Hur Får Mermaid DIY Recept Från Pascal i ” Animal Crossing: New Horizons

0
49

Mitt i att upptäcka pilgrimsmusslor under din djupa äventyr i den första Animal Crossing: New Horizons sommar update, kan du stöta på den nya ön karaktär, Pascal. Om du ger en pilgrimsmussla till Pascal, ska han eller du kul mermaid-tema DIY recept.

Hitta Pascal

Förutom simning och dykning i den första sommaren update, kan du också upptäcka nya mermaid-tema DIY-recept om du stöter på Pascal i havet. Medan dykning, det finns en chans att hitta pilgrimsmusslor, och det är en sällsynt chans att Pascal kommer att visas när du dyka upp igen.

RELATERAT: Hur att Simma och Dyka i ” Animal Crossing: New Horizons

Du kan dyka genom att trycka “Y” – knappen på din Glädje-Con controller, söker skuggor på havsbottnen för att hjälpa dig att hitta varelser. Bubblor kommer att visas ovanför vattenytan för att indikera närvaron av ett objekt som kan hämtas.

RELATERAT: Hur att Simma och Dyka i ” Animal Crossing: New Horizons

Du kan också dyka utanför kusten på Mystery Island turer, bara för att vara säker på att få din Våtdräkt och Snorkel.

När Pascal verkar i ditt spel, i utbyte för pilgrimsmussla, den nya non-player character (NPC) kommer att lämna över en sjöjungfru-tema DIY recept, eller om du verkligen tur, han kommer ge dig en pärla.

Att hitta en pilgrimsmussla tar en hel del tålamod, och även om du tar en till ytan, det behöver inte nödvändigtvis betyda att Pascal kommer att visas för att ta det från dig i utbyte för ett DIY-recept. Om Pascal tar hand över en DIY-recept, då utmaningen börjar verkligen—du måste hitta en pärla. Alla nya mermaid-tema DIY recept kräver minst en pärla.

Hur att Hitta Pärlor

Pärlor är mycket sällsynta (någonstans runt en-i-ett-hundra dyk kommer att producera en pärla) och några DIY recept kräver mer än en pärla hantverk. Det finns inte några hemligheter att hitta pärlor. Du kommer att dyka runt tills de hittar en. De kan inte vara donerat till museet, så om du hittar någon, är det bäst att hålla fast vid det. Pärlor kan säljas till Timmy & Tommy på Nook är Vrår för 10 000 Klockor varje.

Sjöjungfrun möbler som DIY recept kräver också snäckor i syfte för att hantverk, så definitivt börja lagra vad du hittar på stranden för framtida pyssel använda.

Pascal ‘ s DIY Recept

Det finns 14 mermaid DIY recept som kan erhållas från Pascal, förutom ett par mermaid-tema outfits. Du kommer att behöva minst 20 pärlor till hantverk hela mermaid materialsats.

RELATERAT: Varför ‘Animal Crossing: New Horizons Blev ett Kulturellt Fenomen

LÄS NÄSTA

  • “Inaktivera realtidsskydd i Microsoft Defender i Windows 10
  • “Hur Får Mermaid DIY Recept Från Pascal i” Animal Crossing: New Horizons
  • “Hur man Sätter in en PDF-fil i Microsoft Word
  • “Pc-datorer Kommer att Köra Appar för iPhone och iPad: Här är Hur Det Kommer att Fungera
  • “Kan Brottsbekämpande Verkligen Spåra Någon Ner med en IP-Adress?