De 9 Beste Draadloze Mechanische Toetsenborden

0
85
Keychron

Mechanische toetsenborden zijn geliefd bij velen voor de voldoening typen ervaring die ze bieden, maar weet je wat zou nog beter kunnen maken? Het niet te maken met die vervelende snoeren meer. En terwijl in het verleden de opties voor draadloze mechanische toetsenborden beperkt waren, heb je meer opties dan ooit tevoren.

Wat te Zoeken in een Draadloze Mechanische Toetsenbord

Je zou niet zo veel keuzes als het gaat om draadloze mechanische toetsenborden in vergelijking met vast zijn, maar dat betekent niet dat je moet kopen van een raad van bestuur. Er is een heleboel te weten over mechanische toetsenborden, maar dit zijn de factoren die het meest betrokken.

  • Kwaliteit: Mechanische toetsenborden zijn duur, dus je wilt dat er iets de moeite waard de prijs die je betaald. De meeste toetsenborden zal worden gemaakt van kunststof of aluminium, met aluminium wordt meer duurzaam, maar dure optie.
  • Toetsen: Niet ver af van het bouwen van kwaliteit, de toetsen op het toetsenbord zijn belangrijk. De meeste toetsen zijn gemaakt van ABS, PBT kunststof, met PBT-meer duurzaam. Maar dat betekent niet dat je moet onmiddellijk te negeren ABS toetsen, als van hoge kwaliteit ABS toetsen zijn nog steeds de moeite waard het gebruik. Er is ook de techniek van doubleshotting de legends op de toetsen, waardoor ze vervagen in de tijd. Sommige toetsenborden hebben ook andere functies voor bepaalde toetsen door het gebruik van specifieke toetscombinaties en de alternatieve functies gedrukt op de toetsen is handig.
  • Switch Selectie: de Schakelaars bevinden zich onder elke toets en zijn wat mechanische toetsenborden speciale. Er zijn vele verschillende schakelaars die er zijn, maar ze voornamelijk vallen in een van drie categorieën: clicky (schakelaars die merkbaar “klik” – geluid), tactiel (schakelaars met een aanzienlijke tactiele stoten maar geen klik) en de lineaire (glad schakelaars met geen voelbare stoot of klik op). Schakelaars kunnen ook verschillende stam ontwerpen, met de standaard wordt de MX-stijl kruis in de stam. Niet-standaard stengels hebben zelden aftermarket toetsen gemaakt voor hen, dus dat is iets wat de moeite waard om in gedachten.
  • Lay-out: Er zijn tal van indelingen van het toetsenbord kiezen uit naast de standaard full-size en tenkeyless (een full-sized lay-out met de Numpad afgeslagen), lay-outs zie je op de meeste boards. De meeste van deze lay-outs heb je de handel uit bepaalde toetsen in ruil voor een kleinere raad van bestuur, of die de moeite waard is of niet is aan jou.
  • Verbindingsmethode: Terwijl alle van de toetsenborden op deze lijst zijn draadloos, er zijn meerdere vormen van draadloze connectiviteit. De meest voor de hand liggende is Bluetooth, dat is ook het makkelijkst te gebruiken op alle platforms. Maar sommige toetsenborden rekenen op een USB-RF-connector goed te laten werken en anderen kunnen gebruik maken van hun eigen unieke connector. De meeste draadloze boards geeft je ook de mogelijkheid van het aansluiten van het toetsenbord, zodat het kan worden gebruikt als een standaard bedrade toetsenbord voor wanneer de batterij leeg begint te raken. (Dit is meestal via het oplaad snoer, wat betekent dat je kunt gebruiken en opladen het toetsenbord op hetzelfde moment.)
  • Levensduur van de batterij: Gebruik een draadloze toetsenbord betekent dat je gaat om te zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij. Het is ook belangrijk op te merken dat de verlichte toetsenborden zal branden door middel van batterijen aanzienlijk sneller met de achtergrondverlichting aan, versus het uit.
  • Batterij Type: Terwijl de meeste toetsenborden gebruik van oplaadbare batterijen, zijn er nog een paar die gebruik van AA voor de macht. We weten wat elk toetsenbord afhankelijk is.
  • Extra Functies: RGB verlichting, herprogrammeerbare toetsen, macro ‘ s en speciale media-besturingselementen zijn niet de dingen een toetsenbord moet geweldig zijn, maar ze kunnen het gebruik van uw nieuwe toetsenbord dat veel meer een genot.

