Vizio Har Några OLED-TV Konkurrens i Höst, med Start på $1300

0
54
Vizio

Om du har varit väntar på att någon ska erbjuda konkurrens till LG i den växande OLED-TV med utrymme, då dina böner har blivit besvarade. Vizio meddelade att den första konsument-redo OLED-TV tillbaka på CES-mässan i januari, och idag meddelar att set kommer att finnas tillgänglig någon gång i höst. Den bästa delen: 55-tums modell som börjar på $1300.

Det är otroligt konkurrenskraftiga, kan du inte hitta en nya LG-modell till det priset, om du tittar på en stor försäljning på ett år gamla TV. Sony gör också OLED-Tv-apparater, men de är ännu dyrare eftersom de är sourcing paneler från LG. Hisense tidigare gjort några, men doppade ut på marknaden tidigare i år.

Den 55-tums modell är Vizio OLED55-H1, och det är en 65-tums-version (OLED65-H1) för $2000. Det är också ganska anständigt i termer av konkurrens. För jämförelse, LG: s billigaste 55-tums OLED, B9-serien, har ett pris på $1600. Eftersom high-end-Tv ofta få stora rabatter, en $1000 Vizio OLED runt Black Friday skulle inte vara uteslutet. Och för den delen, inte heller skulle en $1000 LG OLED, eftersom konkurrensen är en underbar sak.

Vizio H1-serien levereras med bolagets svit av funktioner, inklusive uppdaterade SmartCast, Iq Aktiv image processor, och ProGaming Motorn för att automatiskt optimera bilden för Xbox och PlayStation. Naturligtvis, båda modellerna har 4K-upplösning och en högst 120 hz uppdateringsfrekvens.

Vizio är mer modern design lanserar mycket tidigare. Den nya V -, M-och P-serien uppsättningar, som sträcker sig från $230 V405 40-tums TV till den vansinniga P85QX-H1 85-tums satt till $3000, kommer att gå till försäljning från och med idag på Amazon, Best Buy, Walmart, och resten av de vanliga misstänkta. Den nya Höja ljudet bar, med roterande högtalare för Atmos surround, kommer debut någon gång under hösten för $1000.