Hoe Vindt u Uw Bibliotheek Map op een Mac

0
48

Bij het oplossen van problemen op een Mac, soms moet je de mouwen opstropen en direct wijzigen van de systeem-instellingen bestanden in uw Bibliotheek map. Apple verbergt de map Bibliotheek standaard, dus het kan moeilijk zijn om te vinden. Hier is hoe te vinden.

Wees Voorzichtig in Uw Bibliotheek Map

Apple verbergt de map Bibliotheek voor een goede reden: Het bevat essentiële configuratie bestanden voor zowel macOS en uw toepassingen. Als u per ongeluk verwijdert of een wijziging vormen op die bestanden, die u kan leiden tot ernstige problemen met uw systeem. Dus, voordat u een duik neemt in de Bibliotheek, zorg ervoor dat u een actuele Time Machine back-up en een plan voor wat je zult moeten doen.

Het is ook een goed idee om een back-up van bestanden die u zal worden te verplaatsen of te vervangen in de map Bibliotheek. Bijvoorbeeld, als u van plan bent te overschrijven van een bestand met de naam “e-mail.plist,” je moet de naam van het bestaande bestand “e-mail.plist.oude” eerste. Als er iets mis gaat met uw vervanger, kunt u het verwijderen en herstellen van de vorige bestand door de naam van het terug naar “e-mail.plist.”

Methode 1: Gebruik de Ga naar Menu

In de Finder, klik op het menu Ga naar aan de bovenkant van het scherm, “Bibliotheek” meestal niet aanwezig op de lijst. Maar als u de Option-toets ingedrukt wanneer u klikt op “Ga,” “Bibliotheek” zal verschijnen.

Vanaf daar kunt u klikken op de “Bibliotheek” optie, en zal u direct naar uw Bibliotheek map.

Methode 2: “Ga Naar” Uw Bibliotheek Map Direct

Ook als u graag de dingen een beetje meer ingewikkeld, u kunt ook naar uw Bibliotheek map door te schakelen naar de Finder en selecteren ga > Ga naar Map in de menubalk.

In het tekstvak dat verschijnt, voert u “~/Bibliotheek” en druk op “Go.”

Net als dat u rechtstreeks naar de Bibliotheek map.

Methode 3: Een Sneltoets voor het weergeven van Verborgen Bestanden

Als u het browsen uw gebruikersaccount home map in de Finder en de Bibliotheek is verborgen, drukt u op Command+Shift+. (dat is een periode) op het toetsenbord. Alle verborgen bestanden in de map wordt weergegeven als doorschijnend iconen, inclusief de map Bibliotheek.

Vanaf daar kunt u dubbelklikken op de Bibliotheek pictogram van de map om deze te openen.

Als u wilt verbergen in de map Library opnieuw, druk op Command+Shift+. en de verborgen bestanden zal verdwijnen zo snel als ze gekomen waren.

Hoe Maak je de Map Bibliotheek Altijd Zichtbaar in macOS

Als u toegang tot de Bibliotheek map regelmatig en zouden net als altijd in staat zijn om het te bekijken, is er een optie om dat ook. Om het te zien, open een Finder venster en ga naar View – > Show View Opties in de menubalk aan de bovenkant van het scherm. Of kunt u op Command+J.

In het kleine venster dat verschijnt, zoekt u de optie ‘Show Map’ Library ‘ en vink het vakje ernaast.

Na dat de Bibliotheek zal altijd worden weergegeven, zowel in uw persoonlijke map in Finder ‘ s in het menu Ga. Wees voorzichtig en veel geluk!

LEES VERDER

  • “Het Instellen van Standaard Bestand Slepen-en-Neerzetten Gedrag op Windows 10
  • “Hoe Gebruik pandoc om Bestanden te Converteren op de Linux Command Line
  • “Hoe te Werk om een Kapotte Toetsenbord op een Windows PC 10
  • “Het Verbergen van de Taakbalk in Windows 10
  • “Wat Doet Apple T2 “de Beveiligings-Chip” Doen in Uw Mac?