11 Grote Video-Editing Apps voor Je iPad

0
105
Luma Touch LLC.

Video bewerken is een complexe vaardigheid, net als de instrumenten die nodig zijn om het uit te voeren. Video-editing programma ‘s zijn een van de meest intensieve vormen van programma’ s voor computers te draaien, dus het feit dat de moderne iPads zijn in staat om ze in het geheel is indrukwekkend genoeg. Maar wat nog indrukwekkender is dat de ontwikkelaars zijn erin geslaagd om apps te maken die kan wedijveren met desktop-programma ‘s in programma’ s en functies.

Wat te Zoeken in een iPad-Video-App voor het Bewerken van

Als het gaat om video-editing tools, zijn er een paar algemene dingen om naar uit te kijken.

  • Basis Functies: Snijden, clips, een tijdlijn met meerdere sporen, tekst-creatie, en de clip bijsnijden zijn de basis van het bewerken van video. Je vindt jezelf het gebruik van deze instrumenten in bijna elk project, dus elke speciale video-editor moeten zijn voorzien van ze.
  • Geavanceerde Functies: Als u wilt krijgen in meer complexe bewerkingen, je bent natuurlijk gaan om meer complexe instrumenten. Keyframing, chroma-keying, video-afscherming, en speciale effecten kunnen alle vergroot de algemene kwaliteit van uw video ‘ s, maar op de trade-off van het maken van apps meer ingewikkeld om te gebruiken.
  • Totale Ontwerp: Of een app richt zich op de simpelere of complexe kanten van het bewerken van video, er zijn een heleboel manieren voor het ontwerpen van een video-editor. Meer complexe apps zorgen hoeft te maken over de montage van een hoop tools advertentie opties op je scherm in een keer—niet een gemakkelijke taak, maar haalbaar als de app is goed ontworpen.
  • Betaling Model: Veel apps hebben zich tot abonnement-gebaseerde betalingen modellen door de jaren heen, maar er zijn nog een paar schoppen rond die gewoon vragen om een vooruitbetaling plaats. Sommige apps bieden ook extra tools en functies als in-app aankopen, in plaats van vooraf betaling of abonnement.

Pure Kracht, voor een prijs: Luma Fusion

Luma Touch LLC

Als het gaat om krachtige video-editing apps voor je iPad, Luma Fusie is de meest voor de hand liggende kandidaat. Het werd gebouwd vanaf de grond opgebouwd voor de iPad, met de bedoeling van de rivaliserende desktop programma ‘ s in gereedschappen en opties. De feature set is diep, met inbegrip van complexe video tools zoals keyframing, chroma-keying, effecten, en maskeren, terwijl ook het aanbieden van tools voor de organisatie van media en audio bewerking.

De UI zich meteen thuis voelt, of u nu met uw vinger, Apple Potlood, of het toetsenbord en de muis, en de magnetic timeline maakt het eenvoudig om verbinding te maken en overlayfragmenten.

Deze bevoegdheid komt aan een kosten al (letterlijk), met Luma Fusion vragen om een voorschot van $30. Dat kan veel lijken te besteden aan een app, zonder de mogelijkheid om het uit te proberen, maar de uitgebreide feature-set Luma Fusie biedt, is dat de prijs begrijpelijk. Het is meer in lijn met desktop programma ‘ s dan andere apps.

Krachtig op Abonnement: KineMaster

KineMaster Inc.

KineMaster werd oorspronkelijk gebouwd met telefoons in gedachten, maar dat betekent niet dat het een slechte optie voor je iPad; het is verrassend krachtig en de UI erin slaagt om dingen intuïtief. Je hebt tal van tools tot uw beschikking, van tekst-creatie en clip snijden chroma-keying en keyframing. De app op de telefoon van herkomst kan zeker worden gevoeld in een paar plaatsen, maar toch, het ontwerp ziet er mooi uit en de app is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers.

KineMaster beschikt ook over een actief winkel vol stock-muziek, video en foto ‘ s dat u kunt opnemen in uw bewerkingen (tegen betaling). Er is ook de KineMaster YouTube-kanaal, waar veel tutorials over het gebruik van de app.

KineMaster is gratis te downloaden, maar heb je de advertenties in de app en watermerken op uw video ‘ s. Als u wilt om zich te ontdoen van hen, samen met het verkrijgen van toegang tot meer dan 1.000 premium activa, moet u KineMaster Premie, die kost € 3,99 per maand of $22.99 een jaar.

