Hoe om Te Ontgrendelen een Telefoon Met Gratis Telefoon vergrendelen en Ontgrendelen-Codes

0
50

Wanneer je koopt een telefoon van een vervoerder, je zou kunnen worden verleid door een groot contract deal, maar er is een goede kans dat de deal heeft een aantal kleine lettertjes dat de sloten van uw handset op het netwerk provider u het heeft gekocht.

Dat betekent dat als u wilt overschakelen naar een andere provider, uw telefoon kan gewoon niet bellen of gebruik maken van data diensten. Het goede nieuws is dat je meestal kunt ontgrendelen deze telefoons door gewoon met behulp van een telefoon vergrendelen en ontgrendelen-code. We zullen het hebben over deze unlock codes, hoe kan je die van jou gratis, en hoe om te ontgrendelen een telefoon. Maar eerst zijn er enkele belangrijke dingen die u moet weten.

Is Het Ontsluiten Van Uw Telefoon Legaal?

Zoals altijd, als het gaat om juridische kwesties, het is aan u om te bepalen of iets legaal is waar je woont. Elk land heeft zijn eigen consument wetten die dingen zoals het ontsluiten van uw telefoon.

In de Verenigde Staten, heeft u recht op een unlock, zo lang als uw handset is betaald volledig uit of je betaald hebt de beëindigingsvergoeding op uw contract. In andere woorden, als u uw handset volledig, het is wettig voor u uw telefoon te ontgrendelen.

Dat is waar de unlock-codes komen in beeld. Goed, misschien niet meteen.

Je Zou het Niet Nodig een Code

In plaats van te proberen om een code en het ontsluiten van uw telefoon onafhankelijk van elkaar, het is een goed idee om eerst de vervoerder op de lijn en vraag hen om te ontgrendelen van de telefoon of u te begeleiden door het proces. Dit is een goede methode, omdat ze te bevestigen of u wettelijk in aanmerking komen voor een unlock.

Als u in aanmerking komt, in de VS althans, vervoerders zijn verplicht om te ontgrendelen uw telefoon voor gratis. Dus ga je gang en geef ze een gesprek.

Om dingen een beetje gemakkelijker voor je, hier zijn de directe links voor het ontgrendelen van de subsidiabiliteit van de controles voor de vier grote AMERIKAANSE luchtvaartmaatschappijen:

  • AT&T
  • Sprint
  • T-Mobile
  • Verizon

Deze moet je eerste stop op de reis naar ontgrendeld telefoon vrijheid.

Unlock Codes Kosten Meestal Geld, Maar Gratis Codes Bestaan!

Als, voor welke reden dan ook, hulp direct van de vervoerder niet mogelijk is, moet u een unlock code.Dit kan zijn omdat u hebt gekocht de handset gebruikt of misschien zijn verplaatst naar een ander land.

Ongeacht de reden waarom je nodig hebt om te ontgrendelen van de telefoon, de meeste van de online aanbieders van codes wilt een klein beetje geld van u voor het voorrecht. Nogmaals, in de verenigde staten vervoerders zijn verplicht om te ontgrendelen de telefoons van de in aanmerking komende toestellen, dus gelieve te spreken om ze op de eerste plaats.

Een populaire site is FreeUnlocks, die de eerste code gratis door middel van een partnerschap met TrialPay. Helaas, alle van de andere opties hebben we gekeken naar alleen het bieden van een betaalde dienst of de zogenaamde gratis opties bleek oplichting of spam. Dus, voor nu, FreeUnlocks en te vragen of de drager lijkt te zijn de enige goede gratis opties.

Echter, als u bereid bent te betalen voor een beetje geld, sites als UnlockRadar, Ontgrendelen Arena en Dr SIM bieden een risico-gratis service.

De Beperkingen Van Het Ontsluiten Van

Er is wat verwarring bij sommige gebruikers wanneer het gaat om termen als “ontsluiten”, “wroeten”, “jailbreaking” en andere termen die betrekking hebben op het wijzigen van een telefoon, zodat het doet wat het kan niet uit de doos.

