De 5 Beste Økonomiske Android-Nettbrett

0
57

Det er ingen tvil om at premium-nettbrett erfaring er på Apple siden av gjerdet når det kommer til nettbrett. Dessverre, selv med utgivelsen av billigere ipad, disse er fortsatt svært kostbare enheter.

Den gode nyheten er at den beste billige Android-nettbrett som kan tilby deg det meste av hva som premium-enheter kan, hvis du kan leve med noen kompromisser her og der. Vi anser tabletter under $300 for å være i den “økonomiske” plass og kommer til å markere dem fra de fleste rimelige til de fleste premium.

Rimelig Media Tablet: Brann 7 Tablet – $49.99

Det er to Amazon Brann tabletter på denne listen og, som mange ville peke ut, dette er ikke strengt Android-nettbrett. Amazon bruker en modifisert versjon av Android for sine egne nettbrett, men du ikke får tilgang til Google Play Store eller tilpasninger de fleste Android-brukere nyte. Som blir sagt, hvis du virkelig vil, det finnes måter å direktelasting Google Play på en Brann tablett.

Så hvorfor engang bry seg? Det enkle svaret er at du ikke finner en bedre spesifisert tabletter på denne prisen med den slags støtte og bygge-kvalitet Amazon gir. Amazon kan tilby slike tabletter på disse prisene, fordi du blir en del av deres innhold økosystem. Hvis du er OK med det, det er mer enn en rettferdig handel.

Se på Brann-7 i seg selv, for femti dollar dette er mye av nettbrettet. I disse dager 7″ knapt å regne som en tablett, siden mange smarttelefoner er i underkant av dette nummeret. Likevel er du ikke kommer til å finne en anstendig smarttelefonen på denne størrelsen i prisen heller.

Med en slik en (relativt) liten skjerm, Brann-7 er best egnet som et rimelig innhold forbruk enheten. Musikk, filmer og e-bøker vil fungere helt fint. Casual spill uten 3D-grafikk bør også være en anstendig erfaring, men tegneserier er sjelden en fornøyelse å lese i denne skjermstørrelsen.

Hvis du bare har $50 å bruke penger på en smart enhet, dette er det beste budsjettet for Android tablet kan du kjøpe i vår mening.

Brann HD-10 notatblokk-pc – $149.99

Det andre valget for den beste billige Android-nettbrett på vår liste er Brann-HD-10. Modellen på 32 gb selger for $149.99. Et fantastisk tilbud for en 10.1″ tablet. Denne nye modellen har en octa-core CPU, så mye som 12 timer batterilevetid, dual band WiFi og USB-C.

Det er imponerende på det dobbelte av prisen, men 1080p-skjerm på Fire HD 10 og har blitt designet spesielt for å matche størrelsesforholdet mest moderne video-innhold. Det er 16:9. Denne modellen av Brann tablett kan også gå inn på “Vis-Modus”. Dette gjør egentlig det fungerer som en Amazon Viser Alexa enheten.

Selvfølgelig, den faktiske kvalitet fra skjermen, høyttalere og shell må sees i sammenheng med prisen. Ingenting av det er premie, men hvis du trenger en underholdning nettbrettet (eller tre) dette er hvor vi anbefaler de fleste begynner.

Lenovo Smart Tab P10 Med Alexa – $249.99

Lenovo har et rykte for å lage kvalitet nettbrett og bærbare pc-er og P10 er ikke annerledes i så henseende. Dens rimelig pris betyr at du ikke vil få topp-tier spesifikasjoner, men det er en godt balansert maskin, alt tatt i betraktning.

Denne spesielle pakken er kjent for inkludering av en oppladbar høyttaler dock med Dolby Au-teknologi. Så kan du slenger nettbrettet ned i den og lytte til musikk, se videoer og bruke den som en Alexa-enheten via “Vis-Modus”.

