8 Games te Spelen Na het afronden van ‘De Laatste van Ons Deel II’

0
48
PlayStation

De Laatste van Ons was een bijzondere, donkere, verhaal-gedreven technisch meesterwerk, dat een console generatie. De Laatste van Ons Deel II lijkt zich opnieuw te doen. Ja, De Laatste van Ons Deel II is het donker en soms moeilijk om te spelen. Ja, er zijn een aantal onterechte review bombardementen en gesprekken over het spel van het geweld en de boodschap. Maar, wow, is het een grootse en belangrijke wedstrijd.

Zodra u klaar bent met de 20-iets uur campagne (en het spelen van het spel een tweede, derde en vierde keer met New Game+), moet u iets nieuw om te spelen. Hier zijn enkele suggesties om u begonnen te krijgen.

De Laatste van Ons Geremasterde

De Laatste van Ons was een van de beste games op de PS3. De Laatste van Ons, Geremasterd is nog steeds een van de beste games op de PS4. Als je niet in de replay in de aanloop naar Deel II van de release (en u niet in de behoefte van een ernstige psychische gezondheid breken van alle zombie-gerelateerde games) dan, echt, er zijn weinig andere games kunnen we raden meer.

Ik denk niet dat het nodig is om de originele the hard sell behandeling. Immers, je moet precies weten hoe goed het al is.

Speel de Laatste van Ons, Geremasterd als: Je wilt om terug te gaan en reexperience het hele verhaal vanaf het begin.

De Oorspronkelijke

De Laatste van Ons Geremasterde Hits – PlayStation-4

Ga terug naar waar het allemaal begon…

Shop Nu

$18.79
Meer aanbiedingen

Uncharted: The Lost Legacy of Uncharted 4: Een Dief Einde

Naughty Dog ontwikkelde twee grote veelgeprezen serie van de afgelopen tien jaar: De Laatste van Ons en Uncharted.

Hoewel beide delen zeer gelijkaardig spel mechanica, de Laatste van Ons spellen zijn zo donker en ernstig als de Uncharted games zijn luchtig leuk. In plaats van vechten om te overleven in een post-apocalyptische woestenij, in een van de Uncharted-games die je op jacht naar de verborgen schat en de mythische artefacten. Munitie en middelen niet precies overal, maar er is veel minder scrounging voor een paar schelpen zodat je kunt krijgen door middel van de volgende sectie. En de verhalen zijn net zo geweldig—met geen clickers.

De Uncharted-games zijn geweldig, maar als ik had één aanraden om nu te spelen, het zou Uncharted: The Lost Legacy. Het is een vervolg/uitbreiding/spin-off naar Uncharted 4: Een Dief Einde (dat is ook prima) en nergens in de buurt zo populair. In plaats van Nathan Drake, speel je als Chloe Frazer—een personage uit de eerdere games. Zelfs als je hebt gespeeld met alle andere Uncharted-games, is er een goede kans dat je overgeslagen Verloren Erfenis.

U kunt anders niet ver mis te grijpen Uncharted 4 of de remaster van de originele PS3 games.

Speel Uncharted als: wilt U iets dat speelt op dezelfde manier, maar niet verschrikken u.

Naughty Dog ‘ s Andere Geweldige Serie

De Laatste van Ons Geremasterde Hits – PlayStation-4

De beste Uncharted game niemand heeft gespeeld.

Shop Nu

$18.79
Meer aanbiedingen

Dishonored en Dishonored 2

In De Laatste van Ons, besteedt u veel tijd aan het sluipen en verstoppen zodat u kunt overwinnen beduidend meer krachtige vijanden. Je bent nooit de één een voordeel.

De Dishonored games zijn een beetje anders. In plaats daarvan bent u een killing machine die in staat van het nemen van tientallen bewakers met super-krachtige aanvallen en magische vaardigheden. Stealth is een optie, maar het is niet iets wat je gedwongen in, omdat je je machteloos.

Het Dishonored-games zijn nog steeds stealth/action-adventure games, maar steunen zij veel meer in de actie-kant van de dingen. Ze zijn ook de eerste persoon, en je nooit zorgen hoeft te maken over het niet hebben van de instrumenten of bevoegdheden om het veroorzaken van totale chaos. Je bent bijna altijd de machtigste persoon in elke ontmoeting.

Natuurlijk, het verhaal is niet zo sterk als De Laatste van Ons—maar dat is een soort van een gegeven. De eerste game volgt Corvo Attano, de Keizerin’ bodyguard die is beschuldigd van haar moord, op zijn zoektocht naar wraak. De tweede, twee decennia later, kunt u spelen als Crovo of de Keizerin,’ dochter, Emily.

