u bent begonnen tijdens je verblijf thuis van het werk. Draag je masker terwijl u klaar bent met deze projecten, zodat u wennen aan het hebben van een op te geven voor langere tijd.

U wilt om uw dag te beginnen als een typische werkdag en het einde is het gewoon hetzelfde. Lunch op hetzelfde moment dat u zou gaan voor de lunch op het werk. Geen snack gedurende de hele dag (als dat is wat je gewend geraakt aan terwijl ze thuis meer). Geef jezelf minstens een paar dagen (tot een week als je de tijd hebt) voordat je weer terug bent op de klok, naar de praktijk van uw routine en maken het spier-geheugen weer.

Bereid u voor Uw Nieuwe Werkdag

vichi81/Shutterstock

Sociale afstand en het masker-het dragen van zijn spullen die niet binnenkort zal verdwijnen, waarschijnlijk niet, totdat er een vaccin beschikbaar voor het coronavirus. Dit betekent dat u de uitgaven van uw werkdagen een beetje anders dan normaal natuurlijk, dat hangt af van je taak. Als u verborgen blijven in een hokje, zult u waarschijnlijk in staat zijn om te verwijderen van uw masker, terwijl je aan je bureau, maar je zult nog steeds nodig om bij het verlaten van de veilige ruimte.

Zelfs als je apart van de andere werknemers, terwijl je shift ingedrukt, als u het werk in een call center waar iemand anders gebruik maakt van uw kast op een andere verschuiving, die je nodig hebt om meer gericht zijn op het reinigen van uw spatie voor en na uw shift.

En dan is er pauze en de lunch. Zorg ervoor om uit te vinden wat uw bedrijf doet om u veilig te houden aan pauzes. Sommige dingen die ze zou kunnen doen zou kunnen zijn zodat u om te eten aan je bureau, openstelling buiten zitten, of het opzetten van de breakroom in een sociaal afstandelijke manier. (Vergeet niet om je masker op voor en na de pauzes.)

Ken Uw Risico ‘ S

Omdat er nog steeds een risico van aanbestedende het coronavirus, kunt u mogelijk nog steeds bang om terug te gaan werk en tijd doorbrengen rond collega ‘ s en klanten. Het beste ding om te doen is om jezelf eraan te herinneren dat er voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om het verminderen van uw risico.

Terwijl het voelt als informatie is voortdurend in beweging, het dragen van een masker en het wassen van uw handen vaak (of met de hand sanitizer wanneer een wastafel en zeep zijn niet gemakkelijk te vinden) zijn een paar van de beste manieren om te voorkomen dat het krijgen en verspreiding van dit virus.

Blijven om te voorkomen dat nauwe contact met de mensen als je kunt, zelfs met een masker op je gezicht. Niet schudden van handen; er zijn tal van andere begroeting opties.

Nog belangrijker, wees niet bang om je zorgen met uw plaats van tewerkstelling. Mogelijk zijn er extra voorzorgsmaatregelen die zij kunnen zetten naar de plaats te maken met een hoog risico medewerkers veiliger en iedereen helpen verlichten hun bezorgdheid over gaan weer aan het werk post-pandemie.