Google Kör en Betaversion av Sin Android – ‘i Närheten Dela” – Funktionen

0
53
Android Police

En av de värsta hålls hemligheterna i Android verksamhet är officiell Google har bekräftat att det är att testa en i Närheten att Dela-funktionen. Ungefär som Apples Luftlandsättning, i Närheten Dela låter dig snabbt överföra filer via en Wi-Fi-anslutning.

I ett uttalande till Android Polisen, Google bekräftat att det är att köra en Närliggande Dela beta-test, men att testet är begränsat till ett litet antal användare. För att testa funktionen, måste du registrera dig för Google Play-tjänster beta, och sedan ha turen att få läggas till testet. Det är en server-side switch, så det är bara att gå med beta är inte tillräckligt.

En gång, även om du kan dela filer, foton, videor, Webbadresser, Twitter länkar, och mer över Wi-Fi. I närheten Dela verkar visa upp i delar sammanhangsberoende menyer, och som ett alternativ i meddelandepanelen.

Det senare alternativet verkar hända när andra potentiella Android-enheter är anslutna. Du kan välja hur synlig du är andra användare med tre grundläggande alternativ: Alla Kontakter, Kontakter och Dolda. Det ser ut som du kan välja att skicka filer till personer utanför din kontakt lista, men det finns fler hinder att överbrygga. Det är troligt att hindra någon från att tvinga data till andra närliggande användare.

Du kan registrera dig för Google Play-Tjänster beta nu i hopp om att gå med i testet. Men om det inte fungerar, Android Polisen lyckades få en hands-on och har mer detaljer och skärmdumpar.

via Android Polisen