Hoe om Te Zwemmen en Duik in ‘Animal Crossing: New Horizons”

0
491
Nintendo

Animal Crossing: New Horizons heeft ontvangen een gratis update waarmee spelers om te zwemmen en te duiken voor zeedieren voor de eerste keer ooit. Als onderdeel van de eerste zomer update, je krijgt ook de kans om aan een nieuw eiland karakter en speel mermaid-thema DIY recepten.

Update Je Spel

Voordat u start Animal Crossing: New Horizons op je Nintendo Schakelaar, zorg ervoor dat u bent verbonden met het internet te downloaden van de nieuwste software update, Versie 1.3.0. Zonder bijwerken, u zult niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de nieuwe zomer update van de inhoud.

GERELATEERD: Hoe Update je Nintendo Schakelen Spelen

Dus zolang u verbonden bent met het internet voordat u het spel voor de eerste keer, de application launcher u krijgt automatisch een melding dat er een nieuwe software-update beschikbaar is.

Als je het gemist de automatische update-melding, navigeer naar de Animal Crossing: New Horizons-pictogram op uw Nintendo Switch home-scherm en open vervolgens het menu “Options” door het indrukken van de “+” knop op uw recht Vreugde-Con-controller.

U zult zien dat “Ver. 1.3.0” of hoger in de linkerbovenhoek, onder de naam van het spel als u bent bijgewerkt naar de nieuwste versie. Zo niet, selecteer dan de “Software-Update” tab en kies vervolgens de “Via Internet” optie voor het downloaden van de meest recente update voor uw Nintendo Schakelen.

Druk op de fysieke knop op je controller in te dienen eventuele wijzigingen.

Waar te Ontgrendelen Zwemmen en Duiken

Nadat u hebt bijgewerkt het spel, start Animal Crossing: New Horizons en het verlaten van uw huis. Check uw mailbox voor het ontvangen van een speciale brief van Nintendo met een Snorkel. De Nook Winkel heeft ook sturen u een brief om u op de hoogte van nieuwe “Novelty” voorraad items—zoals de Wetsuit! Een Gestreepte Wetsuit kunnen ook gekocht worden bij Timmy en Tommy voor 3.000 Bells.

Om te beginnen, uw diep duiken avontuur, moet u eerst de aanschaf van een Wetsuit uit Nook de Gaten of de Nook Winkelen kiosk. U kunt ook de aankoop van items op de Nook winkel-app.

Als u de voorkeur geeft aan de aankoop van een andere optie, de Nook, Inc. Snorkelen kan worden ingewisseld voor 500 Nook Km Tickets, en de Nook, Inc. Wetsuit kunnen worden ingewisseld voor 800 Nook Km Tickets. Als u een bestelling plaatst voor de Nook, Inc. Noviteiten, ze zal worden gemaild naar je de volgende dag je aanmelden bij het spel.

Timmy krijgt u een kleine tutorial over het gebruik van uw nieuwe Wetsuit te zwemmen rond, druk snel op de “A” van de vreugde-con-controller, en als je een schaduw of bubbels in het water, druk op “Y” om te duiken en breng het naar de oppervlakte.

Zwemmen in Animal Crossing

Na het uitrusten van de Snorkel en de Wetsuit, ga dan naar het strand en het water naderen. Druk op “A” van de vreugde-con-controller en je karakter zal beginnen waden in het water.

Zwemmen sneller, houd de D-Pad controller (links vreugde-con) en druk snel op de “A” op de juiste vreugde-con. Gewoon ingedrukt houden van de “A” knop niet verplaatsen van uw karakter.

Duiken in Animal Crossing

Tijdens het zwemmen, kunt u een duik onder water en vangen nieuwe zeedieren zoals zee-sterren, die kan worden geschonken aan het museum. Om te duiken, druk op “Y” op uw vreugde-con-controller dompel je karakter onder het water. U kunt duiken overal in het water, maar om een item te zoeken, kijk voor een schaduw en de ballonnen boven het water, en daarna duik te verzamelen.

Een tweede zomer updaten komt in augustus van 2020, maar Nintendo is nog niet geopenbaard wat de update zal bevatten.

GERELATEERD: Waarom ‘Animal Crossing: New Horizons’, Werd een Cultureel Fenomeen

LEES VERDER

  • “Hoe om Te Zwemmen en Duik in ‘Animal Crossing: New Horizons”
  • “Hoe Duidelijk de Cache en Cookies in Mozilla Firefox
  • “Hoe iPhone-startscherm Widgets Werken in iOS 14
  • “Het Gebruik van Microsoft, “Windows File Recovery” op Windows, 10
  • “Hoe Gebruik je Safari’ Private Browsing ‘ op een iPhone of iPad