De 5 Bästa Budget Android Tabletter

0
58

Det är ingen tvekan om att premien tablett erfarenhet är på Apples sida av staketet när det kommer till surfplattor. Tyvärr, även med lanseringen av billigare iPads, dessa är fortfarande mycket dyra produkter.

Den goda nyheten är att de bästa budget Android tabletter kan erbjuda dig det mesta av vad som premium-enheter kan, om du kan leva med ett par kompromisser här och där. Vi anser tabletter under $300 för att vara i “budget” space och kommer att belysa dem från mest prisvärda att de flesta premium.

Prisvärd Media Tablet: Brand 7 Tablet – $49.99

Det finns två Amazon Fire tabletter på denna lista, och som många vill påpeka är att dessa inte är strikt Android tabletter. Amazon använder en modifierad version av Android för sina egna tabletter, men du får inte tillgång till Google Play Store eller anpassningar av de flesta Android-användare njuta av. Som sagt, om du verkligen vill, det finns sätt att sideload Google Play om att en Brand tablett.

Så varför ens bry sig? Det enkla svaret är att du inte kommer hitta bättre anges tabletter på detta pris med den form av stöd och bygga kvalitet Amazon erbjuder. Amazon kan erbjuda sådana tabletter vid dessa priser, eftersom du blir en del av deras innehåll ekosystem. Om du är OK med det, det är mer än en rättvis handel.

Titta på Elden 7 själv, för femtio spänn detta är en stor tablett. Dessa dagar 7″ knappt räknas som en tablett, eftersom många smartphones är bara kort i detta nummer. Men att du inte kommer att hitta en vettig smartphone i denna storlek för det priset heller.

Med en så (relativt) lilla skärmen, Brand 7 är bäst lämpad som en prisvärd innehåll förbrukning enhet. Musik, filmer och e-böcker kommer att fungera alldeles utmärkt. Casual spel utan 3D-grafik bör också vara en bra erfarenhet, men serietidningar är sällan ett nöje att läsa på denna skärm storlek.

Om du bara har 50 $att spendera på en smart enhet, detta är den bästa budgeten Android-surfplatta kan du köpa i vår mening.

Fire HD 10 Tablett – $149.99

Den andra val för den bästa budgeten Android-tablet på vår lista är Fire HD 10. 32GB modellen säljer för $149,99. Ett fantastiskt erbjudande för en 10,1″ surfplatta. Denna nya modell har en octa-core-PROCESSOR, så mycket som 12 timmars batteritid, dual-band Wi-fi och USB-C.

Det är imponerande på det dubbla priset, men 1080p-skärm på Fire HD 10 har utformats specifikt för att matcha bildformatet i de flesta moderna tv-innehåll. Det är 16:9. Denna modell av Brand tablett kan också gå in på “Visa-Läge”. Detta gör i huvudsak det arbete som en Amazon Visa Alexa-enhet.

Naturligtvis, den faktiska kvaliteten på skärmen, högtalare och skal måste ses i sammanhang av priset. Inget av det är överkurs, men om du behöver en underhållning tablett (eller tre) det är där vi rekommenderar de flesta människor börjar.

Lenovo Smart Fliken P10 Med Alexa – $249.99

Lenovo har ett rykte för att göra kvalitets tabletter och bärbara datorer och P10 är inte annorlunda i detta avseende. Dess budget pris betyder inte att du inte kommer att få top-tier specifikationer, men det är en välbalanserad maskin, allt som allt.

Just detta paket är känd för att införandet av ett avgiftssystem högtalardocka med Dolby Atmos teknik. Så du kan plopp din tablet ner i den och lyssna på musik, titta på videoklipp och använda det som en Alexa-enhet via “Show-Läge”.

Specifikationerna för P10 är ganska anständigt. En SnapDragon 450 octa-core chip och Adreno 506 GPU är perfekt behöriga mid-range delar. 3 gb LPDDR kommer att vara OK för de flesta applikationer, med en måttlig mängd av multitasking. Också, överraskande till detta pris, är införandet av en fingeravtryckssensor.

Bortsett från att ha fyra högtalare, dock har även tre långt-fältet mikrofoner, vilket innebär att du verkligen får att Alexa Visa upplevelse ingår i priset. Lenovo planerar för att detta ska användas som en underhållning för hela familjen tablett. Från denna synvinkel är det lysande.

Samsung Galaxy Tab EN 10,1 64 GB wi-fi trådlöst Lan Tablett Silver (2019) – 279.99

Galaxy Tab En 10,1″ surfplatta är ungefär så nära du kommer att få till något som konkurrerar med nybörjar iPad-modellen. Det har otroligt tunna ramar och en stor, ljus, färgglada skärmen. Bilden är tillsammans med inbyggd Dolby Atmos högtalare och du kan uppgradera lagring genom att lägga till så mycket som 512GB av SD-lagring.

Vi skulle starkt rekommendera den 64GB (eller 128GB) modell över 32GB, eftersom dessa två mer avancerade modeller har en extra GB RAM-minne. Väl värt prisskillnaden. Medan Exynos 7904A inte kommer att konkurrera med Apple kisel, det är inte samma sak som att säga att det är inte tillräckligt snabb för de flesta människor.

Fliken En 10.1 är en bra all-round tablett för både arbete och lek, och vi tror inte att det är ett bättre allmänt val för mindre än $300 just nu. Lägg till detta att bygga och komponenternas kvalitet att Samsung är kända för, och det är en enkel rekommendation.

Samsung Galaxy Tab En 8.0″ med S Pen 4G LTE (2019) $286.00

Det kanske kan verka konstigt att detta 8″ Samsung Tablet kostar mer än 10,1-tums maskinen vi tittade bara på. Men, bortsett från att ha en något mindre skärm, Tab 8″ är fullmatad med några ganska imponerande funktioner.

Först och främst, detta är en 4G LTE-modell. Inte bara kan det användas med mobila data, men du kan också ringa och ta emot samtal på GSM (global standard för mobiler cellulära standard) nätverk. Tyvärr är det inte stöd för CDMA (code-division multiple access cellulära standard), så kontrollera din egen typ av tjänst innan köpet. Detta är då, i praktiken, en 8″ telefonen så mycket som det är en tablett. Ännu bättre, detta kommer med en Samsung S-Pen. Så om du är den artistiska typen och vill ta anteckningar, detta är en utmärkt maskin för jobbet.

I fråga om uppoffringar, bara du får en mono-högtalare. Det finns ingen fingeravtrycksläsare heller, men det är inte så förvånande. Kamerorna är bara OK, men med 3GB RAM-minne och en octa-core CPU detta är avvägningar till det bättre. Det är bara en mid-teri Snapdragon, så förvänta dig inte en beast gaming. Men dag-till-dag underhållning och produktivitet bör inte vara några problem alls.

Fliken också kommer med en IP68 betyg, en annan funktion som du förväntar dig från en telefon och inte en tablett. Med en IP68 rating det är i huvudsak vatten-och dammtät! Detta är verkligen en enhet som suddar ut gränsen mellan smartphone och surfplatta.

Om du kan leva med 8″ skärm storlek, vi har inga problem att rekommendera denna som en av de bästa budget Android tabletter under $300 på marknaden.

“Budget” Är inte så dumt

Medan tablet-marknaden i budget-segmentet är helt översvämmad med produkter av dålig kvalitet, med lite forskning det går att hitta otroligt bra specced och välbyggd enheter.

De fem tabletter som belysts ovan representerar en mängd olika val och, beroende på dina behov, det finns massor av bra val som fortfarande är ute. Känn dig fri att ge dina egna rekommendationer ner i kommentarerna.