12 Bästa Escape Room Spel Online

0
60

Att spela spel online är ett bra sätt att ta ditt sinne av arbete eller studier eller bara döda några timmar av tid när du känner för det. Du kan spela något lätt och enkelt som dolda Google spel, eller så kan du välja något mer utmanande gillar escape room spel online.

Ja, den populära “hitta en väg ut ur rummet i Xx minuter genom att lösa pussel” – spel är också tillgängliga online. Du kan spela dem ensam, eller vara värd för en Zoom möte med dina vänner och njuta letar efter ledtrådar tillsammans.

Ta en titt på vår lista över de bästa gratis escape room spel online som vi kategoriserade efter intressen. Välj en som passar ditt humör mest, eller spela dem alla en efter en.

Bästa Escape Room Spel För Fantasy Älskare

Hogwarts Digitala Rummet Fly

Hogwarts Digital Fly Rummet är perfekt val för alla fantasy älskare och framför allt för Harry Potter-fans. Denna gratis escape room spelet online är packad med tema referenser som någon Potterhead kommer att uppskatta. Du får också massor av roliga bilder, till exempel bilder och klipp från Harry Potter-filmerna.

Det finns en möjlighet att spela individuellt, som en grupp, eller ens tävla mot andra användare.

Baba Yaga

Baba Yaga är också en great escape room spelet online för fans av magiska trollformler. Huvudpersonen här är häxan från rysk folklore – Baba Yaga – som även gör ett framträdande i spelet ett par gånger. Du är kidnappad och måste hitta en väg ut ur sin hydda genom att lösa gåtor, mata hennes husdjur, och besvärjelser.

Baba Yaga är ett bra val för någon som uppskattar en bra bild över innehållet i spelet.

Obs: för att Spela detta och några andra spel på vår lista kräver Flash aktiverat i din webbläsare.

Mysteriet Med Tid Och Rum

Släpptes först i 2001, Mysterium Av Tid Och rum betraktas som en pionjär av escape room spel online.

När du startar spelet i ett enkelt rum med endast ett fåtal objekt, det är svårt att förutsäga det övernaturliga tomt vändningar ännu inte kommit. Vissa frågor kan stanna obesvarade även när du är klar med det här spelet. Ett bra alternativ för sci-fi-fans.

För Spel Fans

Minecraft Fly Rummet

Minecraft är inte som alla spel som du någonsin har spelat förut. Oavsett om du är ett stort fan eller bara en nybörjare, denna gratis Minecraft-tema digital escape room kommer inte att lämna dig besviken.

Spelet är full av matematiska gåtor, bilder och videor som alla liknar allas favorit Minecraft stil.

Dörrar

För dem som är i labyrinter och hitta de rätta vägarna, rekommenderar vi försöker Dörrarna escape room spelet. Det har rum och dörrar – inget mindre och inget mer. Ditt mål här är att gå fram och tillbaka, hitta och lösa alla ledtrådar, och räkna en väg ut.

Mord Fly

Om du som thriller och mystiskt mord, Mord Fly är spelet för dig. Första sak som du upptäcker när du startar spelet är en pool av blod sipprar från under dörren. Du måste hitta alla ledtrådar och komma ut ur rummet innan polisen får det.

Uppmärksamma alla instruktioner i början av spelet. Annars kanske du har några svårigheter att räkna ut spelet.

Escape Room Spel Online För Dem Som Arbetar Från Hemmet

Fly Kontoret

Om du redan arbetar hemifrån eller bara började leta efter en online jobb att få det att hända, detta escape room spelet kommer att träffa plats för dig.

Se hur snabbt du kan lösa gåtor och hitta vägen ut ur den tråkiga kontoret att du är instängd i.

Fly Fängelset

Gör ditt kontor ibland kan kännas som fängelse? I detta escape room spelet, din karaktär, Henry Stickman, har blivit felaktigt anklagade för ett bankrån. Ditt jobb är att få ut honom. Beroende på vad objekt som du använder och vilken väg du tar, du kommer att antingen fly eller att hamna tillbaka i cellen.

Fly Fängelset är en rolig berättelse med en stor variation av resultat och vacker stick figur animation också.

Crimson Room

För den gamla skolan älskare, vår nästa uppgift är Crimson Room escape room spelet online. Vad som kan verka som en enkel inställning och gameplay är faktiskt en av de mest engagerande och roliga escape room spel på vår lista.

Onödigt att säga, om du inte är uppmärksam nog, efter ett par planlöst snurrar runt denna art house-stil lägenhet, kommer du hata den här röda rummet mer än att du hatade det tråkiga kontor som du använde för att arbeta i.

Familjevänliga Escape Room Spel Online

Shrek Tema Escape Room

Om du letar efter ett spel att spela med dina barn eller din familj, prova Shrek-Tema Escape. Det är en gratis escape room spelet med ett enkelt gränssnitt och grafik som bygger på all-time favorit animerade Shrek-filmen.

Myrstack Fälla

Myrstack Fälla kan vara ett bra pedagogiskt spel för ditt barn. Grafik och musik är barnvänlig, och spelet tomten är förtjusande. Det är ett bra sätt att introducera ditt barn till världen av escape room spel.

Neutrala ‘ s Room Escape Spel

Om du letar efter ett antal familjevänliga digital escape room spel, besöka Neutral hemsida. Det finns över ett dussin escape room spel på den plats som har olika stil med en mängd olika pussel.

De spel som finns i olika svårighetsgrader, från en till fyra stjärnor, så att du kan välja den du känner att du kan ta itu med. Xmas Escape-serien kommer att göra för en bra introduktion till escape room spel för ditt barn.

Andra Spel Som Du Kan Spela Online

Inte varje dag är en Flykt Rummet spelet dag. Ibland vill du bara slappna av och spela något mindre åtanke-att provocera och mer dumma och roliga. För dessa dagar, spela Kort Mot Mänskligheten som är online kommer att vara precis perfekt. Men om du är ute efter att eskalera utmaningen, gå till intellektuella spel som Scrabble istället.

Har du någonsin spelat en Flykt Rummet spelet online? Vad var mest intressant gåta du kom över i det spelet? Dela dina tankar med oss i kommentarerna nedan.