Ultra-Compact: Anne Pro 2

Anne Pro

Als het opslaan bureau is uw voornaamste zorg (of wilt u een toetsenbord ideaal voor op reis), dan is de 60% lay-out is de manier om te gaan. Het snijdt een stuk van de toetsen (de meeste van de navigatie toetsen, gewijd pijltoetsen en de functie rij), en richt zich op het geven wat je nodig hebt. En als het gaat om draadloze planken voor de lay-out, het Anne Pro 2 is een van de beste.

Niet alleen is het toetsenbord draadloos, maar het heeft een paar kwaliteit van leven kenmerken. U kunt nog steeds toegang krijgen tot ontbrekende toetsen door middel van toetscombinaties (zoals FN+W voor de toets pijl-omhoog), en er is zelfs afdrukken op de toetsen om u te vertellen wat elke toets is een alternatieve actie. De toetsen zijn gemaakt van PBT-kunststof en zijn doubleshot. Het toetsenbord beschikt over de volledige RGB-achtergrondverlichting, die kan worden diep aangepast in de companion app ObinsKit, waar u ook kunt programmeren van het toetsenbord lay-out en lagen om elke toets (of toetsencombinatie) doen wat je wilt—je kunt zelfs macro ‘ s maken. De Anne Pro 2 is gebaseerd op Bluetooth-connectiviteit, maar werkt ook in de bedrade modus (met een USB-snoer) als u dat wilt.

Ten slotte, als het gaat om de schakelaar opties, er is een goede selectie voor de Anne Pro 2. U kunt kiezen tussen 11 verschillende schakelaars: Cherry MX Blue, Cherry MX Brown, Cherry MX Red, Cherry MX Zilver, Gateron Blauw, Gateron Bruin, Gateron Rood, Kailh Zwart, Kailh Bruin, Kailh Rood, en Kailh Witte Doos. U kunt het toetsenbord in zwart of wit (en dat geldt voor de toetsen als het goed is). U kunt ook verwachten dat de Anne Pro 2 te duren ongeveer acht uur op een volle batterij (hoewel, kunt u verwachten dat deze langer meegaan met de verlichting uit), en het maakt gebruik van een oplaadbare batterij.

Koop de Anne Pro 2

Slank en Stijlvol: Hexgears X-1

Michael Crider

Als je iets wilt compacte dat niet ontdoen van zoveel toetsen als de Anne Pro 2, dan is de Hexgears X-1 kan worden wat u zoekt. Het is een ultra-slim keyboard op slechts 0,8 centimeter dik, en het maakt gebruik van een sterk verdicht en unieke lay-out. Zoals je kunt zien van het vorige beeld, je nog steeds het aantal en de functie van rijen, gewijd pijltjestoetsen, en zelfs een Numpad, met de navigatie toetsen, zoals Thuis en op Verwijderen te worden gedrongen toets combinaties.

De X-1 is gebaseerd op de Kailh laag-profiel schakelt het bereiken van de dunne behuizing, die gebruik maakt van een unieke voorbouw ontwerp (dus geen aftermarket toetsen hier). Het lichaam van het toetsenbord is gemaakt van massief aluminium, die moeten helpen voorkomen flex ondanks het toetsenbord is dun profiel.

