Hoe een Back-up PS4-Gegevens Op De Cloud

0
51

In onze bijna de hele digitale wereld, het verlies van gegevens kan verwoestend zijn, vooral als die gegevens gebeurt om een Skyrim bespaar je hebt gezonken honderden uren in. Het goede nieuws is dat cloud-opslag maakt het mogelijk om een back-up van uw gegevens voor welke reden dan ook, of u het afvegen van je console of omdat je weet wanneer je moet beginnen, je gaat om te spelen stealth archer en het zal allemaal voorbij zijn.

Het proces om back-PS4-gegevens op de cloud is eenvoudig. U hoeft alleen een PlayStation Plus-abonnement voor toegang tot PlayStation cloud-opslag opties. U kunt een één maand voor zo weinig als $10 per maand, maar de meer rendabele optie is om te investeren voor een jaar, of ongeveer $60 per jaar.

Hoe een Back-up PS4-Gegevens Op De Cloud

De meest voor de hand liggende (en vaak) gebruik voor PS4 opslag in de cloud is om te zorgen dat je opgeslagen spellen worden niet verloren als uw console is beschadigd. Een andere grote reden is om gegevens op te slaan van de ene console naar de andere; bijvoorbeeld om te pronken met iets dat in een game aan een vriend. Ongeacht de reden, hier is hoe u aan de slag.

Ga naar de PlayStation 4 het hoofdmenu door het indrukken van de PlayStation-knop op de controller. Vanaf daar maak je een weg naar het Instellingen menu toolbox op het pictogram uiterst rechts naast het pictogram energie.

Vanaf hier gaat u omlaag in het menu totdat u de Toepassing Opgeslagen Data Management. U ziet dan vier verschillende menu-opties:

  • Opgeslagen Data in de systeemopslag
  • Opgeslagen Gegevens in de Online Opslag
  • Opgeslagen Gegevens op een USB-opslagapparaat
  • Automatisch Uploaden

Selecteer Automatisch Uploaden. Het zal u naar het volgende scherm waar u kunt dan kiezen welke, indien van toepassing, games en toepassingen die u wilt uploaden naar de cloud. Je zal eerst moeten zorgen dat het selectievakje is ingeschakeld naast Ingeschakeld Automatische Uploads.

Welk spel je ook kiest, wordt automatisch uploaden van de gegevens naar de cloud wanneer de PlayStation 4 komt de Rest Modus, mits je Verbonden te Blijven met het Internet hebt geselecteerd in de instellingen voor energiebeheer.

Natuurlijk, dit is niet de enige methode voor het uploaden van gegevens opslaan in de cloud.

Hoe Werkt Het Uploaden Van Gegevens Opslaan In De Cloud Vanuit Het Hoofdmenu

Als u niet wilt inschakelen automatisch uploaden (bijvoorbeeld omdat u over beperkte bandbreedte), maar u wilt back-up van gegevens naar de cloud voor een eenmalige gebeurtenis, is er een gemakkelijke manier.

Ten eerste, het spel te selecteren in het hoofdmenu dat u wilt uploaden. Wanneer u het vindt, druk op de Opties-knop op de controller. Een menu verschijnt vanaf de rechterkant van het scherm. De eerste optie is voor Uploaden/Downloaden van Opgeslagen Gegevens.

Druk op de toets X. U zal worden genomen om een nieuw scherm waar u alle van de gegevens die momenteel in de online opslag. U kunt ook een overzicht van alle beschikbare gegevens die zijn opgeslagen op uw systeem. Op de top, heb je twee opties: Upload Alle, die neemt al uw opgeslagen games op uw systeem geheugen en uploaden naar de cloud, of Selecteer en Upload die u toestaat om te kiezen voor individuele opgeslagen bestanden te uploaden.

De tweede instelling is het beste te kiezen als u meerdere bestanden opgeslagen en alleen wilt back-up van de meest recente. Echter, als u geen gebruik maken van cloud-opslag vaak en je wilt het snel en gemakkelijk versie, kies Uploaden.

Als u kiest voor het automatisch uploaden van uw gegevens op de cloud, kan het enkele uren duren voordat het allemaal beschikbaar, afhankelijk van de snelheid van uw Internet verbinding. Houd in gedachten dat de eerste generatie PlayStation 4s zijn berucht om de slechte Wi-Fi-kaarten, dus als je wilt om te uploaden van uw informatie snel een Ethernet-kabel.

Een back-Up van PS4 Gegevens worden Zonder een PlayStation Plus-Abonnement

Terwijl PS+ is een grote waarde met het aantal gratis games en opslag in de cloud biedt, veel mensen niet de zorg over de games en vinden dat het betalen van $60, – per jaar (of meer) is een heleboel geld voor cloud-opslag.

Als u alleen een paar specifieke opgeslagen bestanden die u wilt beveiligen, kunt u dat doen voor gratis. Gebruik gewoon een USB-kaart in plaats van cloud-opslag. Ga naar het menu Instellingen en kies de Applicatie Opgeslagen Gegevens van het Management weer. In plaats van te kiezen voor Auto-Uploaden, selecteert u Opgeslagen Gegevens in het Systeem, Opslag en kies vervolgens Kopiëren naar het USB-opslagapparaat.

Zodra u het USB-medium dat u wilt opslaan van de gegevens, u hoeft alleen maar achterover te leunen en wachten—en vergeet niet om de schijf op een veilige plaats!

Ongeacht uw reden voor het maken van back-up van uw gegevens, is het een goed idee om te weten hoe. Niets is rampzaliger dan het verliezen van je favoriete sla het bestand op en wordt gedwongen om weer helemaal opnieuw beginnen vanaf nul.