Bekijk Deze Video om de Binnenkant Scoop over Vuurwerk

0
61
totojang1977/Shutterstock

U hebt waarschijnlijk gezien dat een vuurwerk show of twee in uw dag, maar hoeveel weet je over het proces van de show zelf? Deze video neemt ons mee achter de schermen bij een van de grootste vuurwerk productie bedrijven in de Verenigde Staten.

In de video, Vast neemt ons mee door een eerder informatief vijf-minuten durende tour met Jim Souza, eigenaar en pyrotechnician achter het door een familie gerunde bedrijf Pyro Spectaculars. Zijn vader richtte het bedrijf terug in de jaren 1970—hoewel de geschiedenis van vuurwerk in het gezin gaat helemaal terug naar het begin van de 20e eeuw en vandaag de dag het bedrijf zet op honderden shows per jaar in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Ze doen alles, van het Nieuwe Jaar is het vuurwerk op de Seattle Space Needle om het beheer van de vuurwerk shows in Disneyland en Disney World en natuurlijk de 4e juli shows in het hele land. Hier is een overzicht van alles van hoe het vuurwerk worden opgeslagen, hoe ze worden gelanceerd.

Onze grote weg te nemen van een kijkje te nemen is, dat we echt blij dat we niet verantwoordelijk zijn voor het beheer van de bunker met een ton vuurwerk in het—en dat het gewoon fijn met ons te genieten van de duizenden kilo ‘ s explosieven die hij kreeg in een gigantische vuurwerk show op een veilige afstand.

Het spreken van vuurwerk en veiligheid, als u zult het doen van een kleine achtertuin vuurwerk dit weekend, raden wij u check out deze video en tips.