Windows-10 Kommer Snart att Visa Kant Flikar i Webbläsaren på Alt+Tabb

0
56

Alt+Tab är användbart för att växla mellan fönster, men det kan inte hjälpa dig att hitta den flik du haft öppet i en av dina fönster. Snart, Windows 10 visar alla dina öppna Kanten flikar i webbläsaren bredvid din windows.

När denna förändring är tillgängligt, kan du bara använda den nya Microsoft Kanten webbläsaren normalt. När du Alt+Tab, alla dina flikar i webbläsaren kommer att visas som en egen miniatyr—som om de vore deras egna fönster i webbläsaren.

Microsoft

Gillar inte detta? Det är bra. Microsoft säger att du kan stänga av den från Inställningar > System > Multitasking. Du kan också ställa in den att bara visa dina senaste tre eller fem flikar i webbläsaren så att fliken överbelasta inte swamp din Alt+Tab switcher också.

Denna funktion är endast för Microsoft Kanten just nu, men vi kunde lätt se att det är på väg till andra webbläsare. Kanten är baserad på samma Krom kod som utgör grunden för Chrome, till exempel Google kan aktivera denna funktion i Google Chrome också. Det är lätt att se Mozilla Firefox ta nytta av det också.

Windows-10 s Alt+Tab switcher var tidigare kommer att omfatta alla flikar baserade på de Ställer funktion, men Ställer aldrig gjort det till en stabil build av Windows-10. Det ser ut så här flikar-i-Alt-Tab kommer bara att komma till webbläsare för nu.

Microsoft avslöjade denna funktion den 1 juli 2020. Det är en del av en Insider bygga om Windows 10 och kräver Microsoft Kanten 83 eller nyare. Det sannolikt inte kommer att anlända i en stabil build av Windows 10 åtminstone fram till November 2020.

Detta är bara en av de många intressanta funktioner som finns i 1 juli Windows Insider version (20161). Microsoft är också att göra Windows-10: s kakel matcha upp med ditt ljus eller mörk tema mycket bättre och förbättra tablett erfarenhet på 2-i-1-enheter.

RELATERAT: Vad Du Behöver Veta Om den Nya Microsoft Kanten Webbläsare

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Trådlöst koppla en Arenor Controller till en Android-Enhet
  • “Hur Öppna Microsoft Outlook konversationsvyn Efter Sortering en Mapp
  • “Visa ett Sparat Lösenord i Google Chrome
  • “Vad Är Patreon, och Hur Fungerar Det?
  • “PSA: Alla Appar Kan Läsa Dina iPhone-och Android-Urklipp