Wat zijn We aan het Kijken bent: ‘Avatar: The Last Airbender’ Maakte Me aan het Lachen, Juichen en Huilen

0
56
Nickelodeon

Water, Aarde, Vuur, Lucht. Lang geleden, Nickelodeon uiteengezet voor het maken van de perfecte show, maar dan is de streaming oorlogen begonnen. Alleen Avatar: The Last Airbender kunnen ons verenigen met cross-beschikbaarheid van het platform, maar wanneer de wereld hard nodig had … het was verdwenen. Nu is de show terug op Netflix, en al kan beginnen langzaam, ik denk dat je moet kijken naar The Last Airbender.

Gestolen verhaal terzijde, ik ben helemaal serieus dat je moet geven Avatar: The Last Airbender (ATLA) een keer te proberen. Het is gemakkelijk om te schrijven uit de toon, want het is een cartoon, of omdat het kwam van Nickelodeon, maar dat is een vergissing.

Avatar is een beest in tegenstelling tot geen andere voor het netwerk, zeker dat je humor in de show, maar u ziet ook helden geworden schurken, boeven geworden helden, en leren dat sommige schurken waren de helden langs. Je zult lachen, je moed, en als je net als mij, je zult zelfs huilen.

Vier Landen met Weinig Eenheid

Avatar: The Last Airbender begint met een simpel uitgangspunt: het vindt plaats in een wereld van vier naties. Elk land is de thuisbasis van een ander soort bender, een persoon die kan manipuleren van de elementen om hen heen: water, aarde, vuur en lucht. Alleen de avatar kan buigen alle vier de elementen, en de avatar moet houden van de rust en het evenwicht tussen de naties.

Helaas, er iets gebeurde 100 jaar geleden, en de avatar verdwenen. Na dat, de vuurnatie aanviel en begon een nooit eindigende oorlog, gebogen over het veroveren van de wereld.

Eindelijk, een nieuwe avatar te zien—Aang, een jonge Airbender. The Last Airbender. En samen met een paar vrienden, die hij nodig heeft om de oorlog te stoppen en vrede te brengen aan de volkeren.

Ingewikkelder Dan een Synopsis

Zo, dat is de synopsis, en op het eerste blush, het klinkt niet als veel. Als je de eerste paar afleveringen, het lijkt niet zoveel. Met het stokje; de show vindt zijn voeten rond aflevering acht. U zult blij dat je deed, want dit is niet uw papa is zaterdag ochtend cartoon.

Nickelodeon

Gedurende drie seizoenen en zestig een episodes, zult u getuige zijn van ingewikkelde verhalen die vaak laat u de vraag wat u denkt te weten over mensen. In het begin, lijkt het wel duidelijk wie de slechte buys zijn. De vuur natie moet worden goddelozen; zij begonnen de oorlog. Zuko, de Vuur Natie prins en zijn Oom Iroh moet worden kwaad omdat ze achter de Avatar.

Maar tegen het einde van het tweede seizoen, zult u zelf alle vragen van die veronderstellingen.

Ik wil niet te bederven, te veel, maar je zult er langzaam achter dat Hij is meestal een gebroken jonge man in de behoefte van begeleiding en groei. En als je uit die Iroh echt is, of meer specifiek, WAAROM hij is en wat hij werkelijk van mening zijn falen bij het Bah Singh Seh, je zal huilen. Ik durf iedereen te volgen Zuko verhaal en niet breken als hij zingt Bladeren van de Wijnstok.

En, dat is par voor de cursus voor Avatar. Het heeft een levendige cast van echte mensen, het maken van moeilijke beslissingen, en niet zo vaak als ze slagen. Nieuwe personages langs te komen, en elk past perfect wanneer ze aankomen. Toph, de jonge Katara die lid wordt van de helden in seizoen twee, is een perfect voorbeeld. Ze is volledig afwezig in seizoen één, maar je hebt nooit het gevoel dat afwezigheid. Maar toen ze joins in seizoen twee, je plotseling kan me niet voorstellen dat de toon zonder haar. Het is een naadloze overgang, en elk teken naast gaat als dat.

