Detta CPSC 2020 Fyrverkerier Säkerhet Video Är som en Knäpp av 1980-talet Montage

0
93
US Consumer Product Safety Commission

Titta, fyrverkerier säkerhet är viktigt och vi hoppas verkligen du gör det till nästa vecka med alla fingrarna. Men om du inte, åtminstone bära en GoPro som dessa fyrverkerier crash test dummies.

United States Consumer Product Safety Commission (CPSC) vill verkligen att du ska ha en säker 4: e juli. För detta ändamål har de precis släppt en säkerhet video som visar dig precis hur fel saker kan gå när du missköta fyrverkerier.

Och medan fyrverkerier säkerhet är allvarliga de resulterande video—tack vare en sorts lågmäld campiness i kombination med den helt fantastiska 1980-talet synth musik—slutar ser mer ut som ett montage från Flight of the Navigator blandat med sprängämnen och mindre som en säkerhet video.

Men hey, det kanske är en del av genius—för att vi ska fan om vi inte titta på varje sekund av video. Så, om du visar upp det för kiddos, se till att förklara: “Ja, explosioner är awesome. Ja, de har verkligen gjort slag som frigolit man upp. Ja, denna musik är fantastiskt. Men det är inget roligt om det livslånga skador, så föreställ dig att din noggin är att vattenmelon och tänka två gånger om att vara dum i helgen.”

Och, medan du är på det, om du planerar att ställa av fyrverkerier i helgen var noga med att kolla in CPSC sida på fyrverkerier säkerhet med tips om säker hantering och slutförvaring av fyrverkerier.