12 Beste Escape-Rommet-Spill Online

0
59

Spille spill online er en flott måte å ta tankene bort fra arbeid eller studier, eller bare drepe et par timer av gangen når du føler for det. Du kan spille noe lett og enkelt som det skjulte Google-spill, eller du kan velge noe mer utfordrende som å unnslippe rommet spill online.

Ja, den populære “finne en vei ut av rommet i Xx minutter ved å løse gåter” – spill er også tilgjengelig online. Du kan spille dem alene, eller være vert for en Zoom møte med vennene dine og nyte å se etter ledetråder sammen.

Ta en titt på vår liste over de beste gratis unnslippe rommet spillene online som vi kategorisert av interesser. Velg en som passer ditt humør mest, eller spille dem alle, én etter én.

Beste Escape-Rommet-Spill For Elskere Fantasy

Galtvort Digital Unnslippe Rommet

Galtvort Digital Unnslippe Rommet er det perfekte plukke for alle fantasy elsker, og spesielt ikke for Harry Potter-fans. Denne gratis escape rom spillet på nettet er fullpakket med tema referanser som noen Potterhead vil sette pris på. Du vil også få mye moro visuelle elementer, for eksempel bilder og klipp fra Harry Potter-filmene.

Det er et alternativ å spille individuelt eller som en gruppe, eller til og med konkurrere mot andre brukere.

Baba Yaga

Baba Yaga er også en stor flukt rom spillet online for fans av magiske staver. Hovedpersonen her er heksen fra russisk folklore – Baba Yaga – som selv gjør en opptreden i spillet et par ganger. Du er kidnappet og må finne en vei ut av henne hytta ved å løse gåter, fôring hennes husdyr, og magi.

Baba Yaga er en god pick for noen som verdsetter et godt bilde over innholdet i spillet.

Merk: for å Spille dette og noen andre spill på vår liste krever Flash aktivert i nettleseren din.

Mysteriet Av Tid Og Rom

Utgitt først i 2001, Mysteriet Av Tid og rom, Og regnes som en pioner på flukt rom spill online.

Når du starter spillet i et enkelt rom med bare noen få objekter, det er vanskelig å forutsi den overnaturlige plot twists ennå ikke kommet. Noen spørsmål kan forbli ubesvart, selv når du har fullført dette spillet. Et flott alternativ for sci-fi fans.

For Gaming Fans

Minecraft Unnslippe Rommet

Minecraft er ikke som en hvilken som helst spill du har spilt før. Enten du er en stor fan eller bare en nybegynner, er dette gratis Minecraft-tema digital unnslippe rommet vil ikke forlate deg skuffet.

Spillet er full av matematiske gåter, bilder og videoer som alle ligner alles favoritt Minecraft stil.

Dørene

For de som er i labyrinter og finne den rette stier, anbefaler vi at du prøver Dørene flukt rom spillet. Det har rom og dører – ikke noe mindre og noe mer. Målet her er å gå frem og tilbake, finne og løse alle ledetråder, og finne en vei ut.

Mord Escape

Hvis du liker thriller og murder mystery, Drap Escape spillet for deg. Det første du oppdager når du starter spillet er et basseng av blod som oser fra under døren. Du må finne alle ledetråder og komme ut av rommet før politiet får det.

Betale oppmerksomhet til alle instruksjonene i begynnelsen av spillet. Ellers kan du ha noen problemer med å finne ut av spillingen.

Escape Room Spill Online For De Som Jobber Hjemmefra

Unnslippe Kontoret

Enten du allerede arbeider fra hjemmet eller bare begynte å lete etter en online jobb å gjøre det skje, dette unnslippe rommet spillet vil treffe stedet for deg.

Se hvor raskt du kan løse gåter og finne veien ut av den kjedelige office rommet du er fanget i.

Unnslippe Fengselet

Gjør din office-noen ganger føler fengsel? I dette unnslippe rommet spillet, er din karakter, Henry Stickman, har blitt urettmessig beskyldt for en bankran. Din jobb er å få ham ut. Avhengig av hvilke elementer du bruker og hvilke stier som du tar, vil du enten rømme eller ender opp tilbake i cellen.

Unnslippe Fengselet er en morsom historie med et utvalg av resultater og vakre stick-figur animasjoner i tillegg.

Crimson Rommet

For den gamle skolen elskere, vår neste oppføring er Crimson Room escape rom spillet online. Hva kan virke som en enkel setting og gameplay, og er faktisk en av de mest engasjerende og morsomt unnslippe rommet spill på vår liste.

Unødvendig å si, hvis du ikke er oppmerksomme nok, etter noen formålsløse spinner rundt dette art house-stil leilighet, vil du hater denne crimson rommet mer enn du hatet som kjedelig office du pleide å jobbe i.

Familie-Vennlig Unnslippe Rommet Spill Online

Shrek Tema Unnslippe Rommet

Hvis du er ute etter et spill å spille med dine barn eller din familie, kan du prøve Shrek Tema Unnslippe Rommet. Det er en gratis unnslippe rommet spillet med et enkelt grensesnitt og visuelle basert på all-time favoritt animerte Shrek-filmen.

Maurtua Felle

Maurtua Felle kan være en stor pedagogiske spill for barn. Grafikken og musikken er barnevennlig, og spillet tomten er elskverdig. Det er en flott måte å introdusere barn til verden på flukt rom spill.

Nøytral ‘ s Room Escape Spill

Hvis du leter etter en rekke familie-vennlig digital escape-rommet-spill, kan du gå Nøytral ‘ s nettside. Det er over et dusin flukt rom spill på nettstedet som har forskjellig stil, med en rekke oppgaver.

Spillene kommer i forskjellige vanskelighetsgrader, fra en til fire stjerner, slik at du kan velge den du føler du kan takle. Xmas Escape-serien vil sørge for en god innføring i flukt rom spill for barna.

Andre Spill Du Kan Spille Online

Ikke hver dag er Unnslippe Rommet spillet dag. Noen ganger du bare ønsker å slappe av og spille noe mindre sinn-provoserende og mer dum og moro. For de dager, spiller Kort Mot Menneskeheten online vil være perfekt. Men hvis du er ute etter å eskalere utfordring, gå for intellektuelle spill som Scrabble i stedet.

Har du noen gang spilt en Flukt Rom spillet online? Hva var mest interessant gåte du kom over i det spillet? Del dine tanker med oss i kommentarfeltet nedenfor.