Titta på Denna Video för att Få Insidan Scoop på Fyrverkerier Visar

0
57
totojang1977/Shutterstock

Du har säkert sett ett fyrverkeri eller två i din dag, men hur mycket vet du om processen för att visa sig? Den här videon tar oss med bakom kulisserna hos en av de största fyrverkerier produktionsbolag i Usa.

I videon, Fast tar oss igenom en ganska informativ fem-minuters tur med Jim Souza, ägare och pyrotechnician bakom det familjeägda företaget Pyro Spectaculars. Hans far grundade företaget redan på 1970-talet—även om historien om fyrverkerier i familjen sträcker sig ända tillbaka till början av 20-talet—och i dag sätter företaget på ett hundratal utställningar varje år i Förenta Staterna och runt om i världen. De gör allt från nyårsfyrverkerierna i Seattle Space Needle att hantera fyrverkerier visar på Disneyland och Disney World och, naturligtvis, den 4 juli visar hela landet. Här är en genomgång av allt från hur de fyrverkerier som är lagrade till hur de är lanserade.

Vår stora ta bort från att få en inblick är att vi är riktigt glad att vi inte är ansvariga för att hantera bunker med massor av fyrverkerier i det—och att det är bara bra med oss för att njuta av de tusentals pounds av sprängämnen som fått in en massiv fyrverkerier på ett säkert avstånd.

På tal om fyrverkerier och säkerhet, om du kommer att göra en liten bakgård pyroteknik denna helg, vi uppmuntrar dig att kolla in denna säkerhet video och tips.