Er is niet een bijbehorende app voor de X-1, wat betekent dat er geen herprogrammering opties beschikbaar, en als u wilt aanpassen van de achtergrondverlichting je moet om het te doen door middel van verschillende toetscombinaties. Met de achtergrondverlichting aan, de X-1, oplaadbare batterij duurt ongeveer acht uur, maar met de verlichting uit gaat hij omhoog van 40 uur. U kunt kiezen tussen drie opties: Kailh Choc Bruin, Rood, of Wit. Het komt ook in een zwarte of witte body. De X-1 maakt gebruik van Bluetooth om draadloos verbinding te maken, maar het komt ook met een USB-kabel voor de bedrade verbinding ook.

Koop de Hexgears X-1

Hot Swappable: Keychron K6 en K8 (Binnenkort)

Keychron

Hot-swappable toetsenborden zijn geweldig! Ze stellen u in staat om snel te schakelen met de schakelaar aan uw toetsenbord zonder zo veel als een blik op een soldeerapparaat—die kan bespaart u een hoop tijd en complicaties. En als je wilt hot swapping met draadloze functionaliteit, dan Keychron de K6 en K8 toetsenborden zijn de beste opties.

De K6 maakt gebruik van een 65% lay-out (dat is gewoon de 60% lay-out met speciale sleutels van de pijl en een paar navigatie toetsen), en de K8 maakt gebruik van een tenkeyless lay-out. Het is belangrijk op te merken dat, terwijl de K6 is volledig vrij en beschikbaar voor aankoop op Keychron eigen website en Amazon, de K8 net klaar die kickstarted en zal waarschijnlijk worden opgemaakt voor de verkoop ergens in de komende paar maanden. (Je zult in staat zijn om het te kopen op Keychron de site wanneer het goed gaat.)

Hoe dan ook, beide toetsenborden zijn vrij veel het zelfde als het gaat om functies en opties. Er is geen bijbehorende app voor een van hen nog niet, maar Keychron zegt dat het zal een release ergens dit jaar. Maar zelfs uit de doos, beide toetsenborden zijn geprogrammeerd voor het gebruik van verschillende toetscombinaties om u volledige toegang tot alle ontbrekende toetsen en volledige media-besturingselementen. De toetsen (die zijn gemaakt van ABS (plastic) helpen met dit, met alle alternatieve functies voor elke toets gedrukt op de toetsen.

Zoveel mogelijkheden, er zijn nogal een paar. U kunt deze toetsenborden met plastic of aluminium organen, wit of RGB-achtergrondverlichting, en met Gateron (Rood, Blauw, of Bruin) of LK optische (die beloven een lagere latency en komen in Rode, Blauwe of Bruine varianten) schakelaars. U kunt er ook voor kiezen om deze toetsenborden zonder de hot-swapping functionaliteit, die snijdt de prijs daalt met ongeveer $10.

Beide toetsenborden komen geïnstalleerd met mac os toetsen, samen met een extra set van Windows toetsen in de doos is vrij zeldzaam in het mechanische toetsenbord wereld. Beide maken ze gebruik van Bluetooth voor draadloze verbinding, maar kan gebruikt worden vast met de meegeleverde USB-kabel. En hoewel we niet weten hoe lang de K8 van de batterij zal duren, kunnen we verwachten dat het zal vergelijkbaar zijn met de K6 is een oplaadbare batterij die duurt ongeveer 72 uur met statische achtergrondverlichting ingeschakeld.

Koop de Keychron K6
Check out de Keychron K8

Compact zonder Offers: Keychron K2 en K4

Keychron

Een ander duo van toetsenborden van Keychron. En toch, terwijl de K2 en K4 mogen niet zijn voorzien van hot-swapping, zoals de K6 en K8, ze zijn nog steeds grote toetsenborden. De K2 maakt gebruik van een 75% – out en de K4 96% lay-out. U kunt denken aan deze lay-outs als gecomprimeerde versies van de tenkeyless en full-sized lay-outs respectievelijk, als ze klomp alle toetsen bij elkaar om ruimte te besparen.

