10 Beste Stedene For Gratis Tatovering Design Og Skrifter

0
137

Å få en ny tatovering er alltid spennende, men det kan være like stressende. Spesielt hvis du ikke helt vet hva de skal få ennå. Hvis du er noen som har planlegging og blar gjennom mange alternativer før du går til tatovering artist, en online tatovering design service kan være svært nyttig.

Det er ingen mangel på apps og websider med gratis tatovering design, skrifter og skisser for å velge fra. Vi har håndplukket de beste online-ressurser som vil hjelpe deg å visualisere og skape den rette tatovering design for deg.

Tattoodo

Best for: Alle som søker etter inspirasjon og nye ideer.

Pris: Gratis eller $5.99 per måned for premium funksjoner.

Tattoodo er en virkelig premium tatovering web-ressurs. Mens hovedfokus er å hjelpe brukere med å finne sin inspirasjon og ideer til nye tatoveringer, det er faktisk mer av et sosialt nettverk verktøyet for tatovering samfunnet.

Blant de mange kategorier som du kan finne på denne siden er en samling av artikler om aktuelle tattoo-relaterte nyheter og tendenser, tattoo videoer fra hendelser og konvensjoner, og tatovering guider for alle brukere.

Du kan også bruke Tattoodo både på datamaskinen og smarttelefonen til å koble med lokale kunstnere og bestille din neste tattoo med dem online.

Last ned: for iOS, Android.

Tatovering Design

Best for: De som ikke har bestemt hva slags tatovering de vil ennå.

Pris: Gratis

Tatovering Design app tilbyr akkurat det – en enorm katalog av gratis tatovering design for din neste tattoo. Du kan bla gjennom tusenvis av tatoveringer av kategorier – alt fra abstrakt til svært spesifikke titler. Når du finner det design du liker, kan du lagre dem i dine Favoritter, og deretter laste dem ned.

Appen har også et kart som viser deg i nærheten tatovering studioer og deres arbeidstid.

Den eneste ulempen her er at programmet ikke er tilgjengelig på andre plattformer, men Android.

Last ned: for Android.

Tatovering Skrifter

Best for: Noen som ønsker å få et skript tatovering.

Pris: Gratis

Hvis du tenker på å få et skript tatovering (et ord eller en setning), vil du vite at høyre skriften gjør hele forskjellen. Tattoo-Skrifter programmet kommer med 125 tilpassbare fonter som du kan prøve før du går til tatoveringssjappe.

Skriv teksten til dine fremtidige tatovering, kan du velge en skrifttype og størrelse. Last ned hvis du er fornøyd med stil eller å gå videre til neste skriften for å finne den perfekte match. Bare tilgjengelig for iOS.

Last ned: for iOS.

Instagram

Best for: Alle som er usikre.

Pris: Gratis

For de som fortsatt er usikre på hva slags tatovering de vil, hvor og når de ønsker å få det, Instagram er et perfekt sted å starte for å finne gratis tatovering design.

Tatovering kunstnere bruker dette nettverket til å fremme og dele sin kunst. Andre bruker hashtags og koder for å nevne deres favoritt tatovering studioer i sine innlegg og historier. Alt du trenger å gjøre er å finne den rette hashtags til å følge og holde et øye på den nye bilder og design.

Bortsett fra den åpenbare #tatoveringer og #tattooart, kan du prøve å bruke #halt i land og #tattoosketch å finne nye ideer. Hvis du leter etter noe mer bestemt, prøve #tattoosleeve, eller #traditionaltattoo. Du kan også begrense det ned ved hjelp av tatovering stiler som hashtags som #blackwork.

Ikke glem at du kan nå bla gjennom Instagram bruker både PC-en og smarttelefonen.

Last ned: for iOS, Android.

Pinterest

Best for: De som søker etter sterke visuelle.

Pris: Gratis.

Pinterest er et sosialt nettverk som du kan bruke for tatovering inspirasjon. Hele nettverket om å samle dine favoritt bilder og design. Mange brukere på Pinterest har imponerende samlinger av tatovering design og skrifter som du kan bla gjennom.

En god start er å følge Inkstinct for tatovering, trender fra hele verden og Tatovering Ideer for flere eksempler på hva din fremtid tatovering kan se ut på kroppen din.

Bruke Pinterest til å se gjennom andres festet tatovering ideer eller start med å samle inn dine egne pinner med tatovering design som du finner interessant.

Last ned: for iOS, Android.

Custom Tattoo-Design

Best for: One of a kind design.

Pris: Varierer.

Er du lei av å se på mange tatovering virker som alle ser like ut? Tilpassede Tatovering Design er et nettsted hvor du kan leie en artist for å skape et unikt tilpasset design skreddersydd til dine ønsker og behov.

Besøk nettstedet, send inn en kort beskrivelse av ideen din, og få en profesjonell til å tegne ditt perfekte one of a kind tatovering skisse. Lønnen varierer avhengig av størrelsen og kompleksiteten i arbeidet.

Huden Bevegelse

Best for: Noen som ønsker å få en virkelig nisje tatovering.

Pris: En engangsutbetaling på $39.99 for å få appen til å lese din tatovering og $9.99 per år for å holde det aktivert.

Hva kan være mer unike enn en tatovering av din egen stemme på kroppen din? Huden Bevegelse tilbyr deg å tatovere en soundwave av et lydklipp opp til 30 sek lang. Det kan være din egen stemme, en sang, eller selv om din hund bjeffer. Den lydklipp lagres deretter på nettstedet, og du kan lese det når som helst ved hjelp av appen.

Størrelse, farge og form, soundwave tatovering er tilpassbar og du kan legge til noen designelementer du liker det.

Last ned: for iOS, Android.

Inkhunter

Best for: De som ikke kan bestemme hvor på kroppen for å få en tatovering.

Pris: Gratis.

Inkhunter er en unik app som bruker utvidet virkelighet til å vise deg hva din fremtid tatovering vil se ut på kroppen din.

Du kan bruke en av de tatovering eksempler fra app-galleri eller laste opp dine egne, så legger du det på hvilken som helst del av kroppen din, og ser det i sanntid. Du kan plassere og endre størrelse på det på noen måte du liker. Tatovering kunstnere bruker ofte Inkhunter å vise kundene hva du kan forvente fra deres fremtidige tatovering.

Last ned: for iOS, Android.

Inksquad

Passer Best til: å Finne den beste tattoo artist for deg.

Pris: Gratis.

Hvis du leter etter en personlig forbindelse og forståelse med din tatovering artist, Inksquad kan hjelpe deg med å finne den rette professional for deg.

Ved hjelp av Inksquad du kan chatte med tatovering kunstnere, be om råd, hjelp med tegning din tatovering, og selv bestille time. Det er også et variert galleri av tatovering design som du kan søke med forskjellige filtre og deler av kroppen.

Last ned: for iOS.

Design Din Egen Tatovering

Ingen kjenner deg bedre enn deg selv. Hvis du vet nøyaktig hva du vil og du kan tegne, du kan designe din egen tatovering selv, ved å bruke en av de apps for å lage tilpassede bilder.

Der ser du etter ny tatovering ideer og gratis tatovering design? Har du noen gang brukt online verktøy for tatovering inspirasjon? Del dine tanker med oss i kommentarfeltet nedenfor.