Hoe je de Beste Foto ‘ s Afdrukken vanaf Drug Store Printers

0
47
Harry Guinness

Er is niets heel graag een afgedrukte foto. Geen elektronische screensaver of een digitale fotolijst kan ooit echt vervangen van een dierbare foto geplakt op de deur van de koelkast of ingelijst aan de schouw. En zelfs als u niet bijzonder zoals de bouw van een collage boven je bed, een paar goed gekozen foto ‘ s maken een geweldig cadeau.

Helaas, maar iedereen heeft een ongelooflijke camera in hun zak, niet veel mensen hebben een printer thuis die kan foto ‘ s afdrukken. In plaats daarvan, de beste printer die u hebt gemakkelijk toegang tot de waarschijnlijk in uw plaatselijke drogist of een andere winkel. Hier is hoe om grote resultaten te krijgen.

De Problemen met (Sommige) Drug Store Prints

Drug store printers zijn, voor het grootste deel, vrij goed. Ze zijn zeker beter dan een goedkope inkjet voor het afdrukken van foto ‘ s. Hoewel er enkele kleine variatie in kwaliteit op basis van hoe nieuw en goed onderhouden van een printer is, dat ze op zijn minst de gelijke van een online drukkerij—en krijgt u het resultaat sneller, zodat u kunt controleren en probeer het opnieuw als je het nodig hebt.

Echter, in het programmeren van computers er is een stelregel: garbage in, garbage out. Het is hetzelfde met de foto ‘ s afdrukken. Als iemand drukt een blurr, lage resolutie scherm, het maakt niet uit hoe goed de printer is, het gaat er verschrikkelijk. In feite, het gaat waarschijnlijk om te kijken erger afgedrukt dan op uw scherm van de telefoon. Afdrukken is niet een magische oplossing die kan toevoegen resolutie of beeldkwaliteit; het is meer waarschijnlijk te onthullen gebreken.

Ook andere eigenaardigheden van het drukproces kunnen van invloed zijn op de kwaliteit van uw afdrukken—zelfs als u begint met een goed bestand. Bijvoorbeeld, de schermen zijn verlicht: dit geeft de illusie dat een beeld is helderder dan het is, en het is de reden waarom zo veel gedrukte telefoon foto ‘ s zien er grauw en saai. Evenzo, als de beeldverhouding van de foto op uw telefoon waarschijnlijk niet overeen met de beeldverhouding van het printformaat, dan zal de printer alleen bijsnijden van de randen af te snijden belangrijke details.

Geen van deze problemen zijn niet te behandelen, maar je moet weten dat ze er zijn.

GERELATEERD: Wat is Goedkoper: het Afdrukken van Uw Eigen Foto ‘ s of met Behulp van een drukkerij?

Het vinden van de Hoogste Kwaliteit Bestand

Het beste bestand af te drukken, is bijna altijd de originele afbeelding rechtstreeks vanuit de camera—het is degene met de hoogst mogelijke resolutie.

Het probleem is dat de social media en chat-apps die mensen gebruiken voor het delen van hun favoriete foto ‘ s in het algemeen te comprimeren, te optimaliseren, en anders mangle originele bestanden om ze sneller te uploaden en gemakkelijker te hanteren. Je kunt je alleen niet de beste resultaten uit een foto die je opslaan van Instagram of WhatsApp, die vaak zijn de foto ‘ s van mensen probeert af te drukken.

Ik geüpload op deze foto op Facebook. Het was oorspronkelijk 2.7 MB en 5166×3444 pixels. Wanneer ik gered het uit mijn Tijdlijn, het was slechts 74 KB en 960×640 pixels.

Als u bent degene die de foto nam, in plaats van het downloaden van de kopie die u geplaatst op Facebook of Twitter, ga terug door je foto ‘ s app en vind de originele versie. Als een vriend heeft, neem dan contact met hen en vraag hen om het over. Maar zorg ervoor dat ze volgt ons advies over het verzenden van afbeeldingen in hoge resolutie.

Als je niet kan sporen van het oorspronkelijke bestand, de afdrukopties zijn veel beperkter. Als u geüploade een hoge-kwaliteit-bestand naar Facebook, dat kan geschikt voor kleine afdrukken, maar anders moet je het accepteren van een verlies van kwaliteit in uw afdrukken. Als er iets ziet er een beetje wazig wanneer u inzoomt op uw telefoon, het gaat om hetzelfde zijn wanneer u het afdrukt.

Beslissen op de Print Grootte

Bestanden van hoge kwaliteit niet alleen zorgen voor een beter uitziende prints, ze bepalen ook hoe groot de print kan worden. De standaard opties zijn 4 cm bij 6 cm (4×6), 5 cm bij 7 cm (5×7), en 8 inch 10 inch (8×10). U kunt afdrukken in de staande of liggende afdrukstand, dus een 4×6 kan worden 4 cm breed en 6 cm hoog en 6 cm breed en 4 cm hoog. De meeste drug winkels bieden ook voor vierkante afdrukken die tussen 4 inch en 8 cm breed.

