De Bästa Studio Ghibli-Filmer för att Streama på HBO Max (juli 2020)

0
51

Studio Ghibli har skapat några av de bästa animerade filmer, och nu är de äntligen tillgänglig på HBO Max. Studion är bedårande filmer transportera dig till unika världar. Dessa är 10 av de bästa du kan strömma på service just nu.

Min Granne Totoro

Min Granne Totoro följande Satsuki och Mei efter att de flyttar in med sin far, som bor på landet. Lite vet de att undangömt i den närliggande skogen är en plats full av märkliga och underbara varelser. Barnen går på en serie av äventyr med sin nya vän Totoro och utforska platser som de visste aldrig existerat.

Spirited Away

Chihiro och hennes familj flyttar till ett nytt hem, när de stannar och utforska en övergiven by. Spirited Away avslöjar en värld av andar och märkliga varelser som styrs av en häxa som heter Yubaba. Chihiro har att använda sitt sinne för att överleva och gratis hennes föräldrar från denna udda plats.

Kiki ‘ s Delivery Service

I Kiki ‘ s Delivery Service, vi följer resan av Kiki, en ung häxa, och hennes svarta katten Jiji. Hon använder sina kunskaper för att göra en levande som hon också vässar sina befogenheter. Samtidigt som man försöker att bli den bästa häxan hon kan, hon tar en liten by vid havet med storm.

Howl ‘ s Moving Castle

Sophie var lever ett lugnt liv innan Tjut kom in och tog henne under sina vingar. En ond häxa blir avundsjuk på deras förhållande och kastar en stavningskontroll på Sophie för att bryta upp dem. Hela Howl ‘ s Moving Castle, Sophie har att göra allt i sin makt för att stoppa kriget av trolldom från att förstöra hela världen.

Whisper of the Heart

Whisper of the Heart följande Shizuku s möten med en märklig och magisk katt som de hjälpa en pojke att följa sina drömmar. Hon måste följa sitt hjärta för att fatta rätt beslut under hela hennes resa. Detta lugna skolflicka tar denna dröm-liknande värld med storm när hon kombinerar sina talanger.

Katten Returer

Denna uppföljare till Whisper of the Heart ger Haru till den mystiska katt värld hon inte visste fanns. Katten Returnerar ger vår katt vän tillbaka så Haru inser katt hon sparade inte som han verkar vara. Hon har att finna sin väg tillbaka hem innan hon är permanent förvandlats till en av hennes katt vänner.

– Slottet i Himlen

– Slottet i Himlen ger tillsammans en ung tjej som heter Sheeta och en ingenjör vid namn Pazu att hitta slottet i himlen. Laputa är deras destination, och de måste använda Sheeta är glödande hänge att hitta denna mystiska flytande byggnad. Längs vägen möter de med pirater, militären och hemliga agenter som vill använda Sheeta befogenheter för ont.

Porco Rosso

Under mitten av ett krig i Italien, Porco Rosso följer resan av bounty hunter, Marco. Han hade en mystisk förbannelse placeras på honom: han har nu huvudet på en gris. Han möter en ung man som heter Fio och går på ett flygplan äventyr med honom. De måste göra allt de kan för att överleva, som de slåss utanför den italienska armén, en Amerikansk flygande ess, och även pirater!

Ponyo

En osynlig vänskap börjar mellan unga Sosuke och Ponyo—en guldfisk. I denna värld, de två måste räkna ut hur att göra Ponyo mänskliga så kan de alltid vara tillsammans. Även om Sosuke pappa är en trollkarl och hennes mor är ett hav gudinnan, den uppgift visar sig vara mer utmanande än det först verkar.

Princess Mononoke

Begreppet hime (är på väg västerut för att hitta ett botemedel för en dödlig förbannelse som har varit kasta på honom när han kör in i en konflikt mellan två fraktioner. Princess Mononoke är att försöka stoppa folk av Järn Staden från att förstöra sitt hem och andar som bor där. Begreppet hime (har för att hjälpa henne att sluta Lady Hime från att dra den enda hem hon någonsin känt.

Alla dessa fantastiska filmer från Studio Ghibli erbjuder en flykt till vackert fantasifulla världar. Du kommer att bli kär i alla karaktärer och äventyr Hayao Miyazaki och hans team har skapat.

RELATERAT: Vad är HBO Max, och Är Det Värt att Betala För?

LÄS NÄSTA

  • “De Bästa Studio Ghibli-Filmer för att Streama på HBO Max (juli 2020)
  • “Hur Får man den Bästa Bilden skrivs ut från apotek Skrivare
  • “Hur man stänger Skärmbilden att Förhandsgranska Miniatyrbilder på en Mac
  • “Hur Simma och Dyka i” Animal Crossing: New Horizons
  • “Hur att Rensa Cache och Cookies i Mozilla Firefox