Als de K6 en K8, er zijn geen beschikbare herprogrammering gereedschappen voor deze toetsenborden, maar u kunt nog steeds toegang krijgen tot media knoppen (en de enkele ontbrekende toetsen) door middel van toetscombinaties die worden afgedrukt op de toetsen. U ook nog steeds voor macOS-vriendelijke toetsen uit de doos met een extra set van Windows toetsen ook opgenomen. En, net als de K6 en K8, de K2 en K4 beiden maken gebruik van Bluetooth voor draadloos, met een meegeleverde USB-kabel voor bedrade modus.

U kunt kiezen tussen aluminium of kunststof lichamen voor beide boards, samen met witte achtergrondverlichting of volledige RGB. De K2 kunt u PBT-toetsen als u wilt (hoewel je je beperkt tot witte achtergrondverlichting en een kunststof body), en u kunt kiezen tussen Gateron Blauw, Rood, of Bruin-schakelaars. De K4-niet PBT-toetsen beschikbaar, maar het biedt meer schakelaar opties, waaronder LC Optische Blauw, Rood, en Bruin schakelaars, samen met Gateron Blauw, Rood, Bruin, Geel en schakelaars.

Zowel de Keychron K2 en K4 gebruik van oplaadbare batterijen en duren ongeveer 72 uur op een volle lading.

Koop de Keychron K2
Koop de Keychron K4

Sneller Dan het Licht: Logitech G613 en G915

Logitech

Als het gaat om draadloze toetsenborden, latentie kan worden een zorg zijn, want het zal altijd hoger zijn dan een bedraad toetsenbord. De meeste mensen kunnen het verschil niet zien, maar als het is iets wat je vooral zorgen over, dan is de Logitech Lightspeed Draadloze tech kan alleen geven wat je zoekt. Dit is een vorm van draadloze dat bezuinigingen op de latentie, en hoewel het nog steeds niet zo goed als een bedraad toetsenbord, het kan beter dan andere vormen van draadloze connectiviteit (met name Bluetooth).

Logitech heeft twee mechanische toetsenborden die momenteel voorzien van Lightspeed: de G613 en de G915.

De G613 is een full-sized toetsenbord met zes afzonderlijke “G-Toetsen kan worden geprogrammeerd in de Logitech G-Hub. U kunt alleen gebruik maken van Romer-G-schakelaars met, dat is een licht voelbare schakelen. Er is geen achtergrondverlichting te vinden op de G613, maar het heeft een reeks van speciale media knoppen boven het Numpad, die is altijd geweldig om te zien. Het heeft ook een wrist rest ingebouwd in het verbeteren van de ergonomie. De uiteindelijke functie van de nota op de G613 is de levensduur van de batterij, welke Logitech staten duurt maximaal 18 maanden van regelmatig gebruik op twee AA-batterijen en—zeker indrukwekkend.

Sneller Dan Het Licht

Logitech G613 LIGHTSPEED Draadloze Mechanisch Gaming Toetsenbord, Multihost 2.4 GHz + Blutooth Connectiviteit – Zwart

Een geweldige all-around toetsenbord met lightspeed tech back-up.

Shop Nu

$62.00
Meer aanbiedingen

De G915 is een full-sized of tenkeyless raad dat het gebruik van laag-profiel switches om het toetsenbord dunner. Het beschikt over een volledig aluminium behuizing, speciale media controles, samen met een volume scroll wiel, en de full-size versie wordt geleverd met vijf herprogrammeerbare “G-Toetsen.” U kunt kiezen uit drie verschillende opties: GL Clicky, GL Tactiele, en GL Lineair. De full-size versie duurt ongeveer 30 uur met verlichting op, en de TKL versie duurt ongeveer 40 uur met verlichting op. (Beide duren aanzienlijk langer met verlichting uit.) Beide versies maken gebruik van een oplaadbare batterij.