In het algemeen, foto ‘ s worden gedrukt op 300 dots-per-inch (DPI). Dat betekent voor een 6-inch met een 4-inch afdrukken, u wilt een resolutie van 1800 x 1200 pixels. Dat is goed onder de 4032 pixels door 3024 pixels met een grootte afbeelding die je krijgt van een iPhone-11 of een andere smartphone met een 12-megapixel camera, maar het is nog steeds groter dan de 1080 pixel per 1350 pixel dat is de grootste foto kunt u uploaden naar Instagram.

Als u het oorspronkelijke bestand, zult u in staat om af te drukken op een standaard formaat dat u wilt. Een 12-megapixel foto geprint op hoge resolutie op 300 dpi zou worden 13.44 centimeter door 10.08 inch een stuk kleiner dan een 8×10. (Let op: u kunt foto ‘ s ophalen groter als poster of op canvas, maar dat is een heel ander proces).

Wat belangrijker is is de aspect ratio die u kiest. De beeldverhouding 4:3, dit is de standaard op de meeste smartphones, niet op een lijn met alle standaard print grootte. Hier is een foto schoot ik op mijn iPhone in de oorspronkelijke beeldverhouding.

Terwijl hier is wat wordt bijgesneden op 6×4.

En 5×7.

En 8×10.

Zoals u kunt zien, welke print je ook gaat, je gaat dingen kwijt zijn aan de randen. Voor een groep van foto ‘ s, bijvoorbeeld, is het verleidelijk om te gaan met de grootste afdrukken mogelijk—een 8×10—maar dat betekent vaak het uitsnijden van iemand die aan de buitenkant van de groep. Je zou eigenlijk een betere foto met een 5×7 print—welke gewassen het plafond en de vloer.

De voorbereiding van Uw Foto Afdrukken

De basis gereedschappen voor het bewerken van de meeste afdrukken kiosken bieden, is verschrikkelijk om te gebruiken. Het is veel beter om het gebruik van uw smartphone of computer. Kunt u volledig bewerken van uw foto ‘ s als je wilt (en dat is iets waar we raden), maar je moet het maken van enkele eenvoudige aanpassingen aan een foto die u wilt afdrukken:

  • Fleuren het een beetje door het verhogen van de helderheid of de blootstelling in uw app voor het bewerken van uw keuze. Foto ‘ s zien er altijd helderder dan op een scherm.
  • Uitsnede van de afbeelding naar de juiste beeldverhouding. Dit geeft u de controle over wat er wordt gesneden in plaats van alleen het verhuren van de printer de afbeelding automatisch te centreren.
  • Als je een iPhone, zetten de HEIC bestand naar een JPG.

Althans op het eerste, is er geen noodzaak om een dramatische kleur, verzadiging of scherpte aanpassingen. Zowel de JPEG-conversie gedaan door uw smartphone of camera en de printer zelf geef uw afbeeldingen genoeg punch.

Het beoordelen van de Resultaten

Afdrukken is een onvolmaakt proces en zonder een gekalibreerd setup, u bent altijd gaat om een aantal verschillen tussen hoe een foto op het scherm wordt weergegeven en hoe deze wordt weergegeven als een print.

Als je de prints terug, ze te vergelijken met de originele foto ‘ s. Als u tevreden bent met het resultaat, geweldig. Echter, als er een aantal verschillen die u niet bevalt, kunt u terug gaan naar de originele bestanden en een aantal aanpassingen maken. Bijvoorbeeld, als de afgedrukte foto ‘ s lijken een beetje te geel, je moet pas de witbalans aan. Als ze nog een beetje te donker is, moet u bump up de helderheid een beetje meer.

Het goede nieuws is dat de meeste afdrukken de verschillen hebben de neiging om vrij consistent, tenminste zolang je met dezelfde smartphone en de printer. Als je eenmaal weet wat tweaks die u moet maken, kunt u dat doen ze elke keer en betrouwbaar voor geweldige prints.

Ook, terwijl ik een grote fan ben van de drug store printers, overwegen te gaan naar uw lokale fotowinkel. Ze zullen waarschijnlijk gebruik maken van soortgelijke machines, maar een beetje meer ervaring afdrukken van hoge kwaliteit van het werk—de medewerkers in staat zal zijn om u te helpen als de dingen niet werken zoals je hoopte.

LEES VERDER

  • “Hoe Krijg ik de Beste Foto wordt Afgedrukt vanuit Drug Store Printers
  • “Het Uitschakelen van de Screenshot Voorbeeld Miniatuurweergaven op een Mac
  • “Hoe om te Zwemmen en Duik in ‘Animal Crossing: New Horizons”
  • “Hoe Duidelijk de Cache en Cookies in Mozilla Firefox
  • “Hoe iPhone-startscherm Widgets Werken in iOS 14