Spelen Onteerd als: U wil een mond cleanser waar u bent de machtige.

Een Kans om te Voelen Krachtige

De Laatste van Ons Geremasterde Hits – PlayStation-4

Geen behoefte te verbergen of te bietsen, jij bent degene met de macht.

Shop Nu

$18.79
Meer aanbiedingen

Vroeger

Vroeger is een third-person horror/survival spel gesitueerd een aantal jaren na een pandemie, die zich het meest van de bevolking in moordzuchtige zombies, dus als je wilt een andere kijk op de post-apocalypse, is het misschien het juiste spel pop in je PS4.

Kijk, om duidelijk te zijn, het verleden is niet een spel van De Laatste van Ons’ kaliber. Het is een leuk open-wereld game met een hoop traag verhaal en meer dan een paar gebreken. U bent Diaken St. John, een man met een motor die worstelen met de dood van zijn vrouw Sarah—die hij ontdekt al snel niet dood. Het hoeft niet het hart van De Laatste van Ons of de poolse, en dat is goed. Het is nog steeds een leuk spel dat is de moeite waard de tijd die je stopt in het—vooral als je een enorme zombie fan zoals onze redacteur, Cam.

Speel Dagen Gegaan als: U wilt bij houden van de zombie trein aan het rollen.

Als U Nog niet Genoeg van Zombies

Vroeger PS4 Playstation 4

Dagen Weg is niet zo goed als De Laatste van Ons—maar het is nog steeds de moeite van het spelen waard als je in zombies.

Shop Nu

$22.88
Meer aanbiedingen

Horizon Nul Dawn

Horizon Nul Dawn is een open-wereld RPG in een niet-zombie post-apocalyptische wereld. (Hoewel, er zijn robot dinosauriërs.) Je bestuurt Aloy, een jager op zoek naar de waarheid over haar verleden als ze verkent op grote schaal, neemt robots, en jaagt uit middelen voor ambacht en handel met. Het heeft de gebruikelijke open-wereld spul—plus monster robots.

Wat stelt Horizon Nul Dawn afgezien van de vele middelmatige open-wereld Rpg ‘ s wordt gekarnd uit, is de prachtig verhaal, prachtige graphics, en pure originaliteit van de huisvesting. Het is gemakkelijk te zinken tientallen uren in.

Horizon Nul Dawn heeft zeer weinig gemeen met De Laatste van Ons Deel II—behalve dat je kunt gebruik maken van een boog en ze zijn twee van de beste games die beschikbaar zijn op de PS4. Als u wilt iets totaal anders, maar ook geweldig, het is de ene naar de pick-up de volgende.

Spelen Horizon Nul Dawn als: Je nodig hebt om te spelen een andere generatie-het definiëren van het spel meteen.

Een van de PS4-Beste Spelletjes

Horizon Nul Dawn Complete Edition Hits – PlayStation-4

Volg een van de PS4 is het definiëren van games met een ander.

Shop Nu

$16.95
Meer aanbiedingen

Red Dead Redemption 2

Wat ik het meest van hou ongeveer De Laatste van Ons games is hoe veel ze maken mij de zorg over het verhaal. Het is niet een los kader gebruikt om te rechtvaardigen massa-moord—het is in het hart van alles. Rockstar ‘ s Red Dead Redemption 2, het vervolg-maar-echt-een-prequel, doet hetzelfde.

Over ongeveer 60 uur, Red Dead Redemption 2 volgt de geleidelijke ineenstorting van het nederlands van de Bende—de keten van gebeurtenissen die stelt het originele spel. Je speelt als Arthur Morgan, een norse gunslinger die misschien alleen maar een beetje zorg meer dan hij laat op.

Gameplay-wise, RDR2 is een ander beest Het Laatste van Ons. Ze zijn zowel third-person shooters, maar RDR2 maakt het te fotograferen deel een stuk makkelijker. Geweren zijn krachtig en munitie is er in overvloed. U zelden te verbergen voor je leven.

Maar voor alles wat ze voor soort spel ook. Beide games, de tijd nemen en acties te voelen zwaar. U nooit het gevoel dat je in staat bent te sprinten voor altijd of springen over gebouwen. Ze zijn gegrond in de werkelijkheid als een Westerse fantasie en een zombie-apocalyps spel kan worden.

Een Ander Verhaal

Red Dead Redemption 2 (PS4)

Als het verhaal waar je van houdt, zal je niet ver mis hier.

Shop Nu

$39.00
Meer aanbiedingen

Er zijn maar weinig games die het gelijk van De Laatste van Ons Deel II, maar er zijn spellen die het waard zijn gespeeld na. Persoonlijk ben ik terug spelen van de Uncharted-games. Ik moest iets lichter!