De 5 Beste Budget Android-Tablets

0
133

Er is geen twijfel dat de premie tablet-ervaring is op de Apple kant van het hek als het gaat om tablet-computers. Helaas, zelfs met de release van goedkopere iPads, deze zijn nog steeds erg dure apparaten.

Het goede nieuws is dat de beste budget Android-tablets bieden u het meeste van wat premium apparaten kunt u, als u kunt leven met een paar compromissen hier en daar. We overwegen tabletten onder de $300 te worden in het “budget” ruimte en zijn van plan om ze te markeren van de meest betaalbare meeste premium.

Betaalbare Media Tablet: Brand-7 Tablet – $49.99

Er zijn twee Amazon Fire-tablets op deze lijst en, zoals velen wijzen, deze zijn niet strikt Android-tablets. Amazon maakt gebruik van een aangepaste versie van Android voor hun eigen tablet, maar u krijgt geen toegang tot de Google Play Store of de aanpassingen de meeste Android gebruikers kunnen genieten. Dat gezegd zijnde, als je echt wilt, zijn er manieren om te sideloaden Google Play op een Fire-tablet.

Dus waarom nog moeite doen? Het eenvoudige antwoord is dat u zult niet vinden van een betere opgegeven tablets in deze prijsklasse met het sorteren van de ondersteuning en het bouwen van kwaliteit Amazon biedt. Amazon kan bieden dergelijke tabletten op deze prijzen, omdat je deel uit maakt van de inhoud van het ecosysteem. Als je met dat OK, het is meer dan een eerlijke handel.

Op zoek naar het Vuur 7 zelf, voor vijftig dollar dit is een stuk van de tablet. Deze dagen 7″ nauwelijks telt als een tablet, omdat veel smartphones zijn slechts korte van dit nummer. Toch ben je niet van plan om een fatsoenlijke smartphone van dit formaat voor de prijs van beide.

Met een (relatief) kleine scherm, het Vuur 7 is het beste geschikt als een betaalbare content consumptie apparaat. Muziek, films en eBooks zullen gewoon prima werken. Casual games zonder 3D-graphics moet ook een goede ervaring, maar stripboeken zijn zelden een genoegen om te lezen op dit scherm grootte.

Als u alleen de $50 te besteden op een slimme apparaat, dit is de beste budget Android-tablet die je kunt kopen in onze mening.

Fire HD 10-Tablet – $149.99

De tweede keuze voor de beste goedkope Android tablet op onze lijst is de Fire HD 10. Het 32-gb model verkoopt voor $149.99. Een geweldige aanbieding voor een 10,1″ tablet. Dit nieuwe model heeft een octa-core CPU, zo veel als 12 uur levensduur van de batterij, dual-band WiFi en USB-C.

Dat is indrukwekkend aan het dubbel van de prijs, maar de 1080p scherm op de Fire HD 10 speciaal is ontworpen om overeenkomen met de aspect ratio van de meeste moderne video-inhoud. Dat is 16:9. Dit model van de Fire-tablet kan ook in een “Show”. Dit wezen maakt het werken als een Amazone Toon Alexa apparaat.

Natuurlijk, de werkelijke kwaliteit van het scherm, luidsprekers en shell hebben om te worden gezien in de context van de prijs. Geen van deze is premie, maar als je een entertainment-tablet (of drie) dit is waar we raden de meeste mensen beginnen.

Lenovo Smart Tab P10 Met Alexa – $249.99

Lenovo heeft een reputatie voor het maken van tablets en laptops en de P10 is niet anders in dat opzicht. De begroting van de prijs betekent dat u niet in de top-tier specificaties, maar het is een goed uitgebalanceerde machine, alle dingen beschouwd.

Deze bijzondere bundel is opmerkelijk voor het opnemen van een ‘ charging speaker dock met Dolby Atmos-technologie. U kunt dus plop uw tablet naar beneden en naar muziek luisteren, video ‘ s en gebruik het als een Alexa apparaat door middel van een “Show”.

