De Beste Android Weer Apps Nu Die Donkere Hemel is Dood

0
101
XiXinXing/Shutterstock

Tot onze grote teleurstelling, Apple gebruikt haar enorme pool van rijkdom te kopen de Donkere Hemel weer app. Ondersteuning voor Donkere Hemel eindigt vandaag waardoor duizenden mensen in de stof. Dus wat nu? Wat andere apps bieden kan de hyper-amalgamated informatie over het weer van Donkere Hemel?

Goed, er zijn meer mogelijkheden dan je zou verwachten. De Google Play Store is tot de rand gevuld met weer-apps, en veel van die draaien op de Donkere Hemel API (dezelfde weerberichten van Donkere Hemel, de verschillende huid). Dat zei Apple is van plan te steunen voor de API in de buurt van het einde van 2021, dus wilt u misschien overwegen het downloaden van een alternatieve vandaag om jezelf te redden van heartbreak morgen.

Maar gegeven de Donkere Hemel de juistheid en populariteit, we gaan ons richten op de app ‘ s die op zijn minst krijg je toegang tot zijn gegevens via de API.

Wat te Zoeken In een Weer App

Nogmaals, we zijn gaan kijken naar apps die gebruik maken van de Donkere Hemel API, samen met een aantal zelfstandige alternatieven. Deze weer apps hebben allemaal hun eigenaardigheden, en sommige kunnen maken voor een betere Donkere Hemel vervangingen dan anderen.

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

  • Stijl en Gebruiksgemak: de Meeste moderne weather apps probeer dingen zo strak mogelijk. Nog steeds, sommige zijn een beetje te simpel. Als je een grote fan van ingewikkelde grafieken en hardcore gegevens vervolgens gebruiken als leidraad.
  • Weersverwachting Kaarten en Radar: de Meeste weer apps hebben weersverwachting kaarten of weer radars ingebouwd. Maar nogmaals, sommige zijn meer gedetailleerd dan anderen. Dit is de moeite waard in het achterhoofd te houden als je een fan bent van Dark Sky is uiterst gedetailleerde kaarten.
  • De Donkere Hemel API: Nu is uw tijd om te beslissen of u wilt aan de stok met de Donkere Hemel API of greppel voor iets anders. Dit is een moeilijke beslissing, als de Donkere Hemel API zal blijven werken tot eind 2021 dus je kan net zo goed profiteren van het zo lang als je kunt. Natuurlijk, het is mogelijk dat sommige Android apps zal verschuiven van de Donkere Hemel API voor Apple trekt de stekker.
  • Privacy: De Accuweather, Weer Bug en het Weer-Kanaal apps zijn alle fatsoenlijke opties voor Android-gebruikers. Maar we zijn niet in deze lijst omdat ze een geschiedenis van de verkoop van de locatie van de gebruiker gegevens. Als dat soort dingen niet van belang is voor u, dan zijn deze drie apps zijn de moeite waard een kijkje.

Nu we een idee hebben van waar we hier naar kijken, laten we springen meteen. Hier zijn de weer-apps die je helpen je te verplaatsen op uit de Donkere Hemel.

Beste Algemeen: Google Weer (Gratis)

Google

Google heeft zijn eigen weer “app” met een eenvoudige (en schattig) interface die moet aanspreken tot de meeste mensen. Het bevat alles wat u verwacht van een standaard weer app, inclusief een “Voelt Als” rating, windsnelheid, vochtigheid en UV-niveaus en de weersvoorspellingen voor de komende tien dagen. Google trekt de weerberichten van Weather.com u hoeft dus geen zorgen te maken over de naderende dood van de Donkere Hemel API op Android-apparaten.

Want dit is een web service, de Google Weather-app is niet beschikbaar in de Google Play Store. In plaats daarvan, moet u uw Google-app (of de zoekbalk widget op Pixel-apparaten) en type in “weer.” Dit brengt u naar de applet, die zal u vragen naar voeg de applet op uw home-scherm.

Als u wilt te gebruiken Google-Weer-widget, net lang-druk op het startscherm op, ga naar beneden naar Google, en kies een weer feed-widget.

Minimale maar Toch Robuust: Appy Weer (Gratis, $4 per Jaar voor Premium)

Appy

Appy Weer een andere minimal weather app die draait op de Donkere Hemel API. Het biedt gedetailleerde weer info in een indeling die gemakkelijk te verteren, en als de Donkere Hemel, vol extra informatie over dingen zoals vochtigheid en windsnelheid.

De basic versie van Appy is volledig gratis. Maar als je toegang wilt krijgen tot extra functies, zoals de temperatuur in de statusbalk, de widgets, meldingen, en de radar, dan zul je moeten betalen $4 per jaar. Gezien de kwaliteit van deze app, de premium-functies zijn de moeite waard de prijs.

