Laten we het Houden CES 2021 in ‘Fortnite’

0
40
Yvasa/Shutterstock.com

Een paar weken geleden, de CTA stuurde me een vragenlijst in over wat ze zou kunnen doen om me veilig te voelen op de CES in 2021, die door de manier waarop is totaal gebeurt in Las Vegas in januari. Dat lijkt optimistisch op zijn best en het gevaar van een intentieverklaring in het slechtste geval. Ik heb een alternatief: laten we allemaal spelen Fortnite.

De CTA-onderzoek aangegeven dat de Vereniging serieus wil de Consumer Electronics Show gebeuren ondanks de COVID-19-pandemie, en is niet klaar om te beginnen na te denken over het annuleren of verplaatsen online. (Of tenminste, het is niet klaar om aan te geven dat het denken in het openbaar.) Een schare van vragen wordt gevraagd of de deelnemers zou worden comfortabel met air reizen, al verplicht maskers en sociale distantie zou genoeg zijn, en of het indienen van pre-show gezondheidsonderzoeken of on-site snelle COVID-19 testen zou helpen.

Bot gezegd, er is geen manier die een grote Amerikaanse stad zou kunnen rechtvaardigen CES zes maanden vanaf nu direct aan de grens van “mogelijk, maar niet waarschijnlijk.” Zonder te willen ingaan op onderwerpen buiten het bereik van de consument tech, ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat zelfs in januari, de meeste mensen niet het gevoel van veilig wonen een beroemde en drukke indoor evenement trekt 180.000 bezoekers vanuit de hele wereld. De CTA gevraagd als bewijs van COVID-19 vaccinatie zou genoeg zijn (in het geval dat een vaccin is ook beschikbaar), en veel van de Review Geek medewerkers zeggen dat is de enige manier waarop ze wilt met zakenreizen.

De oplossing ligt voor de hand, en is elders ingevoerd: neem de presentaties en vergaderingen online. Alle grote tech event sinds februari van het Mobile World Congress in Barcelona naar de E3 in Los Angeles tot belangrijke product-aankondigingen die Apple en Sony, is geannuleerd en vervangen door online-presentaties. De CTA lijkt erop dat dit nog gaat gebeuren, maar je moet aannemen dat het hard aan het werk aan rampenplannen.

Dit brengt me bij het punt: we hebben de CES in Fortnite.

Tech Conferenties Zijn Zo 2019

Niet sluit het tabblad. Hoor me uit.

Ervan uitgaande dat de CES is onmogelijk in januari of zo verminderd dat een persoon conferentie is zinloos, een online conferentie is de volgende beste ding. We hebben iets gezien vergelijkbaar in omvang met E3: in een jaar met twee gloednieuwe game consoles als gevolg, zijn we erin geslaagd om alles wat we nodig hadden van E3 seizoen in termen van de aankondiging en promotie zonder de jaarlijkse bedevaart naar gamer Mekka. De industrie was al een overstap naar kleinere evenementen, nu hebben we alleen die evenementen online te worden.

In de laatste paar maanden heb ik gezien meer druk op-gerichte presentaties dan de laatste drie jaren—al online, de meeste met inbegrip van een soort vraag-en-antwoord-systeem voor het publiek. De grotere aankondigingen, zoals Apple ‘ s enorme verschuiving naar zijn eigen silicium voor computers, hadden de gebruikelijke rompslomp van beide. En, ze laten iedereen tune in en zie de leuke nieuwe dingen op hetzelfde moment als de druk op. Dat is vrij groot als je een newshound zonder een druk op de badge.

Epic

Nu, Fortnite. Als je niet veel van een gamer, u misschien niet beseffen dat het is uitgegroeid tot meer dan een flash-in-de-pan trend, zoals Angry Birds of zelfs de battle royale genre. Vanwege de alomtegenwoordigheid over alle spel-en mobiele platforms, en de free-to-play-niet-kopen-een-voordeel egalitarisme, het is uitgegroeid tot iets van chat-ruimte voor kinderen en tieners. Ze zijn bekend om hun huiswerk te doen met hun vrienden in Fortnite. Zonder het echt te proberen, Fortnite heeft bereikt wat SecondLife te doen weg terug in 2003.

Zelfs als je nog niet opgevallen, Fortnite de ontwikkelaar Epic heeft. Naast het toevoegen van creatieve en sociale modi die niet vereisen dat de spelers gaan in de non-stop schieten-en-gebouw gameplay, Epic is het houden van concerten en andere evenementen in het spel van de party modus. Beroemde, een beetje pre-film lore voor Star Wars Episode IX dolled in een Fortnite evenement. Als je wilde weten wat de hel is de opening kruipen was het over hebben, moest je in het spel (of om naar te kijken deze opname).

