FuboTV Höjer Sin Streaming Priser till $65 en Månad Medan Släppa Kanaler

0
76
fuboTV

Efter i fotspåren av YouTube-TV, fuboTV är att höja sina priser till $65 per månad. Men även om det nyligen har lagt till Disney kanaler, priset förändring sammanfaller med att tappa Turner Network-kanaler. För att göra saken värre, är det automatiskt stöta befintliga användare till dyrare planer, även om det fortfarande att erbjuda billigare alternativ.

För det främmande, fuboTV är en annan streaming-tjänst som positionerar sig som ett alternativ till kabel-buntar. Även om det gör ett starkt fokus på sport, det finns innehåll från en mängd olika nätverk och kanaler. Det nyligen har lagt till ESPN och ESPN2, ESPN3, ABC, Disney Channel, Disney Jr, Disney XD, Freeform, FX, FXX, och Nat Geo, med ett löfte om mer Disney innehåll framöver.

Men nu är det också släppa Turner Network-kanaler, inklusive TNT, TBS, CNN, Adult Swim, Cartoon Network, Boomerang, truTV, HLN, TCM, CNN på Spanska, och CNN International. Så är ofta fallet med kabel-och streaming, bröt förhandlingarna, vilket leder till en förlust av kanaler.

Alla som kan vara par för kursen, men även som fuboTV är att förlora tillgången till tolv kanaler, det är att höja priserna på användare. För vissa, bump är mindre, eftersom de kommer att se sina bill går från $60 till $64 per månad.

Men andra kanske känner sig mer av ett sting. fuboTV planer på att automatiskt flytta sina abonnenter på standard $55 plan till $65 Familj plan, om de inte ber om det. Familjen planerar inte kommer med fler funktioner, särskilt av tre samtidiga strömmar, Moln DVR Plus, och 500 timmar av DVR med plats, men de användare som kanske inte behövs för dessa funktioner.

Det är möjligt att bo på den vanliga plan, som fuboTV inte bli av med det för tillfället, men det enda sättet att undvika att stöta till den dyrare plan är att ringa kundtjänst. Någon omedveten om de förändringar som kommer att få reda på när den högre bill kommer in.

Även om de bor, eller om nya prenumeranter registrerar sig för standard plan, kommer priset att gå upp till $60 $5 ökning jämfört med tidigare prissättning. I ett e-postmeddelande till användare, fuboTV hävdade förändringar öka värdet av tjänsten:

Ibland för att hjälpa oss att ge dig nya kanaler med det bästa värdet, och att leverera premium-funktioner som direktsänd sport i 4K, vi måste ta bort de andra kanalerna och justera abonnemang priser. Turner nätverk kommer att lämna fuboTV från och med den 1 juli 2020 och abonnemang priserna kommer att förändras.

Endast tiden kommer att berätta om företagets kunder är överens om.

via Sladd Cutter Nyheter