De specificaties van de P10 zijn heel behoorlijk. Een SnapDragon 450 octa-core chip en een Adreno 506 GPU zijn perfect bevoegde mid-range delen. 3GB van LPDDR zal op OK voor de meeste toepassingen, met een matige hoeveelheid multitasking. Verrassend genoeg op deze prijs, is het opnemen van een vingerafdruk sensor.

Naast het hebben van vier luidsprekers, de dock heeft ook drie ver-veld microfoons, wat betekent dat u dat Alexa Show ervaring in de prijs inbegrepen. Lenovo is van plan om dit te worden gebruikt als een familie-entertainment-tablet. Vanuit dat oogpunt is het briljant.

Samsung Galaxy Tab heeft EEN 10,1 64 GB Wifi Tablet Zilver (2019) – 279.99

De Galaxy Tab heeft Een 10,1″ tablet is ongeveer net zo dicht als je naar iets dat concurreert met de instap-iPad-model. Het is ongelooflijk slim bezels en een grote, lichte, kleurrijke scherm. De foto wordt vergezeld door de ingebouwde Dolby Atmos luidsprekers en kunt u een upgrade van de opslag door het toevoegen van zoveel 512 gb SD opslag.

We willen raden de 64GB (of 128 GB) model over de 32GB, omdat deze twee high-end modellen hebben een extra GB RAM-geheugen. De moeite waard de prijs verschil. Terwijl de Exynos 7904A is niet van plan om te concurreren met Apple silicium, dat is niet hetzelfde als zeggen dat het niet snel genoeg voor de meeste mensen.

De Tab 10,1 is een geweldige all-round tablet voor werk en spelen en wij denken niet dat er een betere algemene keuze voor minder dan $300 is op het moment. Voeg daarbij het bouwen en onderdeel van de kwaliteit die Samsung bekend voor, en het is een eenvoudige aanbeveling.

De Samsung Galaxy Tab Een 8.0″ met S Pen 4G LTE (2019) $286.00

Het lijkt misschien vreemd dat deze 8″ Samsung-Tablet kost meer dan het 10,1-inch machine die we net gezien. Echter, afgezien van het hebben van een iets kleiner scherm van de Tab-8″ is verpakt met een aantal vrij indrukwekkende functies.

Ten eerste, dit is een 4G LTE-model. Niet alleen kan worden gebruikt met mobiele data, maar u kunt ook bellen en gebeld worden op GSM (de wereldwijde standaard voor mobiele telefoons cellulaire standaard) netwerken. Helaas is er geen ondersteuning voor CDMA (code-division multiple access mobiele standaard), controleer dus uw eigen type service voor het maken van de aankoop. Dit is dan in feite een 8″ telefoon als een tablet. Nog beter, deze wordt geleverd met een Samsung S Pen. Dus als je de artistieke type of zoals aantekeningen maken, dit is een uitstekende machine voor de job.

In termen van offers, krijgt u alleen een mono-speaker. Er is geen vingerafdruk sensor, maar dat is niet zo verwonderlijk. De camera ‘ s zijn louter OK, maar met 3 gb RAM en een octa-core CPU dit zijn de afwegingen voor de betere. Het is alleen een mid-teri Snapdragon, verwacht dus niet een gaming beest. Maar de dag-tot-dag-entertainment en productiviteit moet ook geen probleem.

De Tab is ook uitgerust met een IP68 rating, een andere functie die u zou verwachten van een telefoon en geen tablet. Met een IP68 rating het is in wezen water-en stofdichte! Dit is echt een apparaat dat vervaagt de lijn tussen de smartphone en tablet computer.

Als je kunt leven met de 8″ grootte van het scherm, we hebben geen problemen met het aanbevelen van dit als een van de beste budget Android-tablets onder de $300 op de markt.

“Budget” niet Half Slecht

Terwijl de tablet markt in het budget segment is absoluut overspoeld met slechte kwaliteit van de producten, met een beetje van het onderzoek het is mogelijk om ongelooflijk goed specced en goed gebouwde apparaten.

De vijf tabletten gemarkeerd boven vertegenwoordigen een verscheidenheid aan keuzes en, afhankelijk van uw behoeften zijn er tal van keuzes er nog steeds. Voel je vrij om uw eigen aanbevelingen naar beneden in de comments.