Klungan Fitness-App Cykler på Roku Plattform

0
49
Roku

Om du inte är HBO Max, alla vill vara med på Roku. Och nu kan du lägga till Klungan för att lista, som lanserades i Klungan Kanal på Roku idag. Du kan använda appen med eller utan utrustning, och ladda ner den i ett par enkla klick. För att du ska få fitness hemma mer tillgängliga än någonsin.

Peleton kan vara känd för sina stillastående cykel och löpband, men du behöver inte utrustning för att få en bra träning från företaget. Det erbjuder ofta nya och mer lättillgängligt sätt att komma åt dess innehåll, oavsett om Brand-TV, Apple TV, eller nu Roku. I varje fall kan du få tillgång till tusentals av fitness program som ofta inte kräver utrustning.

Istället kan du fokusera på HIIT, dans cardio, yoga, styrketräning med fria vikter, och mer som du kan på ett gym. Men tack vare Roku och andra plattformar, du kan göra allt detta från bekvämligheten av ditt hem.

Få Klungan app på Roku är enkelt, bara sök efter det i kanaler avsnitt och installera den. När du har öppnat det kan du antingen logga in med ett befintligt Klungan konto eller skapa ett nytt genom Roku: s lönesystem.

Till att börja, kan du registrera dig för Peleton s 30-dagars provversion till nya medlemmar, efter vilken app-bara Klungan Digital-Medlemskap är $12.99/månad. Och om du redan har ett medlemskap kan du logga in med dina inloggningsuppgifter för att komma igång.