Hvordan Å Låse opp en Telefon Med Gratis Låse opp Telefonen Koder

0
60

Når du kjøper en telefon fra en operatør, kan du bli fristet av en stor kontrakt, avtale, men det er en god sjanse avtalen har noen fine print som låser telefonen til nettverket leverandør du kjøpte den fra.

Det betyr at hvis du prøve å bytte til en annen operatør, telefonen rett og slett ikke kan foreta anrop eller bruke data tjenester. Den gode nyheten er at du kan vanligvis låse opp disse telefonene ved å bruke en låse opp telefonen kode. Vi vil dekke disse låse koder, hvordan du kan bli din for gratis, og hvordan du låser opp en telefon. Men først er det noen viktige ting du bør vite.

Er Å Låse Opp Telefonen Lovlig?

Som alltid, når det gjelder juridiske spørsmål, det er opp til deg å finne ut om noe er lovlig der du bor. Hvert land har sin egen forbruker lover som regulerer ting som å låse opp telefonen din.

I Usa, har du rett til en lås, så lenge håndsettet har blitt betalt av helt eller du har betalt oppsigelse avgift på kontrakten din. Med andre ord, hvis du eier ditt håndsett direkte, det er lovlig for deg å låse opp telefonen.

Som er der låse koder kommer inn i bildet. Vel, kanskje ikke umiddelbart.

Du Kanskje Ikke Trenger en Kode

I stedet for å prøve å få en kode deg og låse opp telefonen din uavhengig av hverandre, er det en god idé å først få transportøren på linje og be dem om å låse opp telefonen for deg eller veilede deg gjennom prosessen. Dette er en god metode, fordi de kan bekrefte om du er juridisk berettiget til å låse opp.

Hvis du er kvalifisert, i USA minst, bærere er forpliktet til å låse opp telefonen din for gratis. Så gå videre og gi dem en samtale.

For å gjøre ting litt enklere for deg, her finnes det direkte koblinger for å låse opp valgbarhet kontrollerer for de fire store AMERIKANSKE operatører:

  • AT&T
  • Sprint
  • T-Mobile
  • Verizon

Disse bør være ditt første stopp på reisen til ulåst telefon frihet.

Låse Koder Vanligvis Koster Penger, Men Gratis Koder Finnes!

Hvis for noen grunn, få hjelp direkte fra transportøren ikke er mulig, trenger du en opplåsingskode.Dette kan være fordi du har kjøpt håndsettet brukes eller kanskje har flyttet til et annet land.

Uavhengig av grunnen til at du trenger å låse opp en telefon, de fleste av online leverandører av koder vil du ha litt penger fra deg for det privilegium. Igjen, i USA bærere er forpliktet til å låse opp telefoner av kvalifisert håndsett, slik at du må snakke med dem først.

Et populært område er FreeUnlocks, som tilbyr den første koden gratis gjennom et samarbeid med TrialPay. Dessverre, vil alle de andre alternativene vi har sett på bare tilbyr en betalt tjeneste eller såkalte frie valg som viste seg å være svindel eller spam. Så, for nå, FreeUnlocks og spør operatøren din ser ut til å være den eneste gode gratis alternativer.

Imidlertid, hvis du er villig til å betale litt penger, nettsteder som UnlockRadar, Låse Arena og Dr SIM tilbyr en risiko gratis tjeneste.

Begrensningene For Å Låse Opp

Det er litt forvirring blant brukerne når det kommer til begreper som “låse opp”, “heie”, “jailbreaking” og andre begreper som er knyttet til endring av et telefonen slik at den gjør ting den ikke kan gjøre ut av boksen.

“Låse opp” telefonen rett og slett betyr at det nå kan arbeide med noen bærer på en kompatibel operatør. Det betyr ikke at det vil fungere med alle bærer på et hvilket som helst nettverk. Hvis telefonen din ikke har maskinvare for å kommunisere med et bestemt nettverk, ikke mengden av programvare, innstillinger og tweaks vil endre på dette.

“Heie” på telefonen betyr å få root-tilgang til telefonen, slik at du kan gjøre ganske mye hva du vil med det. For eksempel legge din egen versjon av Android på det og bli kvitt transportøren bloatware. Begrepet “forankring” brukes bare i forhold til Android-telefoner. Du kan lese mer om forankring i vår artikkel om emnet.

“Jailbreaking” er et begrep som brukes for Apple-enheter, og avviker noe fra rooting. Når du får root-tilgang på Android, er du åpner opp hele native krefter på enheten. Når du jailbreak en iOS-enhet, må du fjerne restriksjoner som aldri var ment å bli tatt bort. Dette lar brukere kjøre programvaren eller endre iOS-opplevelsen på en måte som Apple absolutt ikke godkjenner.

Med andre ord, når du låser opp telefonen, er du ikke kommer til å få noen av fordelene med rooting eller jailbreaking. Disse er separate prosesser med alvorlig risiko for sikkerhet eller til og med enheten, hvis ting går galt.

Hvordan Å Låse opp en Telefon Med en Kode

Det er ingen universell metode for å angi en unlock-kode når du har det. Den nøyaktige prosessen vil variere avhengig av merke og modell av telefonen du har. Noe som betyr at, hvis du ikke kan motta instruksjoner med koden din, bør du Google-telefonen din modell og låse opp koden prosedyre.

Som et eksempel, la oss se på Apple og Samsung-enheter. Apple-enheter er låst opp eksternt fra operatøren din, og det er ingen kode. Så alt du trenger å gjøre er å vente på e-post eller annen melding som bekrefter at din telefon har blitt låst opp. Deretter, når du setter inn et nytt SIM, vil du gå gjennom den vanlige Apple installasjonsprosessen for iCloud og din Apple-ID.

På en Samsung-enhet, trenger du bare selve koden. Når du setter inn et SIM-fra en operatør utenfor den telefonen er låst, vil du bli bedt om for en opplåsingskode. Bare skriv det og vekk du går.

Vurdere Å Kjøpe Opplåste Telefoner

Mens de fleste folk som kjøper låste telefoner er motivert av en stor (eller vet rett og slett ikke noe bedre), bør du seriøst vurdere å kjøpe en ulåst håndsett rett utenfor balltre neste gang du får en ny telefon. Dette betyr å måtte betale hele prisen på håndsettet på forhånd, men det gir deg frihet til å endre din transportør umiddelbart eller har samtidig planer med ulike operatører.

Hvis du også kjøper en dual-sim-telefonen, kan du ha et SIM-dedikert til en operatør med stor stemme tariffer og en annen med billige data, som ett eksempel. Det betyr også at du kan lettere tilpasse seg varierende grad av dekning hvis du reiser ofte. Hvis du er på reise utenlands, kan du midlertidig bruke SIM-kort fra en kompatibel operatør i det landet du besøker, uten å betale astronomiske roaming-avgifter til din lokale operatør.

Det kan virke som en dårligere avtale i forhold til en kontrakt, og det kan være! Imidlertid, ved å sammenligne den totale kostnaden av transportøren kontrakt mot den totale kostnaden for å kjøpe en håndsett regelrett og deretter bruke et forhåndsbetalt tale og data plan. I mange tilfeller kan du finne i løpet av en kontrakt lengde du kan spare penger ved å gå ulåst rute.