GeForce Lägger NU till Fler Spel, Plus NVIDIA Freestyle Grafik Filter

0
46
NVIDIA

NVIDIA fortsätter att lägga veckovisa uppdateringar till dess strömmande spel plattform, GeForce NU. Förutom att en ny gröda av titlar, denna veckas uppdatering lägger NVIDIA ‘ s Freestyle-filter. Freestyle är en uppsättning av post-processing grafik-effekter som företaget erbjuder på sin grafik kort. Det har beskrivits som “ett Instagram-filter för spel,” och ja, det låter ungefär rätt.

Spel kräver stöd för NVIDIA Freestyle på föraren nivå, så det fungerar inte med allt, men listan över vilka spel som är ganska lång.

Här är hela listan av ytterligare strömmande spel denna vecka:

 • Trackmania (Epic & Uplay)
 • Conan Exil (Epic)
 • Desperados III (Epic)
 • Far Cry 3: Blood Dragon (Epic & Uplay)
 • Hue (Epic)
 • Dödliga League
 • Förlorade Slottet
 • Mount & Blade II: Bannerlord (Epic)
 • Seriell Renare
 • Svampbob Fyrkant: Battle for Bikini Bottom – Rehydrerade (Epic)
 • Subnautica (Epic)

Observera att vissa spel här, som Conan och Subnautica, fanns redan på GeForce NU, men bara om du hade köpt Steam-versionen. Det var ett problem som jag påpekade i min recension av tjänsten, så utöka stödet till fler köpare är en bra sak. NVIDIA är också att prioritera de titlar som har varit med gratis giveaways på Epic Games butik, som Nyans, som är gratis just nu.