Overgenomen van de Desktop: PowerDirector

CyberLink

PowerDirector 365 is een krachtige desktop editor, en PowerDirector voor Mobiele streeft naar een verkorte versie van die software, terwijl nog steeds houden veel van zijn krachtige tools. U kunt gebruik maken van complexe gereedschappen zoals chroma-keying en keyframing, of houd het simpel en gebruik de vele ingebouwde effecten PowerDirector biedt. Er zijn tal van overgangen en motion graphics templates meegeleverd in de app kan je video een extra punch.

Als KineMaster, CyberLink ‘(de schepper van PowerDirector) heeft ook zijn eigen tutorials op haar YouTube-kanaal, maar zorg ervoor dat de video ‘ s die u bekijkt, worden voor de mobiele versie.

PowerDirector is gratis te downloaden, maar als je wilt nog meer ingebouwde effecten en overgangen, 4K bewerken, en om zich te ontdoen van het watermerk op de video ‘ s, dan moet je de Premium-abonnement kost $4.99 per maand of $34.99 per jaar.

Een Meer Robuuste Optie: Enlight Videoleap

Lightricks Ltd.

Voor degenen op zoek naar professionele montage werk op hun iPad, we hebben nog een optie die zullen u voorzien van de tools die u nodig hebt. Enlight Videoleap biedt veel van dezelfde tools die we al hebben gezien, maar het legt veel meer nadruk op special effects. Nu, dit kan niet wedijveren met een programma zoals Adobe After Effects, maar met chroma-keying, keyframing, en andere geavanceerde opties voor effecten beschikbaar is, kunt u een aantal echt indrukwekkende dingen met Videoleap.

Videoleap heeft micro tutorials voor elk gereedschap het helpen van nieuwe gebruikers, en het beschikt ook over een actief archief gevuld met de te koop stock video en muziek.

Enlight Videoleap is gratis te downloaden, maar als je wilt functies, zoals tekst, animaties, vervaging en een onbeperkt aantal lagen moet je de Pro versie die kosten zijn: $7.99 per maand, $35.99 een jaar of een eenmalige aankoop van $69.99.

Toned Down Premiere: Adobe Premiere Rush

Adobe

U hebt waarschijnlijk al gehoord van Adobe Premiere Pro, want als het gaat om desktop-redacteuren, het is een van de meest krachtige programma ‘ s rond. En, terwijl Adobe Premiere Rush komt niet overeen met dat niveau van de macht, beheert het nog steeds een hele grote editor ondanks zijn afgezwakt-down karakter.

De GEBRUIKERSINTERFACE is vereenvoudigd om mee te gaan met dit, maar u kunt nog steeds tekst en overgangen toevoegen aan je clips, doen color-grading werk, en het gebruik van de basic tools die u zou verwachten. Een van de grotere trekt naar de Premiere Rush is de auto-synchroniseren tussen apparaten. Deze app is beschikbaar op uw computer, – telefoon, – en, natuurlijk, de iPad en de projecten kunt synchroniseren tussen al deze platformen met gemak. U kunt zelfs het importeren van spoedopdrachten in Premiere Pro als u behoefte hebben aan die extra power.

Adobe Premiere Haasten om gratis te downloaden, maar je zult het missen van een aantal functies, zoals 4K exporteren en de eerder genoemde cloud te synchroniseren. Voor de volledige Premiere Rush ervaring, u zult moeten betalen $9.99 per maand voor de premium-versie (die ook 100 GB opslag in de cloud). Hoewel, als je al betaalt voor Premiere Pro, hetzij door zelf of met de Adobe Creative Cloud-suite, dan krijg je de premium-versie van Premiere Rush zonder bijkomende kosten.

Intuïtieve Bewerking: Splice

Het buigen van Lepels Apps IVS

Als je gewoon nodig hebt om wat snelle bewerkingen, dan Splice is de app voor jou. De app is makkelijk te begrijpen, met schuiven en pictogrammen duidelijk communiceren over de verschillende tools tot je beschikking. Uiteraard is de toolset is niet zo diep als iets als Luma Fusion, maar met eenvoudige effecten, overgangen en tekst-creatie binnen handbereik, er is nog genoeg hier om te maken een aantal fantastische en unieke video ‘ s.

