De Beste 5 Beschermende Gevallen Van De Telefoon Voor Android

0
65

De beste Android telefoons van tegenwoordig zijn voorzien van glas of metaal bouwt, dat maakt het heel moeilijk om ze veilig te houden en vrij van schade.

Enkele van de meest voorkomende ongevallen hen overkomen zijn verbrijzelde glazen schermen, beschadigde luidsprekers of opladen voeten, en lelijke krassen. Erger nog, het kan leiden tot vertragingen en andere problemen met de prestaties als u het gaat gebruiken.

Terwijl u kunt kopen een uitgebreide garantie voor uw telefoon, een beschermende telefoon geval gaat een lange weg in de richting van het beschermen van uw investering door u te helpen voorkomen dat de problemen die komen met een belangrijke daling ramp. Op zijn minst, je hebt een zaak die gebruik maakt van rubber of siliconen en andere schok-absorberend materiaal beschermt de hoeken.

Er zijn tal van mogelijkheden voor beschermende gevallen voor Android van lichtgewicht, ultra-slanke en stijlvolle degenen die pronken met uw telefoon design, extreem robuuste, dikke schelpen die kunnen overleven bijna alles.

Uiteindelijk is de beschermende geval u kiest zal afhangen van de vraag of u wilt dat uw telefoon op meer stijlvol of veilig is, en hoe actief u het gaat gebruiken. Lees verder voor onze keuze van de beste gevallen van de telefoon voor Android.

Wat Te Zoeken In een Beschermende Telefoon Geval Voor Android

Voordat je naar buiten en kopen een beschermhoes voor je Android-telefoon, er zijn een paar dingen om te overwegen bij het kiezen van de beste een voor uw behoeften:

  • Compatibiliteit: Android-telefoons komen in een verscheidenheid van maten, stijlen en vormen dus de eerste ding zou zijn om te controleren of de telefoon het geval u wilt dat compatibel is met uw specifieke model van de telefoon zodat u de beste pasvorm. Check ook voor precieze uitsparingen voor de poorten en aansluitingen, en als het draadloos opladen is belangrijk voor u of u wilt dock de telefoon, terwijl deze nog steeds in haar geval contact op met de fabrikant of dit mogelijk is.
  • Bescherming: Als bescherming tegen splinters, krassen is uw prioriteit is, ga dan voor een multi-layer zaak of een met een duurzaam bouwen, plus extra ‘ s zoals rubber randen die zal voorkomen dat het glipt uit uw handen wanneer u de telefoon gebruikt.
  • Ontwerp: Beschermende gevallen van de telefoon zijn er in verschillende ontwerpen van robuust, stoer, slim of basic, om de batterij gevallen die in bezit is van uw batterij, of een folio case met zakken en kunnen contant of met credit cards. Welke optie je ook gaat, het is nog steeds belangrijk om te controleren of het biedt de stevige bescherming die u nodig hebt om uw telefoon te beschermen tegen de schade die wordt geleverd met het per ongeluk laat vallen. U kunt bijvoorbeeld een robuuste behuizing voor uw excursies in het weekend, en een slank één voor de 9-tot-5 gig.
  • Prijs: Dit is niet mogelijk voor u een prioriteit is meer dan het beschermen van uw telefoon, maar het is toch goed om een vergelijking te doen zoeken en winkel rond om te zoeken naar een goede prijs voor het geval u wilt. Sommige fabrikanten bieden een levenslange garantie als u koopt rechtstreeks van hen, in welk geval het betalen van de volledige verkoopprijs zou de moeite waard zijn.

Beste Beschermende Gevallen Van De Telefoon Voor Android

Spigen Neo Hybrid

Spigen is een toonaangevende fabrikant in de smartphone bescherming segment, en dit is slechts één van de beste beschermende gevallen van de telefoon van het hotel biedt voor Android.

De Neo Hybrid biedt veel bescherming voor de dag-tot-dag te gebruiken dankzij de slim-grip design, verbeterde schokabsorptie en dubbel gelaagde structuur die ervoor zorgen dat uw telefoon krijgt de extra bescherming die het nodig heeft zonder bulk toe te voegen.

Het behandelt ook goed dankzij de soepele maar grip Visgraat-getextureerd rubber zodat uw telefoon niet uit glijden van je hand als je praat of foto ‘ s te nemen. Plus het komt in een brede waaier van kleuren, waaronder middernacht zwart, grijs, bordeaux, en de arctic silver, is het compatibel met de meeste Android-smartphones, en dun genoeg om te worden draadloos opladen compatibel.

Het is niet zo moeilijk als de meeste beschermende gevallen van de telefoon op de markt, maar het is ideaal als u wilt dat een beschermende geval dat combineert stijl, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit.

