De Beste Podcasts Die U Moet Luisteren Naar & Waarom

0
155

Het blussen van een podcast is net zo eenvoudig als het kopen van een laptop, podcast microfoon en gewoon er voor gaan. Dus, voorspelbaar, er zijn een eindeloos aantal podcasts die er zijn, en de overgrote meerderheid van deze, goed, niet geweldig.

Dus we doen een beetje onderzoek en komen met een lijst van (in onze ogen) de beste podcasts die u moet luisteren naar rechts nu.

Je Bent Niet Zo Slim

Psychologie is een fascinerende, en de opkomst van de pop-psychologie is een bewijs dit. Maar wat het meest fascinerend is hoe kunnen we voor de gek houden onszelf voor de gek en in het algemeen maken een puinhoop van het maken van de juiste beslissing of het vinden van de waarheid.

Dat is de reden waarom Je Niet Zo Slim is zowel een belangrijk en boeiend podcast. Gerund door David McRaney, elke aflevering focust op de rare manieren maken we mentale fouten, onszelf voor de gek en ontwikkelen rare overtuigingen. Je leert net zo veel over hoe je kunt voorkomen dat deze fouten leer je over mensen in het algemeen.

Het heeft ook een geweldig intro song, in het geval u zich nog steeds op het hek over.

Vandaag Uitgelegd

Vox heeft gedaan een geweldige baan met haar Uitgelegd serie op Netflix, maar helaas die afleveringen zijn weinigen en ver tussen, dus het is een goede zaak dat ze ook een dagelijkse podcast van de naam van Vandaag Uitgelegd. Als een dagelijkse podcast, de onderwerpen hebben de neiging om heel veel over wat er in het nieuws nu.

In tegenstelling tot de meeste dag-nieuws-shows, Vandaag, Legde neemt de tijd om deskundigen raadplegen en echt graven diep in wat er gaande is op het moment. Het is een van de beste podcasts voor een goede grip op de feiten en factoren die spelen in de krantenkoppen, die misschien het enige wat veel mensen lezen vóór het vormen van hun eigen mening. Als je luistert naar Vandaag, Verklaard u hoeft niet naar een van hen.

Zwaard en Weegschaal

True crime is altijd al een populair genre, maar podcasts hebt helemaal opgeblazen de fanbase voor deze smerige verhalen van ondeugende mensen doen het erg ondeugende dingen. Zwaard en Weegschaal wordt algemeen beschouwd als één van de beste voorbeelden.

De productiewaarden zijn sky high en zult u worden getrakteerd op een mix van overlevering van verhalen, interviews met experts, misdadigers, slachtoffers en iedereen die inzicht in elke bepaalde misdaad.

Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 153 afleveringen, verdeeld over zes seizoenen. Dus heb je genoeg van een inhaalslag te doen!

De Joe Rogan Ervaring

Is het echt nodig voor ons om het punt één van de meest populaire podcasts in de wereld? Misschien niet, maar als je op een of andere manier nog niet gehoord van de Joe Rogan of Ervaring hebben, maar niet een luisteraar, we zijn hier om u te vertellen dat het zeker een show moet je een kans geven.

De Joe Rogan Ervaring wordt gehost door, natuurlijk, Joe Rogan. Een man die steeg naar roem grotendeels als een komiek. Het blijkt echter dat hij ook een fantastische interviewer, zodat een breed scala van interessante gasten de bonen morsen over wat zij geloven en denken. De show is zeker oneerbiedige en soms politiek incorrect, maar niemand zal ooit kunnen beschuldigen het van saai!

Rogan zal iedereen op de show als hij denkt dat mensen zouden moeten horen. Veel wetenschappers, tech beroemdheden en politici kunnen gerekend worden tot hun aantal, maar er is geen vertellen wie de Heer Rogan zal hebben op zijn volgende tonen. Dat gevoel van “alles kan gebeuren” is zeker een deel van de podcast is een blijvende aantrekkingskracht.

Planeet Geld

Money makes the world go ’round, maar heel weinig mensen echt begrijpen hoe geld werkt en hoe het ons raakt en wat er gebeurt als de financiële wereld echt gaat naar het zuiden. Planet Money legt uit complexe financiële concepten en evenementen op een manier die iedereen kan begrijpen.

Het is een andere NPR hit en een essentieel luisteren voor iedereen die op zoek om te begrijpen economie. Die uiteindelijk moet worden is van ons allemaal.

Analoge(ue)

Analoge(ue) is een tech podcast dat is eigenlijk over de manier waarop dat tech maakt mensen voelen. Als tech-fans het is gemakkelijk te raken in de specificaties en aantallen, maar hosts Myke Hurley en Casey Liss concentreren op de vraag hoe deze technologieën passen in ons leven en hoe mensen beter kunnen maken tech een deel van hun leven, in plaats van tech de punt van hun leven.

Bookclub

Het is ongelooflijk dat iemand anders het niet noemen, dibs op een naam als “Bookclub”, maar ja deze toepasselijke naam podcast is alles over het geschreven woord. Het is een uitstekende manier om te ontdekken van nieuwe opmerkelijke boeken om te lezen en voorzien van interviews en gesprekken met de auteurs van de werken zelf.

Bookclub is een BBC Radio 4 productie, dus de kwaliteit is professioneel. Als u nog steeds houden van het lezen in het tijdperk van het internet, het is een match made in heaven.

Flash Forward

Speculatieve fictie en real-world science hebben altijd een gezellige relatie. Veel van de technologie die we vandaag hebben is geïnspireerd door shows als Star Trek of boeken en het schrijven van auteurs zoals Arthur C. Clarke. Dat is wat maakt Flash Forward zulk een dwingende podcast.

De podcast begint met een “wat als?” – vraag, en vervolgens neemt ons mee naar de toekomst om te zien wat de gevolgen zouden kunnen zijn. Dus je hoort verhalen geïnformeerd door deskundigen op het terrein, zoals “wat als er niet meer duisternis” of “wat als we nooit vast de Y2K bug?”.

Het is mind-bending entertainment die je doet denken. Kan er een betere goedkeuring dan dat?

Radiolab

Radiolab is een van de vele NPR radio toont aan dat wordt gesyndiceerde als een podcast. NPR is een stellaire record voor het produceren van kwalitatief hoogstaande inhoud en Radiolab staat met de beste van hen. Goed, het was een van hun opvallende shows, maar nu Radiolab is gedistribueerd door WNYC.

Radiolab afleveringen zijn uitzonderlijk goed geproduceerd en op de run van ongeveer een uur. De show pakt zware onderwerpen filosofie en de wetenschap, terwijl het scoren van het vreemde en wonderlijke experimentele muziek. Interviews met experts over deze onderwerpen hebben een echte en onbewerkte gevoel, terwijl de complexe concepten worden afgebroken, zodat een niet-deskundig publiek kan gemakkelijk begrijpen.

Met bijna twee miljoen regelmatige luisteraars, het is duidelijk dat iedereen met een interesse in wetenschap of de filosofie moet dit trippy tonen luisteren.

Podcasts worden Opgeslagen in de Radio-Ster

Met een dergelijke lijst van hoge kwaliteit podcast entertainment, je moet ingesteld worden voor elke lengte van de “me time” je zou kunnen worden geconfronteerd. Ongeacht welke podcasts afhankelijk van uw persoonlijke smaak, bent u zeker om uit te komen van de andere kant een meer opgeleide en geïnformeerde persoon.

Wat beschouw je als de beste podcasts die er zijn? Heb je nagedacht over het creëren van je eigen podcast? Dit zijn de essentiële podcast tools die u nodig hebt om te beginnen.