6 Tips voor het Organiseren van Uw iPhone Apps

0
43
BigTunaOnline/Shutterstock

Het organiseren van uw iPhone of iPad Home screen kan een onaangename ervaring. Zelfs als u in een lay-out in gedachten, Apple ‘ s vaste aanpak, een icoon plaatsing kan onnauwkeurig zijn en frustrerend.

Gelukkig, Apple ‘ s iOS 14 update van het startscherm veel beter later dit jaar. In de tussentijd, hoewel, hier zijn enkele tips voor het organiseren van uw apps en het maken van het startscherm een meer functionele ruimte.

Hoe Organiseren van Uw Home-Scherm

Voor het herschikken van app-iconen op het startscherm, tik op en houd deze ingedrukt totdat alle pictogrammen op het scherm begint te schudden. U kunt ook tikken op en houd deze ingedrukt, en tik op “Bewerken Home Scherm” in het menu dat verschijnt.

Vervolgens sleept u de pictogrammen waar je wilt dat ze aan op het Home-scherm.

Het slepen van een app naar de linker-of rechterrand zal verplaatsen naar het vorige of volgende scherm. Soms gebeurt dit wanneer u niet wilt dat, dat wel. Een andere keer, moet u de muisaanwijzer voor een tweede voor je iPhone schakelt de Home-schermen.

U kunt mappen maken door het slepen van een app en houd het vast op de top van een ander voor een tweede. Terwijl de apps wiebelen, kunt u de naam wijzigen van mappen door te klikken op hen, en vervolgens te tikken op de tekst. U kunt ook gebruik maken van emojis in de map labels als u wilt.

Het slepen van pictogrammen op het scherm in één keer kan tijdrovend en frustrerend. Gelukkig, kunt u meerdere pictogrammen in één keer en stort ze op een scherm of in een map. Terwijl de iconen wiebelen, pak een app met één vinger. Vervolgens (terwijl nog steeds de app), tikt u op een andere met een andere vinger. U kunt stapel meerdere apps deze manier om echt te versnellen de organisatie proces.

Wanneer u klaar bent met het organiseren, veegt u omhoog vanaf de onderkant (iPhone X of hoger) of druk op de Home-knop (iPhone 8 orSE2) voor het maken van apps stop met schudden. Als u op enig moment wilt u terug naar Apple ‘ s voorraad iOS organisatie, ga dan naar Instellingen > Algemeen > stel opnieuw in > Reset Home Scherm Lay-out.

GERELATEERD: Hoe iOS-14 Is Over het Transformeren van Uw iPhone startscherm

Zet Belangrijke Apps op het Eerste Scherm Home

Je hoeft je niet in te vullen tot een volledige Home-scherm voordat je naar de volgende. Dit is een andere nuttige manier om verdelingen te maken tussen de verschillende soorten apps. Voor voorbeeld, kunt u de apps die u het vaakst gebruikt in de Dock, en alle overblijvende op uw Home-scherm.

Wanneer u uw apparaat ontgrendelen, het startscherm is het eerste wat je ziet. U kunt de meeste van deze ruimte door de invoering van de apps die je wilt in staat zijn om toegang te krijgen tot snel op het eerste scherm.

Als u liever een nettere uitstraling, niet vullen het scherm volledig. Mappen neem de tijd om te openen en ga er door, dus is het misschien beter om deze op de second Home-scherm.

U Kunt Mappen in de Dock

Een manier om het Dock meer nuttig is om een folder. U kunt zelfs vul het Dock met mappen als u wilt, maar dat is waarschijnlijk niet de wijste gebruik van de ruimte. De meeste mensen vertrouwen op de Dock onbewust om toegang te krijgen tot apps zoals Berichten, Safari of Mail. Als je dit beperken, hoewel, er een map maken.

U krijgt nu toegang hebben tot apps, ongeacht op welk startscherm u bent doorlezen. Mappen weergeven negen apps tegelijk, zodat het toevoegen van een verhoging van de Dock capaciteit van vier apps 12 met de enige straf wordt een extra tik op.

Mappen ordenen door App Type

De meest voor de hand liggende manier om uw apps organiseren is om ze te verdelen door het doel in mappen. Hoeveel mappen u nodig hebt, hangt af van hoeveel apps je hebt, wat ze doen en hoe vaak u ze opent.

Het maken van uw eigen systeem van de organisatie aangepast aan uw workflow zal het beste werken. Kijk op uw apps en erachter te komen hoe kunt u ze groeperen in zinvolle, praktische manieren.

Bijvoorbeeld, misschien heb je een gezond kleuren gewoonte en een paar mindfulness apps. Je kon ze allemaal samen in een map met de naam “Gezondheid”. Echter, het zou waarschijnlijk meer voor de hand om een aparte “kleurboeken” map, zodat je niet hoeft te scrollen door niet-gerelateerde apps wanneer u wilt kleur.