Splice is gratis te downloaden, maar als je wilt meer effecten en overgangen, moet u de premium-abonnement, die kosten $2,99 per week, $9.99 per maand, of $69.99 per jaar.

Apple ‘ s Aanbod: iMovie en Apple Clips

Apple

Natuurlijk, als het gaat om iPad apps, noemen we Apple ‘ s eigen aanbod op dit gebied. iMovie is een eenvoudige video-editor, en hoewel het niet veel diepte, het is meer dan genoeg om snel te steek sommige clips samen met een eenvoudige overgangen en tekst. Het biedt zelfs een aantal groen-scherm-effecten.

iMovie is volledig gratis te gebruiken, en kunt u synchroniseren projecten tussen Apple ‘ s verschillende platformen (of dat nu een Mac, iPhone of iPad).

Apple

Clips is een beetje anders, want het heeft een grotere focus op vooraf gedefinieerde speciale effecten. Met tal van unieke effecten voor zowel video en tekst, kunt u een aantal leuke en unieke video ‘ s in Clips. U kunt ook gebruik maken van functies zoals geanimeerde emoji voor een extra beetje flair.

En, zoals iMovie, Clips is geheel gratis.

Professionele Effecten: Filmmaker Pro

Samer Azzam

Het maken van uw eigen effecten en overgangen door middel van tools zoals keyframing kan veel tijd vergen. En, terwijl dat zal resulteren in iets uniek, soms is het leuk om te laat de app het werk voor je doen. Dat is wat de Filmmaker Pro biedt, met tal van ingebouwde effecten en gemakkelijk te gebruiken tools voor dingen zoals tekst-creatie en graphics kunt u snel in elkaar flansen fantastische video ‘ s in een relatief korte tijd.

Filmmaker Pro is gratis te downloaden, maar als u wilt verwijderen van watermerken van uw video ‘ s en meer gebruik van hulpmiddelen, zoals chroma-keying, moet u de “All Access” abonnement kost $5.99 per maand, $35.99 een jaar, of voor een eenmalige betaling van $69.99.

Kleur Regelaar: VideoGrade

Fidel Lainez

Color-grading is een belangrijk onderdeel van de video-editing-proces, en het is wat VideoGrade uitsluitend richt zich op. U kunt gooien van uw beeldmateriaal in het hier en stem de kleuren op een T totdat je de exacte look die u wilt. Het is duidelijk, dit is een tool die u zou in combinatie met een speciale video-editor, maar het is nog steeds een geweldige app om te hebben.

VideoGrade kosten een voorschot van $5,99.

Stop-Motion Meester: Stop Motion Studio

CATEATER, LLC

Stop motion is een unieke subset van de video-productie, en Stop Motion Studio wil het zo eenvoudig mogelijk. Uiteraard kunt u stik al uw verschillende frames, maar je kunt ook effecten toevoegen en tekst rechtstreeks op de kozijnen geven uw video ‘ s een extra kick. De app heeft ook een eigen ingebouwde camera-app, met de mogelijkheid om eenvoudig de tijd aanpassen als de intervallen tussen de foto ‘ s.

U kunt downloaden van Stop Motion Studio voor gratis, maar bepaalde programma ‘ s en functies (zoals de camera functionaliteit en groene scherm-ondersteuning) zal worden opgesloten achter in-app aankopen. Als je de “Pro” versie, maar het wordt geleverd met alle functies die voor slechts $4.99 (dat is goedkoper dan het kopen van de instrumenten individueel).

Geweldige Effecten: Wow

FunLife Ltd.

Als het gaat om speciale effecten, Wow biedt tools in tegenstelling tot alle andere. Met veel aanpasbare effecten tot uw beschikking, kunt u tal van unieke en opvallende video ‘ s. U kunt ook sjablonen opslaan voor later gebruik, of upload ze voor andere mensen om te gebruiken (samen met de mogelijkheid om te downloaden templates gemaakt door andere gebruikers).

Wow is gratis te downloaden, maar als je wil geen advertenties, om zich te ontdoen van het watermerk op video ‘ s en krijg toegang tot nog meer effecten moet je de Pro-versie, die kosten zijn: $9.99 per week, $29.99 per jaar of een eenmalige aankoop van $34.99.