De OtterBox Defender (Screenless)

De OtterBox is een andere grote naam in de beschermende geval van de markt, en dit screenless edition van de Defender aantal gevallen is ongeveer net zo uitgebreid is als het wordt.

Het heeft een goede grip en de multi-layer-design beschermt je telefoon tegen vallen, stof en krassen, terwijl de buitenste laag, die is gemaakt van dik siliconen en een versterkt polycarbonaat innerlijke, helpt absorberen wanneer de telefoon druppels of tijdens andere telefoon-gerelateerde ongevallen.

Het heeft ook een rubberen achterkant dat uw telefoon beschermt de uitstekende lenzen bij plaatsing op een plat oppervlak, en de haven covers die voorkomt dat stof en vuil van de verstopping van uw telefoon poorten en aansluitingen.

De Otterbox Defender is niet het type telefoon dat geval zou je graag willen laten zien, en het is heel omvangrijk, maar het is een winnaar als het gaat om het ultieme valbescherming. Het is compatibel met de meeste grote Samsung en Android-smartphones, en komt in de kleuren zoals Aqua, Mint, Mountain Range Groen, Wis Blauw, Gunmetal Grijs, Rosmarine, en Pruim Haze.

Caseology Kluis Series Geval

Caseology ‘ s Vault-Serie telefoon bescherming van de gevallen bieden een solide niveau van bescherming en een comfortabele veilige grip dankzij de flexibele, licht gestructureerd, uit één stuk TPU cover met een geborsteld metalen design en carbon fiber details.

Het heeft ook een robuust design met schokabsorberende eigenschappen, verhoogde voorste lip bescherming, precieze uitsparingen, en responsieve knop covers met scherpe tactiele feedback. Het is nog steeds mogelijk om het draadloos opladen pass-through en is compatibel met verschillende Android-telefoons waaronder Samsung en Google Pixel.

Spigen Robuuste Pantser

Spigen biedt verschillende opties uit ruige gevallen met dual-layer bescherming te slim polycarbonaat schelpen. Deze robuuste hoes is een van de beste met indrukwekkende bescherming in een lichte en dunne behuizing, met enkele stijlvolle details van de koolstofvezel elementen.

Het heeft gevallen beschikbaar voor vele mid-ranger en de meeste vlaggenschip Android-telefoons met inbegrip van apparaten van Samsung, Google, OnePlus, LG, en Xiaomi onder andere, en ze zijn redelijk geprijsd ook. Plus, de cases zijn ontworpen met het oorspronkelijke patent ontwerp door Spigen, met een perfecte uitsparingen die het minder omvangrijk, en een exacte pasvorm voor uw model telefoon.

De zaak heeft een flexibele TPU shell gemaakt met duurzaam materiaal, schok-absorptie voorzien van militaire-grade Luchtkussen Technologie, en is vingerafdruk bestendig. Het is gemakkelijk te installeren, ontworpen voor gemakkelijke grip, en de verhoogde lip aan de voorkant beschermt uw scherm tegen verbrijzelen of om de krassen in het geval van een face-first drop.

Spigen ontwierp ook het geval met voelbare knoppen voor een eenvoudige bediening van volume controles, en het zorgt voor draadloos opladen.

De OtterBox Symmetrie-Serie

Dit is een andere populaire rugged phone case voor Android, maar het is omvangrijker dan de gemiddelde slim-line geval, maar met een robuuste bescherming. Het is slim, duurzaam, en een lichter-duty line in vergelijking met andere gevallen van de fabrikant.

De bouw van de kwaliteit en combineert een duurzaam polycarbonaat buitenschaal en synthetische rubber interieur, dat maakt het makkelijk om te installeren of te verwijderen. Maar het heeft geen geavanceerde functies, zoals ingebouwde batterijen waterbestendigheid, of een uitklapbare kickstand.

Het is een pocket-friendly met een solide bescherming voor zijn gewicht en grootte, en u kunt kiezen uit een breed scala van kleuren, zoals zwart, Verloop Energie, Tonic Violet, Aspen Glans, U Ashed 4, Transparant, Paars, Rood, Geel, en nog veel meer.

Beschermen En Upgrade Van Uw Telefoon

Een duurzame, beschermende telefoon geval is een essentieel accessoire speciaal voor de mensen wiens leven bezig zijn en snel of mensen met kinderen om hen heen. Niet alleen vermindert het risico van het breken of verbrijzelen schermen in geval van onopzettelijk vallen, maar het fungeert ook als een fashion statement en in sommige gevallen een portefeuille te houden van uw geld of creditcard bij de hand.

Heeft uw favoriete robuuste telefoon geval op de lijst? Zo niet, laat het ons weten in de comment-sectie hieronder.