12 Beste Room Escape Games Online

0
64

Het spelen van online games is een geweldige manier om je niet te denken aan werk of studie, of gewoon doden een paar uur van de tijd wanneer u dat wilt. U kunt spelen iets licht en eenvoudig, zoals de verborgen Google spellen, of u kunt kiezen voor iets meer uitdagend als de kamer ontsnappen spellen online.

Ja, de populaire “een uitweg te vinden uit de kamer in Xx minuten door het oplossen van puzzels” games zijn ook online beschikbaar. Je kan ze spelen solo of host van een Zoom-gesprek met uw vrienden en geniet op zoek naar aanwijzingen.

Neem een kijkje op onze lijst van de beste gratis room escape spelletjes online, die we gecategoriseerd door belangen. Kies er een die past bij uw stemming de meeste, of speel ze allemaal één voor één.

Beste Room Escape Spelletjes Voor Fantasy Liefhebbers

Zweinstein Digitale Ontsnappen Kamer

Zweinstein Digitale Room Escape is de perfecte keuze voor iedere fantasy liefhebber en vooral voor de fans van Harry Potter. Deze gratis room escape spel online is verpakt met het thema verwijzingen die een Potterhead zullen waarderen. Je krijgt ook tal van leuke beelden, zoals foto ‘ s en clips van de Harry Potter-films.

Er is een optie om te spelen individueel, als groep, of zelfs concurreren tegen andere gebruikers.

Baba Yaga

Baba Yaga is ook een grote kamer escape spel online voor de fans van magische spreuken. De hoofdpersoon hier is de heks uit de russische folklore – Baba Yaga – die zelfs opwachting maakt in het spel een paar keer. Je bent ontvoerd en moet een uitweg te vinden uit haar hut door het oplossen van raadsels, het voeden van haar huisdieren, en spreuken.

Baba Yaga is een goede keuze voor iemand die waarde hecht aan een goed beeld over de inhoud van het spel.

Opmerking: het Spelen van dit en een aantal andere spellen op onze lijst vereist Flash heeft ingeschakeld in uw browser.

Het Mysterie Van Tijd En Ruimte

Voor het eerst uitgebracht in 2001, Het Mysterie Van Tijd En Ruimte wordt beschouwd als een pionier van room escape spelletjes online.

Wanneer je het spel start in een eenvoudige kamer met slechts een paar objecten, het is moeilijk om te voorspellen de bovennatuurlijke plotwendingen nog komen. Sommige vragen blijven onbeantwoord, zelfs wanneer u klaar bent met dit spel. Een geweldige optie voor sci-fi fans.

Voor Gaming Fans

Minecraft Ontsnappen Kamer

Minecraft is niet zoals met elk spel dat u ooit hebt gespeeld. Of je nu een grote fan bent of een beginner, deze gratis Minecraft-thema digitale ontsnappen kamer zal u niet verlaten teleurgesteld.

Het spel is vol van wiskundige raadsels, foto ‘s en video’ s die allemaal lijken op iedereen ‘ s favoriete Minecraft stijl.

De Deuren

Voor degenen die in het labyrint en het vinden van de juiste paden, raden wij proberen De Deuren room escape spel. Het heeft kamers en deuren – niets meer en niets minder en niets meer. Uw doel hier is om terug te gaan en weer, vinden en oplossen van de aanwijzingen en figuur een uitweg.

Moord Ontsnappen

Als je van thriller en moord mysterie, Moord Ontsnappen is een spel voor u. Eerste ding dat je ontdekken wanneer je het spel is een zwembad van bloed druipende van onder de deur. Je vind alle aanwijzingen en uit de kamer voordat de politie er bij te zijn.

Besteed aandacht aan alle instructies in het begin van het spel. Anders komt u misschien wat moeite met het uitzoeken van de gameplay.

Room Escape Spelletjes Online Voor Degenen Die Werken Vanuit Huis

Ontsnappen Aan De Office –

Of je nu al thuis te werken of gewoon op zoek gegaan naar een online job om dat mogelijk te maken, dit te ontsnappen aan de kamer spel zal op de plek voor u.

Zie hoe snel u kunt het oplossen van de raadsels en vind de weg uit het saaie kantoor dat je je opgesloten in.

De Gevangenis Te Ontsnappen

Heeft uw kantoor soms voelen als een gevangenis? In dit gratis room escape spel, je karakter, Henry Stickman, is ten onrechte beschuldigd van een bankoverval. Uw taak is om hem uit. Afhankelijk van wat items die u gebruikt en welke paden u nemen, die u zal ofwel ontsnappen of terug in de cel.

De Gevangenis te ontsnappen is een leuk verhaal met een verscheidenheid van de resultaten en de mooie stok figuur animatie ook.

Crimson Kamer

Voor de liefhebbers van old school, onze volgende item is de Crimson Room escape spel online. Wat kan lijken als een eenvoudige setting en de gameplay is eigenlijk een van de meest boeiende en leuke room escape games op onze lijst.

Onnodig te zeggen, als je niet goed genoeg, na een paar doelloze draait rond dit art house-stijl appartement, je haat dit crimson room meer dan u gehaat die saaie office u gebruikt om in te werken.

Familie-Vriendelijke Room Escape Games Online

Shrek Thema Ontsnappen Kamer

Als u op zoek bent naar een spel om te spelen met uw kinderen of met uw familie, proberen de Shrek Thema Escape’. Het is een gratis ontsnappen aan de kamer spel met een eenvoudige interface en visuals op basis van de all-time favoriete animatiefilm Shrek film.

Ant Hill Trap

Ant Hill Trap kan een groot educatief spel voor uw kinderen. De graphics en de muziek zijn de kind-vriendelijk, en het spel van de plot is vertederend. Het is een geweldige manier om uw kinderen mee naar de wereld van de room escape games.

Neutrale ‘ s Room Escape Games

Als u op zoek bent naar een verscheidenheid van familie-vriendelijke digitale room escape games, bezoek Neutrale website. Er zijn meer dan een dozijn ontsnappen aan de kamer spellen op de site die zijn voorzien van verschillende moderne kamers met een verscheidenheid van puzzels.

De games komen in verschillende moeilijkheidsgraden, van een tot vier sterren, zodat u kunt kiezen welke u het gevoel dat je kunt pakken. De Xmas Escape-reeks zal zorgen voor een goede introductie in de kamer ontsnappen spelletjes voor uw kinderen.

Andere Spellen Die Je Online Kunt Spelen

Niet elke dag is het Ontsnappen aan De Kamer spel dag. Soms wil je gewoon om te ontspannen en te spelen iets minder mind-provoking en meer dom en leuk. Voor die dagen, het spelen van Kaarten Tegen de Menselijkheid online zal gewoon perfect. Maar als u op zoek bent om te escaleren van de uitdaging, ga voor de intellectuele spelletjes zoals Scrabble in plaats daarvan.

Heb je ooit gespeeld een Room Escape spel online? Wat was het meest interessante raadsel u kwam in dat spel? Deel je mening met ons in de reacties hieronder.