Spesifikasjonene for P10 er ganske anstendig. En SnapDragon 450 octa-core-chip og Adreno 506 GPU er perfekt kompetente mid-range deler. 3 gb LPDDR vil være OK for de fleste programmer som godt, med en moderat mengde av multitasking. Også, overraskende på denne prisen, er inkluderingen av et fingeravtrykk-sensor.

Bortsett fra å ha fire høyttalere, dokken har også tre langt-feltet mikrofoner, noe som betyr at du virkelig får det Alexa Viser erfaring er inkludert i prisen. Lenovo har til hensikt for at dette skal brukes som en familie underholdningsnettbrett. Fra dette synspunkt er det strålende.

Samsung Galaxy Tab EN 10.1 64 GB Wifi Nettbrett Sølv (2019) – 279.99

Galaxy Tab En 10.1″ tablet er omtrent så nært som du vil få til noe som konkurrerer med entry-level iPad-modell. Det har utrolig smale rammer og store, lyse, fargerike skjermen. Bildet er ledsaget av innebygd Dolby Au høyttalere, og du kan oppgradere lagring ved å legge til så mye som 512 gb SD-lagring.

Vi vil sterkt anbefale 64GB (eller 128 GB) modell over 32GB, fordi disse to høyere-end-modeller har en ekstra GB RAM. Vel verdt prisforskjellen. Mens Exynos 7904A ikke kommer til å konkurrere med Apple silisium, det er ikke det samme som å si det er ikke raskt nok for de fleste folk.

Tab 10.1 er En stor all-round tablet for både arbeid og lek, og vi tror ikke det finnes en bedre generell valg for mindre enn $300 i øyeblikket. Dette, i tillegg til bygge-og komponent kvalitet at Samsung er kjent for, og det er en enkel anbefaling.

Samsung Galaxy Tab Et 8.0″ med S Pen 4G LTE (2019) $286.00

Det kan virke merkelig at dette 8″ Samsung Nettbrett koster mer enn 10.1″ – maskin som vi nettopp så på. Men, bortsett fra å ha en litt mindre skjerm, den Kategorien En 8″ er fullpakket med noen ganske imponerende funksjoner.

Først av alt, dette er en 4G LTE-modell. Ikke bare kan det brukes med mobile data, men du kan også ringe og motta samtaler på GSM (global standard for mobiler mobil standard) nettverk. Dessverre er det ikke støtte CDMA (code-division multiple access mobil standard), så sjekk din egen tjeneste type før du gjør kjøpet. Dette er da i praksis, en 8″ telefonen så mye som det er en tablett. Enda bedre, denne kommer med en Samsung S Pen. Så hvis du er av den kunstneriske typen eller som å ta notater, dette er en utmerket maskin for jobben.

I form av ofrene, du får bare en mono-høyttaler. Det er ingen fingeravtrykk-sensor heller, men det er ikke så overraskende. Kameraene er bare OK, men med 3 gb RAM og en octa-core CPU disse er ulempene til det bedre. Det er bare en mid-teri Snapdragon, så ikke forvent en gaming dyret. Men dag-til-dag underholdning og produktivitet bør ikke være noe problem i det hele tatt.

Tab-En kommer også med en IP68 rating, en annen funksjon som du forventer fra en mobiltelefon og ikke et nettbrett. Med en IP68 vurdering det er i hovedsak vann og støvtett! Dette er virkelig en enhet som tåkelegger linjen mellom smarttelefon og nettbrett.

Hvis du kan leve med 8″ skjerm størrelse, har vi ingen problemer med å anbefale dette som en av de beste økonomiske Android-nettbrett under $300 på markedet.

“Budsjett” Er ikke Halv Dårlig

Mens nettbrettet på markedet i budsjett-segmentet er helt oversvømmet med dårlig kvalitet, med en bit av forskning det er mulig å finne utrolig godt specced og godt bygget enheter.

De fem tabletter uthevet ovenfor representerer en rekke valg og, avhengig av dine behov, det finnes mange gode valgene fortsatt ute. Føl deg fri til å gi dine egne anbefalinger ned i kommentarfeltet.