Sneller Dan Het Licht

Logitech G915 Draadloze Mechanisch Gaming Toetsenbord (Clicky), Zwart

Een ultra-dunne toetsenbord met grote speciale mediaknoppen.

Shop Nu

$246.99
Meer aanbiedingen

Omdat beide raden het gebruik van Logitech ‘ s eigen schakelaars, aftermarket toetsen niet een optie voor. En terwijl de Logitech Lightspeed Draadloze vereist zijn eigen USB-dongle, beide toetsenborden kunnen worden gebruikt in Bluetooth en (samen met een vaste modus).

De Budget Optie: VELOCIFIRE Mechanische Toetsenbord

VELOCIFIRE

Alle toetsenborden die tot nu toe besproken zijn vrij prijzig, maar VELOCIFIRE toetsenbord weet te vinden van een meer budget-vriendelijke prijs.

Er is niet veel te zeggen over dit forum, omdat het uitsluitend bestaat uit witte achtergrondverlichting, en het is geïnstalleerd met een naamloos tactiele schakelen. Maar hoe dan ook, voor de prijs, het is een solide board of u aan het typen bent of gaming. U kunt ervoor kiezen om het te krijgen, hetzij in een zwarte of witte lichaam, en er is een Mac-versie beschikbaar (hoewel het kost ongeveer $20).

U kunt ook vindt 60 % en full-sized versies van de raad van bestuur, samen met de TKL versie hierboven is afgebeeld. De TKL en full-sized versies rekenen op een USB-dongle voor connectiviteit, maar de 60% – versie is Bluetooth ingeschakeld. En, alle drie planken gebruikt kan worden bekabeld met de USB-A kabels meegeleverd met elke raad van bestuur.

VELOCIFIRE niet een geschatte levensduur van de batterij, alleen de melding dat het al geïnstalleerd met een 1850 mAh oplaadbare accu, die goed moet zijn voor een aantal maanden gebruik met achtergrondverlichting uit te schakelen.

De Budget Optie

Draadloze Mechanische Toetsenbord, VELOCIFIRE TKL02WS 87-Toets Tenkeyless Ergonomische met Bruine Switches, en de Witte LED-Achtergrondverlichting voor Copywriters, Typisten, en Programmeurs

Als je strak op geld, dit is de beste budget draadloze mechanische toetsenbord rond.

Shop Nu

$48.99
Meer aanbiedingen

Het beste voor kantoormedewerkers: FILCO Majestouch Convertible 2

FILCO

Als je in ingetogen en rustige toetsenborden, de Filco Majestouch Convertible 2 (wat een naam) geeft je precies dat met zijn volledig zwarte look en rustige schakelaars. Het maakt gebruik van een standaard indeling op normale grootte en perfect in combinatie met andere stukken van kantoorapparatuur.

De toetsen zijn gemaakt van ABS plastic, en ze hebben een aantal kant-afdrukken om te pronken met alternatieve toets-functies (voornamelijk media-controles). Het toetsenbord maakt verbinding via Bluetooth en kan worden gebruikt in een bedrade modus met de meegeleverde USB-kabel.

U hebt de keuze tussen Cherry MX Brown, Blauwe en Zwarte schakelaars. Als u het toetsenbord wilt zo stil mogelijk is, zult u wilt kiezen voor de Cherry MX Black switches, zoals ze zijn lineaire schakelaars. En tot slot, de levensduur van de batterij is een van de grotere trekt de Majestouch, als het kan duren voor ruim 900 uur op twee AA-batterijen.

Het beste voor kantoormedewerkers

FILCO Majestouch Convertible 2 (Cherry MX Black) Toetsenbord

Met ingetogen uiterlijk en geluid, de Majestouch Convertible 2 is ervoor om te voorkomen dat alle aandacht. Precies wat u wilt voor het kantoor.

Shop Nu

$167.39
Meer aanbiedingen