Hoe Gebruik je Safari ‘Private Browsing’ op een iPhone of iPad

0
44

Soms, zou je willen controleren of een website zonder het verlaten van een record op het scherm van uw iPhone of iPad. Gelukkig Safari is voorzien van een Private Browsing-modus alleen voor dit doel. Hier is hoe het te gebruiken.

Wat Is Private Browsing-Modus?

Tijdens het gebruik van Private Browsing-modus op uw iPhone of iPad, zal Safari het niet opslaan van uw browsegeschiedenis automatisch aanvullen vorm van informatie, wijzigingen aan cookies, en recente zoekopdrachten wanneer u sluit elke Private Browsing ‘ – venster.

Echter, Private Browsing-modus is niet het beschermen van uw het doorbladeren geschiedenis van de ontvangst van uw netwerk (zoals uw bedrijf of school), de INTERNETPROVIDER of websites die mogelijk gebruik maken van uw IP-adres om u te volgen over de verschillende vestigingen.

GERELATEERD: De Vele Manieren waarop Websites Bijhouden Online

Hoe de Private Browsing-Modus op de iPhone

Open eerst de Safari. Als u niet ziet in de werkbalk aan de onderkant van het scherm, tikt u één keer om het te onthullen. Tik vervolgens op de “Nieuw Venster” knop. Het ziet eruit als twee velden elkaar overlappen.

U ziet een venster beheer van het scherm met een lijst van miniaturen die alle geopende browservensters. Tik in dit scherm op de “Eigen” knop in de linkerbenedenhoek.

Private Browsing-Modus is ingeschakeld. Tik op de plus (+) knop aan de onderkant van het scherm te openen van een nieuw venster.

Vanaf daar kunt u een adres wilt u in de bar op de top of bladeren door te tikken op in uw favorieten. In de Privé-modus, je Safari kunt gebruiken zoals u gewend bent, maar het zal niet houden van een lokaal record van wat u aan het doen bent.

Wanneer u klaar bent en wilt afsluiten Private Browsing-modus, tikt u op de “Nieuw Venster” in te drukken, vervolgens op de “Eigen” knop in de linkerbenedenhoek. U zal terug te schakelen naar niet-Privé-modus.

Houd in gedachten dat de overstap terug sluit niet uw Eigen vensters. Om zich te ontdoen van uw Eigen Surfen op windows, moet u het inschakelen van Private Browsing-modus opnieuw en klik op de “X” in de linker bovenhoek van elk venster miniatuur totdat ze verdwijnen allemaal.

Hoe de Private Browsing-Modus op de iPad

Privé browsen op de iPad werkt het hetzelfde als op de iPhone, maar de knoppen die het mogelijk maken zijn op verschillende locaties op het scherm. Activeren Private Browsing, eerste start Safari. Als u niet ziet in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm, tikt u ergens een keer om het te onthullen. Tik op de “Nieuw Venster” knop in de rechterbovenhoek.

Op Safari in het venster beheer van het scherm, tik op de “Privé” – knop in de rechterbovenhoek.

Na Privé-Modus is ingeschakeld, tikt u op de plus (+) knop in de werkbalk toe te voegen in een nieuw venster. Vanaf daar kunt u werken Safari zoals gewoonlijk.

Als u wilt afsluiten Private Browsing op een iPad, tikt u gewoon op de knop nieuw venster weer (de twee overlappende rechthoeken) en tik op ‘Privé’.

Maar let op: als u alleen schakelen van de Privé-modus, Safari houdt uw Eigen windows op de achtergrond geopend totdat u start Private Browsing-modus weer. Als u wilt om zich te ontdoen van alle van uw Private Browsing windows, schakelt u terug naar de Privé-modus, tikt u op het Nieuwe Venster toets en sluit elk venster met de kleine “X” in de rechterbovenhoek van elke miniatuur. Gelukkig browsen!

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik je Safari’ Private Browsing ‘ op een iPhone of iPad
  • “6 Tips voor het Organiseren van Uw iPhone Apps
  • “Hoe Gebruik Wireshark Filters op Linux
  • “Windows-10 Zal Binnenkort laten Zien Rand van de Tabbladen in de Browser op Alt+Tab
  • “Hoe om Draadloos te Koppelen Stadions Controller naar een Android-Apparaat