Het Opnemen van Onenigheid Audio

0
66

Onenigheid is een geweldig platform voor gamers en andere gemeenschappen om samen te komen en chat, biedt de tekst en voice-communicatie voor gratis. Onenigheid niet bieden een optie voor het opnemen van deze gesprekken, maar het is mogelijk met behulp van oplossingen van derden. Hier is hoe.

Voordat u begint, moet u zich bewust zijn dat, in vele plaatsen in de wereld, het illegaal opnemen van andere mensen zonder hun toestemming. Zorg ervoor dat je toestemming hebt van alle betrokkenen in een gesprek voordat u een van de methoden die hier worden vermeld.

U moet ook ervoor zorgen dat u hebt geconfigureerd, uw microfoon instellingen in Onmin kunt u chatten met anderen. Als u niet, u zult niet in staat zijn om te spreken op uw Onenigheid server (of neem je chatten met andere gebruikers).

GERELATEERD: Hoe u Uw Microfoon en Headset in Onmin

Met behulp van de Craig Chat Bot Opnemen Onenigheid Audio

Als u bent zelf verantwoordelijk voor je eigen Onenigheid server, kunt u gebruik maken van de Craig chat bot te gemakkelijk opnemen Onenigheid audio. Dit bot zit in de server, klaar om te worden uitgenodigd in voice chat kamers gesprekken op te nemen met behulp van een paar van tekst commando ‘ s.

Geen zorgen over immoreel opnamen, hetzij—Craig niet opnemen zonder een zichtbaar label om aan te geven wanneer het de opname. Niet alleen het opnemen van het gesprek met anderen, maar het registreert elke gebruiker een aparte audio-tracks, waardoor het veel makkelijker te bewerken of te knippen specifieke sprekers uit, mocht u die nodig hebben.

Gebruik Craig, moet u eerst een uitnodiging voor de bot naar uw server. Ga naar de Craig website en klik op de “Uitnodigen Craig Aan Uw Onenigheid Server” link om te beginnen.

Dit brengt u naar de Onenigheid server autorisatie pagina. U zult moeten geven Craig toestemming te voegen aan uw server voordat u kunt beginnen met het gebruik.

Om dit te doen, selecteer de server uit de “Add Bot” lijst en klik op “Toestaan” om de bot aan te sluiten.

Als het proces voltooid is, ziet u een join bericht voor “Craig” in uw server. Er is geen verdere configuratie nodig is op dit punt—je kunt beginnen met Craig meteen te beginnen met het opnemen van uw audio-kanalen.

Om dit te doen, voert u een audio-kanaal en type :craig:, mee te beginnen.

Craig zal het kanaal en direct beginnen met de opname—het bot van de gebruikersnaam moet veranderen om dit aan te geven. U zult ook horen een audio-alarm van het bot te zeggen “registreren” om te bevestigen.

Om te stoppen met een Craig opname, type :craig:, verlaten. Dit zal dwingen Craig om te vertrekken van de zender die u op dat moment bent en stopt met opnemen, hoewel de opnamen in de andere kanalen zullen blijven.

Als u wilt stoppen met Craig van alle kanalen opnamen, type :craig: stoppen te dwingen Craig om een eind aan alle opnamen.

U kunt dit gebruiken als een alternatief voor de opdracht laat tot het einde van een Craig opnemen als je alleen bent opname in een enkel kanaal.

Wanneer u begint met opnemen, u ontvangt een privé-bericht van de Craig bot zelf, waardoor u links downloaden of verwijderen van uw gesprekken.

Craig zal opnemen voor maximaal zes uur per keer. Als u wilt controleren de status van een opname, kunt u een exemplaar downloaden van het geluid, tot aan het punt waar u het bestand downloaden.

Een volledige lijst van Craig commando ‘ s is beschikbaar op de Craig website, waarmee u kunt snel toegang krijgen door te typen :craig:, helpen in een Onenigheid kanaal. Dit zal een snelle link naar de website, waar u kunt meer informatie vinden over hoe de bot werkt.