Het meest Vergelijkbaar met Donkere Hemel: Shadow Weer (Gratis, $5 per Jaar voor Premium)

Schaduw Weer

Schaduw Weer is de enige app die kan dienen als een directe vervanging voor de Donkere Hemel. Het draait op de Donkere Hemel API, het heeft een soortgelijke UI aan de Donkere Hemel, en het legt een grote nadruk op zaken als radar, weersverwachting kaarten en agenda integratie. Deze wordt geleverd met functies zoals blikseminslag detectie en gedetailleerde vochtigheid of wind speed ratings.

De gratis versie van de Schaduw van het Weer is eigenlijk vrij gedetailleerd. Maar als u wilt dat de radar en de achtergrond updates, je moet pony tot $5 per jaar.

Beste Interface: WeatherPro (Gratis, € 1 per Maand voor Premium)

WeatherPro

Als u op zoek bent voor een robuuste weer app met een lichte, schone interface, dan WeatherPro is de weg te gaan. Het is een gratis weer app met wereldwijd voorspellingen, interactieve kaarten en grafieken en gedetailleerde milieu-alle gegevens in een schoon, eenvoudig te navigeren pakket.

Wil een beetje meer uit je weer app? WeatherPro Premium kost slechts € 1 per maand en komt met weer overlays, een hoop gedetailleerde grafieken op regen en zonneschijn duur, en zelfs een radar. Het kost een beetje meer dan de Schaduw Weer of Appy Weer, maar het is de moeite waard het geld als je wilt een app die is helder, schoon en eenvoudig.

Snarkiest Weer App: Wortel Weer (Gratis, $4 per Jaar voor Premium)

Wortel Weer

Wortel Weer is een persoonlijke favoriet van ons, want het is gebouwd om zo snarky en persoonlijk beledigend zijn mogelijk. De app spreekt eigenlijk wanneer u het opent, en vult u in op weather info met leuke, eenvoudig te lezen grafieken. Het omvat de toegang tot de radar en de weersverwachting kaarten, en loopt op de Donkere Hemel API voor super nauwkeurige metingen.

Terwijl de Wortel Weer is beschikbaar voor gratis, raden wij het betalen van $4 per jaar voor de premium-versie. Dit kunt u wijzigen je weer bij de bron van Donkere Lucht aan een van haar concurrenten, en opent de toegang tot een aanpasbare widget en de Time Machine-tool, waarmee je het vergelijkt met het weer van vandaag met verslagen van 70 jaar geleden.

Kies Een API: Vandaag Weer (Gratis, $3 per Jaar voor het varen op Radar)

Vandaag Weer

Als u wilt langzaam spenen jezelf af van de Donkere Hemel is prachtig weer info, dan moet je Vandaag Weer. Het is een schone zoek-app met super gedetailleerde weeralarm, de radar en de wereldwijde weersverwachting kaarten, en de coolste op zoek widgets die we hebben gezien van een weer-app. En anders dan bij andere weer apps, kunt u kiezen welke API te gebruiken met de huidige Weersomstandigheden.

Dit betekent dat u kunt gebruik maken van Vandaag Weer te trekken info uit de Donkere Hemel, of uit Accuweather, Weather.com, Foreca, de National Weather Service, en een puinhoop van andere bronnen. Deze functies zijn allemaal beschikbaar voor gratis, maar je betaalt $3 per maand om zich te ontdoen van advertenties en toegang te krijgen tot de radar.

Widgets In Overvloed: Overdrop (Drie Betalingsmogelijkheden)

Overdrop

Als widgets zijn uw ding, dan Overdrop is uw app, want het heeft meer dan 50 van hen slechte jongens. Maar het is meer dan alleen widgets—het is ook een geweldig mooie weer app die gebruik maakt van de Donkere Hemel API. De interface is vrij gelijkaardig aan Vandaag Weer, maar misschien een beetje meer eenvoudige en makkelijk te gebruiken. Het heeft alles wat je nodig hebt op een rijtje, waaronder de temperatuur, gevoelstemperatuur, neerslag, windsnelheid, een 24-uurs outlook (wind, temperatuur en regen prognoses), en een 7-daagse weersverwachting.

Het houden van waar te zijn simplistische de natuur, maar Overdrop ontbreekt meer geavanceerde functies, zoals een radar of de luchtkwaliteit details. Er is geen gratis versie van Overdrop beschikbaar—het is ofwel $7,50 voor een levenslange licentie, $2.19 een jaar, of $0.99 per maand. Ofwel weg je gaat, je krijgt een drie-dagen gratis trial om ervoor te zorgen dat Overdrop is de app voor jou. Zolang u binnen die drie dagen, hoeft u niet te betalen.

Bijgewerkt 30 juni, 5:00 PM CT: Het originele artikel is gepubliceerd op April 2nd, 2020, en is bijgewerkt met een nieuwe app keuze en gewijzigde bewoordingen op het einde van de ondersteuning voor de Donkere Hemel.