Fortnite is op gegaan om te host digitale concerten voor Marshmello, Travis Scott, een Jonge Crimineel, Deadmau5, en Thomas Wesley. Ik weet niet wie de meeste van die mensen zijn, want ik ben een senior burger in vergelijking met de meeste van Fortnite de speler basis. Maar ik heb gehoord van Batman begins, Inception en The Prestige, drie Christopher Nolan films die werden vertoond gratis in Fortnite in juni als een promotie voor het volgende. Deze gebeurtenissen worden niet alleen streams die toegankelijk zijn met de game client, ze concerten met op maat gemaakte avatars, of in het geval van de films, een volledige film getoond uit het third-person perspectief van het spel.

Kortom, grote promotionele evenementen met duizenden watchers werk in Fortnite. Het is raar. Het is lastig. En, op het moment, het is een redelijk alternatief voor de vergadering van uw vrienden in persoon.

Alles Wat Je Wilt

Dus, wat maakt Fortnite beter dan, zeg, een stelletje Zoom oproepen? Voor een, het is de ruggengraat. Epische handgrepen tienduizenden gelijktijdige spelers zonder een zweet te breken. Dus, aan iedereen die het wil volgen CES een gratis account aan en een digitale avatar, compleet met conferentie-kenteken, is geen probleem.

Voor een ander, het is enorm. Elke Fortnite kaart is ontworpen voor een honderdtal mensen, maar het is vooral lege ruimte—je kon duwen om de vijf honderd of duizend, met grote schermen en “hologram” avatars, zonder een ruimtelijk probleem. Heck, je kon een kopie van de hele Las Vegas Convention Center in schaal 1:1 als je wilde. (Niemand wil.) Uber en Lyft kan zelfs betalen voor gesponsorde bounce pads en zweefvliegtuigen om naar verschillende delen van de scène. Alle zonder zorgen voor sociale afstand.

“In plaats van de grote Zaal Noord-Stand 652, dit jaar is de Samsung stand zal worden in Slurpy Moeras.” Epic

Zo, je hebt de grote omvang van de CES, met de bonus van de niet werkelijk hoeft te lopen over het. Je hebt de capaciteit om te verwerken tienduizenden van exposanten en bezoekers. Wat ontbreekt, afgezien van de hapjes en de dure taxi ‘ s? Waarom, de stands, natuurlijk. De CES is niets zonder de belachelijke extravagantie van een miljoen dollar mini-mansion, instellen, gebruikt, en verdwenen in minder dan een week. Ik heb hele semi vrachtwagens, huis-en kleinbedrijf vliegende drones, en een twee-verhaal replica van NBA Jam op de CES beursvloer.

Hier is waar het briljante deel komt in: Fortnite is alles over het bouwen van dingen. Als een speler niet schieten iets of reservering het over de kaart, ze bouwen een gigantische fort te blokkeren en verwarren de andere spelers. Eerlijk gezegd, het is verdomd vervelend als een spel monteur—ik kan geen half zo snel als de mensen die houden van me te slaan.

Maar als een ingebouwde methode voor het creëren van uitgebreide beurs stands, het is freakin’ perfect. Epische kan geven exposanten de hulpmiddelen voor het maken van enkele aangepaste onderdelen, import sommige logo ‘s en product demo’ s, de link voor de video ‘s of Pdf’ s, en je hebt alles wat je nodig hebt om te krijgen rond een digitale conventie hal vol met stands.

Stoppen met het Proberen te Maken CES Gebeuren, Het is Niet Gaat Gebeuren

Organisaties als de CTA en de GSMA gaan verder uitstellen van de annulering voor deze grote evenementen. Nog voordat het Coronavirus verschoven hoe we denken over werk en reizen, hun relevantie aan het dalen. Als dit gaat op voor de andere zes maanden—en alle tekenen wijzen naar dat gebeurt—dan grote industrie-brede beurzen zou verdwijnen uit bedrijfscultuur helemaal.

Het idee dat de CES zou plaatsvinden in een spel waar John Wick kunnen hakken een gingerbread man in de helft met een lightsaber is lachwekkend. Maar het is iets minder belachelijk dan het inpompen van 180.000 mensen van over de hele wereld op de Las Vegas strip zes maanden vanaf nu.