Succes door de Aandacht voor Detail

Als een Avatar heeft glowy ogen, je dag is verpest. Nickelodeon

Een deel van wat stelt Avatar: The Last Airbender, afgezien van andere shows is een extreme toewijding voor detail. Het is een actie laten zien dat put inspiratie uit de anime, Zuid-Azië, Oost-Aziatische en Westerse culturen. Met dat soort van stamboom, is het niet verwonderlijk dat het ingewikkelde martial art scènes.

Maar het is verrassend hoe goed doordacht ze zijn. Als je naar iemand Firebend of Earthbend, zou je merken dat het heel erg lijkt op martial art stijlen. Maar wat niet duidelijk is, is dat elke buiging stijl bootst een specifieke krijgskunst voor een bepaalde reden.

Het schip haalt haar inspiratie uit Baguazhang, een stijl die bekend staat voor constante bewegingen, cirkelen tegenstanders. Als Baguazhang, Airbenders zijn gevoelig te ontwijken in plaats van een aanval aan te gaan. Earthbending is het tegenovergestelde en haalt haar inspiratie uit Hung Gar, een stijl die bekend staat voor sterke houdingen en wroeten in de grond.

Aan de andere kant, Toph (die blind is) niet zouden profiteren van een dergelijke techniek, zodat haar Earthbending is anders. In plaats daarvan, Toph gevechten in een soortgelijke vorm als naar het Zuiden te Jagen Mantis, die gunsten agressieve close-gelegerd te bestrijden, ideaal voor een blinde bender.

Het is niet alleen de martial arts die Avatar krijgt recht, die raakt bereik naar de muziek die informeert het verhaal en de details getrokken uit verschillende culturen. De Avatar is zowel een persoon en veel. Wanneer een Avatar sterft, ze zijn als herboren in de volgende natie in een cyclus van water, aarde, vuur, lucht. Ze hebben elk een eigen persoonlijkheid en herinneringen, maar kan zich beroepen op de wijsheid en macht van de vorige Avatars. Het is de Dalai Lama op steroïden.

Het Schip monniken bepaald Moment was de nieuwe avatar door hem te kiezen vier speelgoed uit duizenden. De vier speelgoed koos hij waren de enige vier speelgoed eigendom van vorige avatars. Dat is bijna de zelfde test gezien de huidige Dalai Lama; hij geselecteerde objecten die eigendom zijn van de laatste Dalai Lama. Het is voor kleine dingen als deze die zijn makkelijk te missen, maar toe te voegen aan de show en het informeren van de wereld en lore.

Het is Eindelijk op Netflix Opnieuw

Avatar: The Last Airbender is niet een nieuwe show. Het ging in première op 21 februari 2005 en eindigend op juli 19, 2008. Het was een vervolg, de Legende van Korra met vier seizoenen, en dat is uit de lucht voor een aantal jaren. Dus, waarom ben ik enthousiast?

Omdat voor de jaren, je kon geen stream van de show. U nodig hebt om het te bezitten op DVD of Blu-Ray. Maar nu, de toon is weer terug op Netflix, met alle drie de seizoenen in glorieuze HD. Het is een show kunt u uw kinderen kijken (mijn zeven-jaar-oude net begonnen aan de reis), en een show die u kunt kijken alleen. En, het is een show die u kunt bekijken meerdere malen door en te waarderen wat nieuwe details die u niet te zien, de laatste keer rond.

Het is een bijna perfecte show met actie, drama, gelach en tranen. En het beste deel is, het eindigt goed. Je bent niet links haten uiteindelijke keuzes of die het afgelopen seizoen ging het anders. De laatste aflevering liet me op de rand van mijn voeten en juichen elke stap van de weg. Het had geen trek een Spel van Tronen. In plaats daarvan zitten de landing. Het is De Goede Plaats van cartoons. Als u nog niet hebt gezien, moet je beginnen met de show vandaag. Want er is een laatste beetje interessant nieuws:

Netflix werkt aan een live-action serie. We weten niet of het een remake van de cartoon, een vervolg, of iets anders. Maar de originele makers zijn niet betrokken, dus ik hoop het zal blijken groot. Tot dan, geniet van de show. En nooit en te kijken naar de live-actie film met zich meebrengt.