Hur vill Avblockera Någon på Instagram

0
67
Khamosh Pathak

När du blockerar någon på Instagram, du inte längre kan se den personens inlägg, inte heller kommer han eller hon att kunna interagera med din profil. Om du någonsin vill vända detta beslut, men, du kan häva blockeringen för någon på Instagram som helst.

Blockeringen för Någon i Hans eller Hennes Instagram-Profil

Det enklaste sättet att låsa upp någon genom att besöka denna persons Instagram-profil. Detta fungerar om du använder Instagram-app för iPhone eller Android, eller Instagram på webben.

Även om du har blockerat någon, kan du fortfarande söka efter sin profil och besöka den någon gång. Så, börja med att öppna den profil som du vill ta bort blockeringen.

RELATERAT: Hur du Blockerar Någon på Instagram

I stället för “Följ” eller “Efter” – knappen, så får du se en “låsa upp” – knappen, peka på det.

Tryck på “låsa upp” igen i bekräftelserutan.

Instagram kommer då att berätta den profil som är upplåst, och du kan blockera det igen när som helst, tryck på “Ogilla.” Du fortfarande inte kommer att se alla inlägg om den personens profil tills du inte dra nedåt för att uppdatera sidan.

Blockeringen för Någon i Din Instagram Inställningar

Om du inte kommer ihåg Instagram hantera om någon du blockerat, eller ändras det, kan du visa en lista över alla de profiler som du har blockerat från sidan med Inställningar för din Instagram-profil.

För att göra detta, öppna Instagram appen och tryck sedan på dina Profil-ikonen i verktygsfältet längst ned.

Nästa, peka på tre-line Meny-knappen i det övre högra hörnet av din profil.

Tryck På “Inställningar”.

I “Inställningar” välj “Sekretess.”

Slutligen trycker du på “Spärrade Konton.”

Nu ser du en lista för varje profil som du har blockerat. För att häva blockeringen för någon, tryck på “Tillåt” vid det kontot.

Bekräfta åtgärden genom att trycka på “låsa upp” igen i popup-fönstret.

Du kommer nu att kunna se den personens inlägg och Berättelser i ditt flöde igen. Om det finns fler människor som du vill avblockera helt enkelt upprepa processen.

Om du föredrar, du kan också avblockera någon, men mute sina inlägg och Historier för att dölja dem från ditt Instagram-flöde.

RELATERAT: Hur man Stänga Någon på Instagram

LÄS NÄSTA

  • “Windows-10 Kommer Snart att Visa Kant Flikar i Webbläsaren på Alt+Tabb
  • “Hur att Trådlöst koppla en Arenor Controller till en Android-Enhet
  • “Hur Öppna Microsoft Outlook konversationsvyn Efter Sortering en Mapp
  • “Visa ett Sparat Lösenord i Google Chrome
  • “Vad Är Patreon, och Hur Fungerar Det?