Evenzo, als u muziek maken op je iPhone, wilt u misschien om te scheiden van je synthesizers van uw drum-computers zien. Als je labels zijn te breed, het maakt het vinden van dingen moeilijk zijn als je ze nodig hebt.

De iOS-14 update, die naar verwachting worden uitgebracht in de herfst van dit jaar, zal beschikken over een “App-Bibliotheek” die automatisch regelt uw apps op deze manier. Tot dan, het organiseren ervan is aan u.

Het organiseren van Mappen op Basis van de Acties

Verder kunt u apps categoriseren op basis van de acties die zij helpen u uitvoeren. Sommige gemeenschappelijke map labels in het kader van dit systeem van de organisatie kunnen zijn “Chat” “Zoeken” of “Spelen.”

Als u niet vindt generieke labels als “Fotografie” of “Werk” erg handig, geven deze een schot, in plaats van. U kunt ook gebruik maken van emojis om aan te geven acties, zo is er één voor zowat alles nu.

Organiseren Alfabetisch

Het organiseren van uw apps op alfabet is een andere optie. U kunt dit doen heel gemakkelijk door het resetten van de startscherm—ga naar Instellingen > Algemeen > stel opnieuw in > Reset Home Scherm Lay-out. Stock apps zal verschijnen op de eerste Home-scherm, maar alles zal worden alfabetisch weergegeven. U kunt de instellingen op elk moment te reorganiseren dingen.

Als mappen op iOS geen harde limiet op apps, kunt u ook organiseren ze alfabetisch in een map. Hetzelfde als met het organiseren van uw apps per type, hoewel, het is belangrijk om niet een barrière creëren door honderden apps in een map.

Het beste ding over deze methode is dat je niet hoeft na te denken over wat een app doet om het te vinden. Je weet gewoon de Airbnb-app is in de “A-C” map, terwijl Strava is in de “M-S” map.

Het organiseren van App-Pictogrammen door Kleur

Je hebt waarschijnlijk al het koppelen van uw favoriete apps met de kleur van de pictogrammen. Wanneer u op zoek bent naar Evernote, je kan scannen voor een witte rechthoek en een groene blob. Apps zoals Strava en Twitter zijn gemakkelijk te vinden omdat hun sterke, levendige branding staat, zelfs op een rommelige Home-scherm.

Het groeperen van apps door de kleur is niet voor iedereen. Het is vooral een optie voor apps die u niet wilt bewaren in mappen. Plus, het werkt alleen goed voor de mensen die je het meest gebruikt.

Een variant op deze benadering zou zijn om dit te doen door de map, met behulp van gekleurde emojis om aan te geven welke apps behoren in die map. Er zijn cirkels, vierkanten, en de harten in verschillende kleuren in de symbolen gedeelte van de emoji-picker.

Spotlight gebruiken in Plaats van de App-Pictogrammen

De beste benadering van de app organisatie is om het helemaal te vermijden. U kunt vinden elke app snel en efficiënt gewoon door het intikken van de eerste paar letters van de naam in de Spotlight search engine.

Om dit te doen, trek het Home-scherm te onthullen van de zoekbalk. Begin te typen en tik op de app wanneer deze verschijnt in de resultaten hieronder. U kunt zelfs nog een stap verder en gegevens zoeken in apps zoals Evernote notities of Google Drive documenten.

Dit is veruit de snelste manier van interactie met apps buiten de Dock of primaire Home-scherm. U kunt zoeken naar categorieën van apps (zoals “games”), instellingen van de panelen, de mensen, nieuws, podcasts, muziek, Safari-bladwijzers of geschiedenis, en nog veel meer.

U kunt zelfs zoeken op het web, App Store, google Maps, of Siri direct door met het typen van uw zoekopdracht, scrollen naar de onderkant van de lijst, en kies vervolgens een van de beschikbare opties. Voor het beste resultaat, kunt u ook volledig aanpassen Spotlight zoeken alleen zien wat je wilt.

GERELATEERD: Hoe te Gebruiken Spotlight-Zoekactie op Uw iPhone of iPad

LEES VERDER

  • “6 Tips voor het Organiseren van Uw iPhone Apps
  • “Hoe Gebruik Wireshark Filters op Linux
  • “Windows-10 Zal Binnenkort laten Zien Rand van de Tabbladen in de Browser op Alt+Tab
  • “Hoe om Draadloos te Koppelen Stadions Controller naar een Android-Apparaat
  • “Hoe opnieuw openen van Microsoft Outlook in de Weergave Conversatie Na het Sorteren van een Map