FuboTV Verhoogt De Streaming Prijzen naar $65, – per Maand, Terwijl het Dalen Kanalen

0
43
fuboTV

In de voetsporen van YouTube-TV, fuboTV is het verhogen van de prijs van $65, – per maand. Maar terwijl het onlangs toegevoegd Disney channels, het veranderen van de prijs valt samen met het laten vallen van Turner Network kanalen. Wat nog erger is, is dat automatisch het verdringen van bestaande gebruikers meer dure plannen, ook al is het nog steeds het aanbieden van de minder dure opties.

Voor het onbekende, fuboTV is een andere streaming-dienst die zich positioneert als een alternatief voor de kabel bundels. Hoewel het wel sterk richten op het sporten, biedt de content van een verscheidenheid van netwerken en kanalen. Onlangs toegevoegde ESPN, ESPN2, ESPN3, ABC, Disney Channel, Disney Jr, Disney XD, Freeform, FX, FXX, en Nat Geo, met een belofte van meer Disney-content te komen.

Maar nu is het ook laten vallen Turner Network kanalen, waaronder TNT, TBS, CNN, Adult Swim, Cartoon Network, Boomerang, truTV, HLN, TCM, CNN Español, en CNN International. Zoals vaak het geval is met een kabel en streaming, onderhandelingen zijn afgebroken, wat leidt tot een verlies van kanalen.

Dat alles zou zijn par voor de cursus, maar ook als fuboTV is het verliezen van de toegang tot de twaalf kanalen, het verhogen van de prijzen op de gebruikers. Voor sommige, de hobbel is minder belangrijk, als zij zien hun rekening gaan van $60 tot $64 per maand.

Maar anderen kunnen het gevoel meer van een steek. fuboTV plannen voor het automatisch verplaatsen van de abonnees op de standaard $55 van plan om de $65 Familie plan, of ze wel of niet om wordt gevraagd. De familie plan gaat komen met meer functies, specifiek drie gelijktijdige streams, Cloud DVR-Plus en 500 uur van de DVR ruimte, maar die gebruikers niet nodig hebben die functies.

Het is mogelijk om een verblijf op de standaard plan, als fuboTV is niet het wegwerken van het moment, maar de enige manier om te voorkomen dat botsen met de meer dure plan is de klantenservice bellen. Wie zich niet bewust van de veranderingen zal vinden bij de hogere rekening komt.

Zelfs als ze blijven, of als nieuwe abonnees zich aanmelden voor de standard formule, is de prijs zal omhoog gaan tot $60 $5 stijging ten opzichte van de vorige prijzen. In een e-mail naar gebruikers, fuboTV beweerde de veranderingen verhogen de waarde van de dienst:

Soms om ons te helpen brengen u nieuwe kanalen op de beste waarde, en voor het leveren van premium functies, zoals live sportwedstrijden in 4K, moeten we verwijderen de andere kanalen en het aanpassen van de prijzen van de abonnementen. Turner netwerken zullen verlaten fuboTV op 1 juli 2020, en de prijs van een abonnement veranderen.

Alleen de tijd zal leren of de klanten van het bedrijf gaat ermee akkoord.

via Snoer Cutter Nieuws