“Ontgrendelen” uw telefoon gewoon kan nu werken met elke vervoerder die op een compatibele netwerkaanbieder. Het betekent niet dat het zal werken met elke vervoerder op elk netwerk. Als uw telefoon niet beschikt over de hardware om te communiceren met een bepaald netwerk, geen bedrag van de software-instellingen en tweaks zal dat veranderen.

“Wroeten” uw telefoon wordt verstaan het verkrijgen van root-toegang op die telefoon, zodat u kunt doen vrij veel wat je wil. Zoals het laden van uw eigen versie van Android op het en het wegwerken van de vervoerder bloatware. De term “wroeten” wordt alleen gebruikt in verband met Android-telefoons. U kunt meer lezen over de beworteling in ons artikel over het onderwerp.

“Jailbreaking” is een term die wordt gebruikt voor de apparaten van Apple en wijkt enigszins af van de beworteling. Als je root-toegang in Android, opent u de volledige native bevoegdheden van het apparaat. Als je een jailbreak iOS-apparaat, verwijder je beperkingen die waren nooit bedoeld om te worden weggenomen. Dit laat gebruikers uitvoeren van software of het wijzigen van de iOS-ervaring op een manier die Apple zeker niet goedkeuren.

In andere woorden, wanneer u uw telefoon ontgrendelen, bent u ook niet een van de voordelen van de beworteling of jailbreaken. Dit zijn afzonderlijke processen met ernstige risico ‘ s voor de veiligheid of zelfs uw apparaat, als het mis gaat.

Hoe Te Ontgrendelen van een Telefoon Met een Code

Er is geen universele methode voor het invoeren van een unlock-code als je het hebt. Het exacte proces zal verschillen afhankelijk van het merk en model van je telefoon. Dat betekent dat, als u geen instructies ontvangen met uw code, die u moet Google het model van uw telefoon en de unlock-code procedure.

Laten we als voorbeeld eens kijken naar Apple en Samsung apparaten. Apple apparaten zijn ontgrendeld op afstand door uw provider en er is geen code. Dus alles wat je hoeft te doen is wachten tot de e-mail of ander bericht ter bevestiging dat jouw toestel is ontgrendeld. Vervolgens, na het plaatsen van een nieuwe SIM, ga je via de normale Apple setup-proces voor iCloud en Apple ID.

Op een Samsung-apparaat, hoeft u alleen de code zelf. Wanneer u plaats een simkaart van een vervoerder buiten uw telefoon is vergrendeld, u zult worden gevraagd om een unlock code. Typ het gewoon in en uit je gaan.

Overweeg De Aankoop Ontgrendeld Telefoons

Terwijl de meeste mensen die kopen vergrendeld handsets worden gemotiveerd door een groot deel (of gewoon niet beter weten) moet je serieus overwegen het kopen van een open handset recht uit de vleermuis de volgende keer dat je een nieuwe telefoon krijgt. Dit betekent dat tot het betalen van de volledige prijs van de handset vooraf, maar het geeft u de vrijheid om wijzigingen in uw vervoerder onmiddellijk of gelijktijdige plannen met verschillende vervoerders.

Als u koopt een dual-sim telefoon, u kunt een SIM-gewijd aan een vervoerder met een grote stem van de tarieven en de ander met goedkope gegevens, als een voorbeeld. Het betekent ook dat je gemakkelijker kunnen aanpassen aan de verschillende niveaus van de dekking als u vaak reizen. Als je op reis bent in het buitenland, kunt u zelfs tijdelijk gebruik van de simkaart van een compatibele netwerkaanbieder in het land dat je bezoekt, zonder te betalen astronomische roaming kosten op uw lokale provider.

Het lijkt misschien een slechtere deal vergeleken met een contract, en het zou kunnen zijn! Echter, vergelijk de totale kosten van de vervoerder de overeenkomst tegenover de totale kosten van het kopen van een handset regelrechte en vervolgens met behulp van een prepaid spraak-en data-abonnement. In veel gevallen zou u kunnen vinden in de loop van een contract is de lengte die je kan geld besparen door te gaan in de ontgrendelde route.