Met behulp van OBS Opnemen Onenigheid Audio

Als u niet een Onenigheid server eigenaar of een moderator bent, kun je opnemen Onenigheid audio op uw eigen PC met behulp van Open Omroep Software (OBS). OBS wordt vaak gebruikt door streamers op Twitch en YouTube streamen van games en andere content, en is vrij beschikbaar voor gebruik op Windows, Linux en Mac.

GERELATEERD: Hoe te Streamen van een PC-Spel op Twitch met OBS

OBS doet dit door het vastleggen van diverse audio-en visuele kanalen, met inbegrip van uw desktop-audio en weer te geven, evenals uw microfoon. U kunt dezelfde functie voor het opnemen van audio van een Onenigheid kanaal (naast de microfoon-ingang), zodat u het kunt opslaan in het gesprek.

Opnemen Onenigheid audio in OBS, drukt u op het pictogram met het plusteken (+) in de “Bronnen” van de OBS venster. Kies in het menu “Audio Output-Opname” om uw bureaublad te selecteren audio-uitgang voor opname.

In de “Create/Bron Selecteren” venster geeft u uw desktop audio bron een naam in en druk op “OK” om te bevestigen.

Je zult moeten selecteer het output-apparaat (bijvoorbeeld de luidsprekers of hoofdtelefoon) van de “Eigenschappen” menu. Selecteer het juiste apparaat in de “Device” drop-down menu en klik vervolgens op “OK” om te bevestigen.

Als u slechts een enkele output-apparaat, de “Standaard” optie moet fijn om hier te gebruiken.

Kunt u controleren of de audio wordt opgenomen juist door het spelen van sommige audio op uw PC.

Onder de “Audio Mixer” sectie in OBS de audio schuifregelaars voor de “Audio-Uitgang Capture” moet verplaatsen om de audio wordt opgehaald, gereed voor opname.

U kunt gebruik maken van de blauwe schuifregelaar onder te lager de opname volume, moet je nodig hebt om dit te doen.

Standaard, “Mic/Aux” dient te worden vermeld onder de “Audio Mixer” sectie. Dit zal ervoor zorgen dat uw eigen spraak is opgenomen, samen met een andere chat-deelnemers.

Als de optie niet beschikbaar is, klikt u op het plus-pictogram (+) in de “Bronnen” en selecteer “Audio Input Capture” toe te voegen de microfoon-ingang aan de opname. Als je liever wilt stoppen met uw microfoon wordt opgenomen, selecteert u het pictogram van de luidspreker naast de “Mic/Aux” of “Audio Input Capture” slider.

Om te beginnen met opnemen, klikt u op de “Start Opname” knop onder de “Controls” sectie in de onderste rechter gedeelte van de OBS venster.

Standaard OBS zal het opnemen van audio als een lege video-bestand in het MKV-formaat (tenzij u een opname van uw bureaublad als een extra capture stream). Elke opname wordt opgeslagen met de naam van een bestand dat toont de tijd en datum van de opname.

Om uw opgenomen bestanden, selecteert u Bestand > Weergeven van Opnamen van de OBS menu.

Als u wilt opnemen in een andere bestandsindeling, klikt u op Instellingen > Output en selecteer een alternatief voor MKV van de “Opname-Indeling (“drop-down menu.

Terwijl OBS zal opslaan als video bestanden, kunt u video ‘ s converteren naar MP3 met behulp van VLC, is het verwijderen van de overbodige video content en het geven van u een audio-bestand dat u kunt exporteren en gebruik elders.

GERELATEERD: Hoe Wilt u Video Bestanden Converteren naar MP3 met VLC

LEES VERDER

  • “Het Beste van Studio Ghibli Films te Streamen op HBO-Max (juli 2020)
  • “Hoe Krijg ik de Beste Foto wordt Afgedrukt vanuit Drug Store Printers
  • “Het Uitschakelen van de Screenshot Voorbeeld Miniatuurweergaven op een Mac
  • “Hoe om te Zwemmen en Duik in ‘Animal Crossing: New Horizons”
  • “Hoe Duidelijk de Cache en Cookies in Mozilla Firefox