Google Is bezig met een Beperkte Bètaversie van Haar Android ‘Dichtbij Delen” – Functie

0
62
Android Police

Een van de slechtst bewaarde geheimen in de Android-business is de officiële Google heeft bevestigd dat het testen van een Nabijgelegen functie voor het Delen. Net als Apple ‘ s AirDrop, in de Buurt van het Delen laat je snel overzetten van bestanden via een Wi-Fi-verbinding.

In een verklaring aan Android Police, Google heeft bevestigd dat het runnen van een Nabijgelegen Delen van beta testen, maar die test is beperkt tot een klein aantal gebruikers. Om te proberen de functie, moet u zich aanmelden voor de Google Play-services beta, en dan zijn gelukkig genoeg om te worden toegevoegd aan de test. Het is een server-side-schakelaar, dus u kunt gewoon meedoen met de beta is niet voldoende.

Eens in, hoewel, kunt u het delen van bestanden, foto ‘s, video’ s, Url ‘ s, Twitter, links, en meer via Wi-Fi. De nabijgelegen Delen verschijnt om aan te geven in de delen van context menu ‘ s, en als een optie in het meldingenpaneel.

Die laatste optie lijkt te gebeuren als andere potentiële Android-apparaten zijn aangesloten. U kunt kiezen hoe u zichtbaar zijn voor andere gebruikers met drie opties: als u Alle Contacten Aantal Contacten, en Verborgen. Het lijkt erop dat je kunt ervoor kiezen om bestanden te verzenden naar mensen buiten uw contact lijst, maar er zijn meer hoepels te springen door. Dat is waarschijnlijk om te voorkomen dat iemand van het dwingen van data naar een andere buurt gebruikers.

U kunt zich aanmelden voor de Google Play-Services beta nu in de hoop van je deelname aan de test. Maar als dat niet werkt, Android Politie erin om een hands-on en heeft meer details en screenshots.

via Android Police